Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lip 2013 14:58 

Witam
Poszukuje jak najtanszego lotu do Londynu najlepiej z Warszawy, koniecznie w Lipcu na okolo 5 dni.Widzialem w Wizz loty do Londynu za 159zl jednak powrotny juz kosztuje 500. Oczywiscie firma lini nie jest wazna i loty w obie strony moga byc roznymi liniami.
Bede wdzieczny za każdą pomoc
 Profil Relacje PM off  

#2 PostWysłany: 04 Lip 2013 15:05 
Awatar użytkownika

srebrny
W7 + FR Warsaw (WAW) London (Stansted) (STN) 64,42 GBP

Wizz Xclusive Warsaw (WAW) Oslo (Torp) (TRF) Cz, 25 lip 06:10 Cz, 25 lip 08:00 12 h 55 10,72 GBP
Ryanair Oslo (Torp) (TRF) London (Stansted) (STN) Cz, 25 lip 17:05 Cz, 25 lip 18:05 21,13 GBP
Ryanair London (Stansted) (STN) Oslo (Rygge) (RYG) Śr, 31 lip 08:25 Śr, 31 lip 11:25 4 h 45 25,99 GBP
Ryanair Oslo (Rygge) (RYG) Warsaw (WAW) Śr, 31 lip 12:20 Śr, 31 lip 14:10 6,58 GBP

Podroz z malym podrecznym, koniecznosc dokupienia biletu dla posiadacza konta WDC lub czlonkowstwa.
search.php
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 04 Lip 2013 15:35 

m3lm4k napisał(a):
W7 + FR Warsaw (WAW) London (Stansted) (STN) 64,42 GBP

Wizz Xclusive Warsaw (WAW) Oslo (Torp) (TRF) Cz, 25 lip 06:10 Cz, 25 lip 08:00 12 h 55 10,72 GBP
Ryanair Oslo (Torp) (TRF) London (Stansted) (STN) Cz, 25 lip 17:05 Cz, 25 lip 18:05 21,13 GBP
Ryanair London (Stansted) (STN) Oslo (Rygge) (RYG) Śr, 31 lip 08:25 Śr, 31 lip 11:25 4 h 45 25,99 GBP
Ryanair Oslo (Rygge) (RYG) Warsaw (WAW) Śr, 31 lip 12:20 Śr, 31 lip 14:10 6,58 GBP

Podroz z malym podrecznym, koniecznosc dokupienia biletu dla posiadacza konta WDC lub czlonkowstwa.
http://www.fly4free.pl/forum/search.php

Proponuję małą modyfikację:
ryanair 24-26.07 nocne loty Warszawa Chopin - Londyn Stansted za 99 zł
powrót jak wyżej bo cena ok w porównaniu z lotami bezpośrednimi
 PM off  

#4 PostWysłany: 04 Lip 2013 15:44 

Bardzo dziekuje za pomoc. Jestem troszke zielony w tych sprawach.
Jesli chodzi o karte WDC nie posiadam jej i z tego co wyczytalem raczje nie oplaca mi sie jej zakladac poniewaz wplata wynosi 1400zl bez zwrotna do wykorzystania, niestety tyle nie latam wiec jest mi zbedna. W takim razie jaki jest koszt biletow bez karty lub czy istnieje moziwosc aby kogos znalezc z taka karta czy musi byc imienna(w sensie z biletami). Oczywiscie cena jest jak na lipiec barzo dobra jednak jesli znalazlo by sie cos bez przesiadki bylo by milo.

Tak wiec Ryanair pasuje 24.07 100 zl z groszami platnosc karta kredytowa rowniez dziekuje
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Lip 2013 15:51 

qaz15 napisał(a):
Bardzo dziekuje za pomoc. Jestem troszke zielony w tych sprawach.
Jesli chodzi o karte WDC nie posiadam jej i z tego co wyczytalem raczje nie oplaca mi sie jej zakladac poniewaz wplata wynosi 1400zl bez zwrotna do wykorzystania, niestety tyle nie latam wiec jest mi zbedna. W takim razie jaki jest koszt biletow bez karty lub czy istnieje moziwosc aby kogos znalezc z taka karta czy musi byc imienna(w sensie z biletami). Oczywiscie cena jest jak na lipiec barzo dobra jednak jesli znalazlo by sie cos bez przesiadki bylo by milo.

Tak wiec Ryanair pasuje 24.07 100 zl z groszami platnosc karta kredytowa rowniez dziekuje

koniecznie się zapoznaj:
http://www.fly4free.pl/rezerwacja-bilet ... -po-kroku/

http://www.fly4free.pl/tanie-latanie-bagaz-podreczny/

http://www.fly4free.pl/odprawa-online-w ... -po-kroku/

http://silesiair.com.pl/jak-zmienic-wal ... w-ryanair/
 PM off  

#6 PostWysłany: 04 Lip 2013 18:16 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.7%
srebrny
qaz15 napisał(a):
z tego co wyczytalem raczje nie oplaca mi sie jej zakladac poniewaz wplata wynosi 1400zl bez zwrotna do wykorzystania

przeczytaj jeszcze raz bo opłata jest 130 zł na rok

pomieszałeś dwie różne rzeczy
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości