Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Mar 2010 23:39 

Witam sprawa wygląda tak, że wyjeżdzam we wrześniu do Portugalii, w związku z czym należałoby się powoli za czymś rozejrzeć.
Interesuje mnie przelot Warszawa - Porto , możliwie najtaniej, nie wykluczam oczywiście wylotu z innych miast
Co ważne interesują mnie raczej oferty gdzie bagaż może być cięższy niż ten w Ryan Air, ponieważ pobęde tam blisko pół roku, także co nieco gratów trzeba będzie zabrać, laptop w zasadzie załatwia mi sprawę podręcznego.
Gdyby coś wam wpadło w oko to prosze o kontakt.
Acha - limit biletowy - powiedzmy 300 - 400 zł. Jak da się taniej to oczywiście to kupuje.
K no nic, z góry dzięki za ewentualną pomoc. :D
Pozdrawiam Kamil 8-)
Istnieje teoria, że jeśli ktoś kiedyś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat, to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.Istnieje także teoria, że już dawno tak się stało
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 27 Mar 2010 16:55 

niebieski
Jeśli np nie przeraża Cię wylot z WRO to wizzairem do Bergamo we wtorek wieczorem ok 23 na miejscu i wylot do porto o 7 rano do Porto. Wizzem niestety nie złożysz połączenia przez BGY bo przylatuje z Wawy już po odlocie do Porto. Szukaj też jakiejś promocji w Tap-ie, może się coś trafi. Aha wylot wizzem do Bergamo też odpada z takich samych powodów co wylot z wawy

Ewentualnie możesz lecieć z Krakowa przez Dusseldorf Weeze (NRN) i potem do Porto. W takim połączeniu masz stopover ok 12h ale w dzień. Wyloty wt,czw,sb. W tym przypadku oba loty Ryanem. Jak trafisz na promocję to z bagażem zamkniesz się w kwocie mniejszej niż 200pln za cały odcinek z bagażem rejestrowym. O tym jak kupować tanio w Ryanie napisali tu wiele więc nie będę się powtarzał

Jeszcze jedna ewentualność to z KRK do OPO przez STN też wsyztsko ryanem

pozdrawiam
Paweł
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Mar 2010 05:48 

Loty: 123
Kilometry: 304 081
Krajów: 36 / 16.8%
Zgaduję, że lecisz na studia do Portugalii. Powiem tak, ciężko ci będzie znaleźć tanio wawa-porto, prędzej wawa-Lizbona.
Poluj na oferty TAP'u, mi udało się kupić w 2 strony sierpień-grudzień w zeszłym roku za ok 600 zł. Wiem, że TAP miał dodatkowo na wrzesień ( ja niestety przeoczyłem to) promocje dla erasmusow, że mogli większe bagaże mieć:).

Nie sądze, choć nie twierdzę że to niemożliwe, znaleźć wiele tańszy bilet tanimi liniami, bo zakładam, że i tak dokupisz bagaż. Dla powiedzmy zaoszczędzenia 100 zl-200zl nie wiem czy jest sens męczyć się z przesiadkami i dojazdami do mniejszych lotnisk, w perspektywie półrocznego wyjazdu, a do tego w np. TAPie czy Lufthansie nikt nie będzie ci liczył torby z laptopem jako bagażu podręcznego,robił problemów o 1-2kg nadwagi a do tego nie pozwolą ci głodnym podróżować:)

Także rozejrzyj się za normalnymi liniami z Warszawy ( wspominany TAP bezpośrednio, ewentualnie dogodne około 1h przesiadki KLM'em , AIR France albo Lufthansa) do Lizbony. We wszystkich wspominanych liniach widziałem loty w granicach 150euro RT.

Powodzenia w poszukiwaniu
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Mar 2010 11:28 

Dzięki bardzo, póki co stanąłem rzeczywiście na TAPie we wrześniu za 400 zł do Lizbony, zobaczymy może cosik sie jeszcz trafi ciekawego.
Pozdrawiam
Istnieje teoria, że jeśli ktoś kiedyś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat, to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.Istnieje także teoria, że już dawno tak się stało
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Mar 2010 00:52 

Loty: 123
Kilometry: 304 081
Krajów: 36 / 16.8%
Skontaktuj się z TAP'em czy w tym roku przewidują podobną propozycję dla Erasmusów:

http://www.flytap.com/Portugal/en/Compa ... eases/8865
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości