Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Sie 2024 23:10 

Czy ktos z Was zna taka firme Maxmilhas . To brazylijski posrednik. Roznica w cenie to ponad 50% dlatego zalezy mi na kupnie u nich biletu. Niestety, chyba troche przekombinowalem ze zmiana VPN . Podczas rejestracji pokazuje sie komunikat Agora a gente precisa do seu CPF ou CNPJ . I nie moge przejsc dalej. Chodzi o jakis Brazylijski numer podatkowy. Jak to obejsc?
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 06 Sie 2024 23:14 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Próbowałeś z generatorem CPF?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Sie 2024 08:26 

Loty: 222
Kilometry: 522 550
Krajów: 73 / 34.1%
niebieski
Kilka lat temu próbowałem użyć tego serwisu, generowałem CPF, ale mimo kilku prób nie udało mi się. O ile zrozumiałem to próbowali mnie weryfikować telefonicznie (podawałem losowy numer brazylijski, bo innego się nie dało), no więc się nie udawało. No ale to już było dość dawno, więc się mogło zmienić.
Skorzystałem wtedy z innej brazylijskiej strony działającej na podobnej zasadzie - 123Milhas - oni również mieli atrakcyjne ceny na połączenia które mnie interesowały i tam udało mi się zakupić bilety z generowanym CPF.
Warto także pamiętać, że te serwisy z tego co rozumiem kupują bilety za mile w lokalnych programach, więc nie zawsze uda się kupić wybrany bilet. Z tego co pamiętam to dają sobie 24h na zakup, jak się nie uda to zwracają kasę. No i mi się za pierwszym wybranym lotem nie udało, więc spróbowałem w innych godzinach i już przeszło.
68/193 krajów ONZ
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Garmond uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 07 Sie 2024 12:32 

Generator CPF probowalem . W Maxmilhas nie da sie zarejestrowac. Jeszcze Brazylijski telefon faktycznie jest potrzebny. 123Milhas juz myslalem ze wszystko sie udalo , prawie witalem sie z gaska . Niestety po przejsciu przez proces zakupu biletu , przed platnoscia wyrzuca " blad przegladarki po stronie klienta". No i pozamiatane :-( .
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości