Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Mar 2017 11:58 

Dokąd
  • Portugalia, Lizbona, Faro

Data wylotu
  • 10.06.2017

Data powrotu
  • 25.06.2017

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 264+195+316

Dodatkowe informacje
  • Cześć,

Szukam tanich lotów do Portugalii na czerwiec 2017 dla 2 os., wylot musi być w okolicach 10-11.06, jak najbliżej Poznania. Najtańsze loty udało mi się znaleźć z Berlina. Plan jest taki, żeby dolecieć do Lizbony, wypożyczyć auto i zjechać w dół do Faro i po ok. 10 dniach wylecieć z Faro do Barcelony. W Barcelonie zostać do 25.06 i następnie powrót do Berlina.
    To co udało mi się znaleźć: (cena za osobę, bagaż podręczny)
    12.06 Berlin - Lizbona 264 zł Ryanair
    20.06 Faro - Barcelona 195 zł Vueling
    25.06 Barcelona - Berlin 316 zł Ryanair

Wiem, że terminy są sztywne i ciężko będzie znaleźć coś taniej, ale gdyby się komuś udało to proszę o informację. Tym bardziej, że jestem "świeży" w wyszukiwaniu tanich lotów ;)
    Dodatkowe pytania: jak wygląda sprawa bagażu w Tap Portugal i Vueling ? W cenie jest tylko podręczny ?

Z góry dzięki za pomoc :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 10 Mar 2017 16:07 

Loty: 60
Kilometry: 85 201
Krajów: 14 / 6.5%
srebrny
Z Berlina do Lizbony do kupienia na dziś. Bardzo dobra cena.

Znalezione w tej wyszukiwarce:
http://www.azair.cz/index.php

Załączniki:
berlin_lizbona.jpg
berlin_lizbona.jpg [ 92.02 KiB | Obejrzany 1720 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości