Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lis 2016 21:59 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 525 302
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski

Dokąd
  • Perth

Data wylotu
  • 29.01.2017

Data powrotu
  • 26.08.2017

Długość pobytu
  • około 7 miesięcy

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • WAW-BUD-KUL-PER około 3000 - 3200 PLN

Dodatkowe informacje
  • Witam,

Wybieramy się żoną na ponad pół roku do Perth. W Perth powinniśmy być 1.02.2017 (+/- 2dni) do 31.07. Wiza pozwala nam na pobyt w Australii do 13.08.2017. Po Perth chcemy na 7-10 dni skoczyć do Sydney odwiedzić rodzinę. Po opuszczeniu Australii chcemy spędzić jakieś 2 tygodnie gdzieś w Azji. Wrócić do kraju chcemy pod koniec sierpnia. W związku z brakiem konkretnych planów mój pomysł na wyjazd jest taki, że kupię bilety w dwie strony z Europy do Azji a stamtąd jakieś w jedną stronę do Perth. Poruszanie się po Australii i powrót do Azji zostawiam sobie na później. Z moich poszukiwań wynika że najłatwiej do Perth dostać się z KUL lub DPS. Była fajna cena TK z WAW do KUL (około 2100 PLN), ale zniknęła niestety. Dziś wygrzebałem za 450 EUR BUD-KUL a do Budapesztu tanio mogę dolecieć W6. Koszt lotu z KUL do Perth to około 1000PLN na dzień dzisiejszy. Kombinowałem jeszcze z jakichś dużych europejskich hubów z łatwym dolotem ale nic godnego uwagi mi nie wpadło. Może ma ktoś jakiś pomysł jak inaczej jeszcze mogę podejść do sprawy. Z góry dziękuję za jakieś sugestie.

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 10 Lis 2016 16:50 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 525 302
Krajów: 35 / 16.4%
niebieski
Dziś znalazłem sobie cos takiego:
Załącznik:
69760_600x500.jpg
69760_600x500.jpg [ 191.47 KiB | Obejrzany 1567 razy ]

Tylko pytanie cz 2 godziny w Singapurze to nie za mało....
Koszty to TXL-SIN-TXL 2179 PLN; SIN-PER 300 SGD

Czy ma ktoś jakiś inny pomysł na taką podróż? Będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości