Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Sie 2018 17:30 
Awatar użytkownika

niebieski

Dokąd
  • DUB

Data wylotu
  • 02.08.2018

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 179€

Dodatkowe informacje
  • Witam. Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka z Meksyku, że pomyliła lotniska i zamiast jechać do BRU jest właśnie na CRL. Na swój lot już nie zdąży dojechać. Szukam jak najtańszego połączenia do DUB. Może być też Belfast. Inne lotniska do których można się dostać w miarę tanio też wchodzą w grę ale nic sensownego do tej pory nie udało mi się znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc.

Ostatnio edytowany przez macq91, 02 Sie 2018 17:48, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨ Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨
All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN
#2 PostWysłany: 02 Sie 2018 17:41 
Awatar użytkownika

srebrny
za 60e mozna autobusami:
Flixbus do Londynu za 30e, a potem Megabusem do Rosslare za kolejne 30e.. tylko ze przyjedzie w niedziele :/

Jak masz duzo Avios to mozna kupic w business BRU-LHR-DUB za 18k + £40, inaczej bedzie drogo bo weekend w Dublinie :/
 Profil Relacje PM off
macq91 lubi ten post.

#3 PostWysłany: 02 Sie 2018 18:17 
Awatar użytkownika

Loty: 664
Kilometry: 1 268 036
Krajów: 80 / 37.4%
niebieski
Eurowings DUS - DUB jutro o 10:40 za 100 € od pasażera
macq91 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 1 gość