Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 212 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:09 

Ten chłopak z dziewczyną [ historia opisana chyba ze 2 lata temu] był pod security coś ze 4 godziny wcześniej i nie wsiedli do samolotu. :o

Bo ich wszyscy mijali, wciskali się , a ta dwójka z Polski stała jak te cielęta i coś do obsługi gadali po angielsku, że nie zdążą.
Jakby tych Niemców to coś obchodziło. :mrgreen:

I nie zdążyli.;
Łokcie w ruch i taranem , bo takie tam teraz są zwyczaje. W Bergamo miałem niedawno przesiadkę i było to samo. Jakbym nie taranował :D [ Boże dzięki Ci za moją posturę :D ] to byśmy tam zostali...
 PM off
cekace lubi ten post.

#82 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:14 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 14.9%
niebieski
tez caly czas nie moge uwierzyc ze badac 2 godz na lotnisku nie weszli do samolotu
 Profil Relacje PM off
cekace lubi ten post.

#83 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Anonymous napisał(a):
Ten chłopak z dziewczyną [ historia opisana chyba ze 2 lata temu] był pod security coś ze 4 godziny wcześniej i nie wsiedli do samolotu. :o

Bo ich wszyscy mijali, wciskali się , a ta dwójka z Polski stała jak te cielęta i coś do obsługi gadali po angielsku, że nie zdążą.

I nie zdążyli.;
Łokcie w ruch i taranem , bo takie tam teraz są zwyczaje. W Bergamo miałem niedawno przesiadkę i było to samo. Jakbym nie taranował :D [ Boże dzięki Ci za moją posturę :D ] to byśmy tam zostali...

chlopaku jakie ty bzdury wypisujesz, ze się Boga nie boisz
tu na forum są ludzie , którzy dużo latają i dużo wiedzieli i wiedza jak jest, a takie posty to Ty pisz na forum Gospodyń Wiejskich albo Gminnych Pszczelarzy
wstyd
gamoni na świecie nie brakuje ja podczas ostatniego tripa widzialem 4 osoby, które nie poleciały
2 chłopaków na Szopenie, którzy z siatami pełnymi wódy nie dobiegli a wczesnej zakupy były dla nich ważniejsze i dwójka śniadych którzy nie odnaleźli się w IAH

kliknij pomógł

Ostatnio edytowany przez becek 18 Gru 2017 13:19, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:18 

srebrny
podobnie EIN kilka dni temu, wieczorne nagromadzenie lowcostow, cos tam spoznionego i w rezultacie jakies 1.15h w kolejce do security, bo pomyslowi Holendrzy otworzyli tylko 2 tasmy ;-) krzyki, spazmy, nerwy..
raczej wszyscy zdazyli bo wygladalo ze odloty tez opoznili..

Ostatnio edytowany przez Abcn, 18 Gru 2017 13:30, edytowano w sumie 1 raz
H
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:22 

becek napisał(a):
Anonymous napisał(a):

I nie zdążyli.;

chlopaku jakie ty bzdury wypisujesz, ze się Boga nie boisz
tu na forum są ludzie , którzy dużo latają i dużo wiedzieli i wiedza jak jest, a takie posty to Ty pisz na forum Gospodyń Wiejskich albo Gminnych Pszczelarzy
wstyd
gamoni na świecie nie brakuje ja podczas ostatniego tripa widzialem 4 osoby, które nie poleciały
2 chłopaków na Szopenie, którzy z siatami pełnymi wódy nie dobiegli a wczesnej zakupy były dla nich ważniejsze i dwójka śniadych którzy nie odnaleźli się w IAH

Jak widać to nie sami "oblatani" jak Ty, tutaj zaglądają.
Bo by takich tematów nie było.
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#86 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:22 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 174 131
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Czy to już czas na szykowanie popcornu?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
maczala1 uważa post za pomocny.

#87 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:23 

Jak najbardziej.

@becek wrócił do formy. :D
 PM off
michcioj lubi ten post.

#88 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:40 

Zbanowany
niebieski
Szkoda straconych pieniędzy . Ale swoją droga jak 4 dorosłych ludzi będąc 2 h wcześniej nie weszła i to na Schoenefeld? Tam jest kilka wejść. Niemcy wbrew pozorom są uczynni i pomocni. W październiku na tym lotnisku kiedy siedziałem już w Easyjet dowozili jeszcze 5 min przed odlotem 2 spóźnionych. Czasami trzeba wydobyć z siebie jakieś głosniejsze słowa ....nawet po polsku i sprawa szybko się posunie dalej :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off
samaki9 lubi ten post.

#89 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:40 

Loty: 86
Kilometry: 165 130
Krajów: 23 / 10.7%
Zbanowany
To jest naprawdę niepojęte jak mając lot de facto na drugi koniec świata zaczynać podróż a więc dolot w tym samym dniu.
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:46 

@ind_globtroter, wiele osób tak robi. W styczniu lecę do Ekwadoru. Wylot mam o 22:00 z AMS, a do AMS dolatuję startując o 12:45 z WAW.
Jak coś się schrzani i nie zdążę to będzie mi po prostu przykro.
 PM off  

#91 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:51 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 14.9%
niebieski
luty U2 z sxf do lgw o 07.05 a o 11.10 lgw-mnl.

szkoda tracic 2 dni na podroz i 2 dni na powrot

Ostatnio edytowany przez Zeus, 18 Gru 2017 13:54, edytowano w sumie 1 raz
Easyjet - U2
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:55 

ind_globtroter napisał(a):
To jest naprawdę niepojęte jak mając lot de facto na drugi koniec świata zaczynać podróż a więc dolot w tym samym dniu.

Wg tych relacji tutaj, problem nie w tym że się spòźnili na lotnisko.
Byli w sam raz. Tylko przez kolejkę ludzi nie potrafili przebrnąć.
Nawet jakby byli w Berlinie tydzień wcześniej, też by nie wsiedli.
 PM off  

#93 PostWysłany: 18 Gru 2017 13:59 
Awatar użytkownika

srebrny
podróżowanie nie jest dla każdego a oni są żywym tego dowodem
pomijając to ze znamy wersje tylko jednej strony, prawda z reguły jest zupełnie inna

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#94 PostWysłany: 18 Gru 2017 14:01 

niebieski
Po tej burzy w szklance wody autor tematu @mmhammer chyba spłonął rumieńcem i woli się nie odzywać, by nie przerwać tak świetnie( bez jego udziału) rozwijającego się wątku ;)
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 18 Gru 2017 14:03 

Dlatego drogi @ becku jesteśmy tu na forum, żeby sobie pomagać i się informować/ ostrzegać.
A nie pokrzykiwać " Idź na forum pszczelarzy, bo to każdy wie"
Jak widać, nie każdy.
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#96 PostWysłany: 18 Gru 2017 14:07 

Loty: 86
Kilometry: 165 130
Krajów: 23 / 10.7%
Zbanowany
Anonymous napisał(a):
@ind_globtroter, wiele osób tak robi. W styczniu lecę do Ekwadoru. Wylot mam o 22:00 z AMS, a do AMS dolatuję startując o 12:45 z WAW.
Jak coś się schrzani i nie zdążę to będzie mi po prostu przykro.

Będzie Ci przykro i stracisz pieniądze za bilet. Podziwiam latać tak na styk. Ja bym się chyba pociął gdyby mi przepadł tak daleki lot za parę koła.
 Profil Relacje PM off  

#97 PostWysłany: 18 Gru 2017 14:08 
Awatar użytkownika

srebrny
ale o czym chcesz mnie poinformować lub ostrzec?
jak zwykle roztrząsany jest jednostronny aspekt ( w który nie wierze )
ktoś nie poleciał i wylewa żale na innych ze to ich wina
drugi się w tym od razu doszukuje anty-polskich fobii
ciekawe ze nikt nie wpadł na to ze za tym przypadkiem kryje się olbrzymi światowy spisek masonów i Total...
a wystarczy szklanka zimnej wody

kliknij pomógł

Ostatnio edytowany przez Abcn, 18 Gru 2017 14:19, edytowano w sumie 1 raz
Literówka
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 18 Gru 2017 14:15 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.5%
Już się off top robi. Lepcie uszka lepiej do barszczu.
 Profil Relacje PM off
18 ludzi lubi ten post.
becek uważa post za pomocny.

#99 PostWysłany: 19 Gru 2017 20:34 

Kian napisał(a):
tez caly czas nie moge uwierzyc ze badac 2 godz na lotnisku nie weszli do samolotu

Też kolego nie moge w to uwierzyć

miriam napisał(a):
Po tej burzy w szklance wody autor tematu @mmhammer chyba spłonął rumieńcem i woli się nie odzywać, by nie przerwać tak świetnie( bez jego udziału) rozwijającego się wątku ;)

Rumieniec to mało
Co pomyśle to żołądek mnie boli i przepraszam ale wczoraj w ogóle nie zaglądałem.

Anonymous napisał(a):
I nie zdążyli.;
Łokcie w ruch i taranem ,.... to byśmy tam zostali...

Nie mam problemu bedąc handlowcem z rozpychaniem sie łokciami w takich czy innych sprawach ale nikt nie odczuwał potrzeby jakiegokolwiek pośpiechu

Ponieważ kilkukrotnie bylem wyłowywany do tablicy w sprawie wyaśnień niektórzy napisali nawet że z wypiekami na twarzy czytają i czekają na dalszy ciąg relacji już pisze jak to było dokładnie.
 Profil Relacje PM off
rydzo lubi ten post.

#100 PostWysłany: 19 Gru 2017 20:54 

niebieski
@mmhammer No co z tobą?Budujesz napięcie ,czy na samo wspomnienie kolejne sensacje żołądkowe :( Zobacz ilu czeka na twoje zmierzenie się z brutalną prawdą "Użytkownicy przeglądający to forum: becek, dormozg, gieroy, krystoferson112, mdobersztajn oraz 14 gośc"i i ja też ;)A może ty piszesz relacje z podróży, lub za chwilę będzie "pomocy utknąłem w toalecie" :P
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 212 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości