Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Lut 2024 18:17 

Zeszłym wieczorem kupiłem 2 bilety przez lucky2go, po paru minutach przyszły ebilety.
Szybko okazało się że booking code wcale nie umożliwia zalogowanie się na stronie przewoźnika.
Na drugi dzień rano udało mi się dodzwonić do linii, po nazwisku znaleźli rezerwację i podali mi prawidłowy booking code ale okazało się że lucky2go wystawił rezerwację ale nie bilety.
Obecnie juz po prawie 24h na stronie przewoźnika po zalogowaniu się do booking jest następujący komunikat:
Important information
The travel documents (tickets) associated with this booking have not been issued. Please contact customer care to issue tickets.

Ktos miał z nimi doświadczenie juz? Odpisali mi juz nawet że skrzynki esky ale nie za bardzo chyba rozumieją jaka jest naturą problemu
Potrzebny mi ten bilet na cito bo muszę pieska dodać poki są miejsca co linia potwierdziła że będzie możliwe dopiero jak lucky2go przestanie lecieć w kulki i wystawi bilety
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości