Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Wrz 2012 12:32 

witam,
poszukuję przyzwoitego połączenia z Polski( dowolne lotnisko, najchętniej Poznań lub Warszawa) do Limy, Peru w okresie od okolo 18.grudnia 2012 do okolo 9.stycznia 2013. Jestem elastyczna czasowo wiec kilkudniowe przesunięcie nie odgrywa roli. Proszę o pomoc i pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 16 Wrz 2012 13:20 

niebieski
Peru na ogół nie jest tanim kierunkiem. Z Warszawy od 19.12 do 11.01 jest za 5864 złote (Kayak.com) liniami Air France. Z Krakowa jedynie drożej, bo aż 6343 złote (Kayak.com) od 18.12 do 09.01 liniami Lufthansa. Z Gdańska podobnie, bo 6189 złote (Kayak.com) od 18.12 do 09.01 liniami Lufthansa.
Warto pomyśleć nad lotami zza granicy. Berlin nie powala na kolana, bo 5278 złotych (Kayak.com) od 18.12 do 09.01, liniami Air Berlin. Praga ma podobne ceny do Warszawy. Ale na przykład z Londynu nieźle zjeżdżamy z ceny, bo lot od 15.12 do 10.01 kosztuje 3425 złotych (Kayak.com) liniami American Airlines. Z Madrytu polecisz za 3880 złotych od 19.12 do 10.01 (Kayak.com) liniami KLM. Z Paryża polecisz za 4193 złote (Kayak.com) od 16.12 do 10.01 liniami KLM. Z Rzymu w podobnych datach za 100 złotych więcej.
Żadnych promocji na ten okres nie widzę...

#3 PostWysłany: 16 Wrz 2012 16:48 

Zacznijmy od tego czy jest wiza do USA?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Wrz 2012 19:02 

wszystkim dziękuję za pomoc,
wizy do USA nie mam :(
ja znalazłam połaczenie z Madrytu do Limy przez Ekwador (LAN), cena dosyć przyzwoita, 3400 zl, pozostałe znalezione połączenia też w granicach 5-6 tysięcy.. myślę, ze lot do Madrytu nie będzie jakoś strasznie drogi więc podejrzewam, że to chyba najlepsza opcja, pewnie zamknę się w granicach 4 tysięcy..co i tak nie jest mało bo kolega, który teraz leci kupił bilet za 2 tysiące..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości