Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Wrz 2013 17:39 

niebieski
Witam,
Wielka prośba o pomoc w znalezieniu lotu z dowolnego lotniska w Polsce (preferowane Warszawa, Łódź, Poznań, Wrocław).
W dniu 5.XI muszę być w San Sebastian. Podróż oczywiście tylko z bagażem podręcznym.
Znalazłem lot przez Bruksele do Bordeaux za ok 250 zł 4 listopada, ewentualny powrót z Santander do Warszawy też przez Bruksele z nocką w Belgii ponownie za ok 250 zł.
Czy uda się znaleźć coś lepszego ? Głównie chodzi o to, by jak najmniej urlopu wykorzystać.
Jeśli ktoś byłby również zorientowany, jaka byłaby najlepsza wypożyczalnia samochodu na 1-2 dni, i czy jest możliwość wypożyczenia go np. w Bordeaux we Francji, a oddać w Santander w Hiszpanii, to byłbym zobowiązany :)

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 05 Wrz 2013 16:55 

Loty: 420
Kilometry: 583 543
Krajów: 42 / 19.6%
niebieski
Odnośnie wypożyczenia auta - http://www.rentalcars.com - zbiór kilku wypożyczalni w jednym miejscu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Wrz 2013 17:31 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
o której najwcześniej możesz mieć odlot i skąd o tej godzinie?

#4 PostWysłany: 05 Wrz 2013 18:14 

niebieski
5 listopada jest mecz o 20.45. W samym San Sebastian muszę być jakoś o 19 najpóźniej, no a wyjeżdżać 6-ego moge z samego rana, bez ograniczeń godzinowych.

#5 PostWysłany: 05 Wrz 2013 18:42 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
chodziło mi o wylot do san sebastian (wyjście z pracy itp.)

#6 PostWysłany: 05 Wrz 2013 18:53 

niebieski
W poniedziałek spokojnie może być wylot (bez ograniczeń czasowych, może być z samego rana), ewentualnie w niedzielę, ale to max (również może być z samego rana)

#7 PostWysłany: 05 Wrz 2013 23:16 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
nic tańszego na obecną chwilę nie znalazłem.

jeśli masz mocne nerwy (tzn żeby czekać aż może ceny spadną) to znalazłem trasę:
WRO-BGY 07:05 - 08:45, 37euro
BGY-ZAZ 15:30 - 17:30, 15euro(to już tanie nie będzie ale też, jeśli wzrośnie to pewnie też spadnie bo jeszcze 2 miesiące do wylotu no i trasa dość niszowa)
zaragoza-san senbastian: bus (ALSA), 19:15 - 22:30, 25 euro. bilet z lotniska do miasta kosztuje niecałe 2 euro
w sumie 80euro czyli ok 325zł.
na WRO-BGY widziałem loty przed tą datą po 15 euro wiec te ~80zł taniej mogło by wyjść czy 240zł bez nocek ze zwiedzaniem bergamo.

#8 PostWysłany: 06 Wrz 2013 10:29 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
Ja gdy byłem w San Sebastian podróżowałem przez Bordeaux. Do Bordeaux z Polski można dostać się Ryanairem przez Eindhoven, Charleroi, Bolonię, Rzym lub Edynburg. Sprawdź, może akurat w tym terminie będzie to tańsza opcja niż dolot przez Bergamo?

Z Bordeaux do Kraju Basków carpooling albo covoiturage, 3 godziny jazdy, cena +/- 30 euro.

No i Bordeaux to bardzo ciekawy przystanek po drodze :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości