Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Sty 2016 11:57 
Awatar użytkownika

Loty: 34
Kilometry: 102 469
Krajów: 17 / 7.9%
  • Tajlandia/Malezja/Singapur i szerzej jeżeli tylko będzie dobra cena

Dokąd
  • Polska z także każde europejskie lotnisko z którego w okazyjnej cenie dostaniemy się do Polski

Data wylotu
  • 13.04.2016

Długość pobytu
  • ile trzeba

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 5

Sam znalazłem
  • Phuket - Kolonia za 1208 PLN w dn. 12/04/2016r.

Dodatkowe informacje
  • Witajcie, myślałam, że sama dam radę, ale już jakiś czas przeglądam wszystko co mogę (zgodnie z poradnikiem) i albo nie umiem szukać, albo nie ma nic w przystępnej dla Nas cenie.
    Nie ma dla Nas dużego znaczenia skąd wrócimy (będziemy Tajlandia i okolice), chcielibyśmy się zmieścić w kwocie 1000 PLN, marzeniem byłoby gdyby wyszło jeszcze taniej (tzw. promocja lub okazja cenowa) ale już tracę nadzieję.
    Dwie osoby z Naszej grupy muszą wrócić przed 15 kwietnia. Trzy pozostałe mają większy luz z terminem, więc nawet lot ok 20 kwietnia będzie dobry. Byle cena była niska.
    Jedyne co warte jest uwagi to eurowings HKT - CGN w dn. 12 lub 19 kwietnia (koszt ok. 1200 PLN) lub BKK - CGN w dn. 21 kwietnia (koszt ok 1200 PLN).
    Jest jeszcze taka opcja, że możemy polecieć gdziekolwiek (pozwiedzać) i dopiero stamtąd wrócić w stronę Polski. Jesteśmy mega elastyczni.
    A może te ceny są bardzo dobre (czego ja jeszcze nie wiem) i będzie już tylko drożej?
    Bagaż zabierzemy mały, a i przesiadki dzielnie zniesiemy.
    Serdecznie dziękuję za rady i pomoc :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 08 Sty 2016 12:00 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
A patrzyliscie na Norwegiana? Normalne linie będą droższe z lotami do Europy niż z

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Sty 2016 12:10 
Awatar użytkownika

Tak i to nawet dzisiaj sprawdzałam, nic tańszego. 1274 w dn. 14, 17, 21 kwietnia. Później dopiero robi się taniej.
Ceny, które są dla nas super są dopiero w maju, od 19/05 lot Bangkok Oslo to kwota 827 PLN.
Gdyby taka cena była w kwietniu brałabym w ciemno.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 08 Sty 2016 12:15 
Awatar użytkownika

Loty: 126
Kilometry: 294 821
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Szukaj jeszcze czarterów z Rainbow z Bangkoku/Saigonu. Dodatkowo Cebu Pacific z Manili do Dubaju, a z Dubaju Wizz Air, Pegasus itp.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Sty 2016 17:42 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
W podobnej cenie masz Air Astana do Kijowa, dalej można Wizzair do Katowic, przy czym konieczna byłaby zmiana lotniska w Kijowie.

Załączniki:
bkk_kbp.png
bkk_kbp.png [ 31.44 KiB | Obejrzany 2568 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Sty 2016 01:20 
Awatar użytkownika

bonieq2 napisał(a):
Szukaj jeszcze czarterów z Rainbow z Bangkoku/Saigonu. Dodatkowo Cebu Pacific z Manili do Dubaju, a z Dubaju Wizz Air, Pegasus itp.

Rainbow niestety nie ma już od kwietnia lotów czarterowych. Na tą chwilę będą "zwozić" klientów lotami rejsowymi.
MNL - DXB to fajny składak, ale niestety mało atrakcyjny cenowo.
Jeżeli Cebu wrzuci jakąś promocje na tej trasie w kwietniu to będzie opłacalne.
Będę sprawdzać. Dzięki za rady.

-- 10 Sty 2016 00:34 --

krasnal napisał(a):
W podobnej cenie masz Air Astana do Kijowa, dalej można Wizzair do Katowic, przy czym konieczna byłaby zmiana lotniska w Kijowie.

Nie znalazłam nigdzie takiej kombinacji linią Air Astana. Dzięki. Lot zamknąłby się w kwocie ok 1400 - 1500 PLN z tym, że musielibyśmy zostać dobę lub dwie w Kijowie, a przy konieczności zmiany lotniska nie jest to wcale zły pomysł.
Dzięki za radę. Jak nie znajdziemy nic tańszego to być może wybierzemy ten wariant.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Sty 2016 10:36 
Awatar użytkownika

Loty: 126
Kilometry: 294 821
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Ma-lena napisał(a):
MNL - DXB to fajny składak, ale niestety mało atrakcyjny cenowo.
Jeżeli Cebu wrzuci jakąś promocje na tej trasie w kwietniu to będzie opłacalne.
Będę sprawdzać.

Taka jak piszesz, bo często (ok kilka razy w roku) wrzucają na tej trasie loty za 1 PHP plus opłaty. Tylko wtedy jest on opłacalny.

Można też szukać lotów przez...Nepal :)
Cenowo szału nie będzie, ale macie Nepal po drodze :) Są loty Air Asia oraz Malindo Air do Kathmandu, a stamtąd FlyDubai z przesiadką w Dubaju do Europy lub low-costy indyjskie (szukaj Indi Go lub Spice Jet) do Dubaju i dalej wiadomo. Dawniej również Air Arabia miewała tanie loty z Kathmandu do Stambułu przez Sharjah, ale teraz cieżko u nich o dobre ceny.

Można ten kombinować składak przez ... Sri Lanke.

Trasy własnie przez Nepal i Sri Lanke robiliśmy przy takich okazjach OW do/z Azji, fajnie było. Ostatnim razem jednak również wybraliśmy opcje przez Kijów, bo wychodziło najtaniej w naszych datach.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości