Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Kwi 2017 16:28 
Awatar użytkownika

Loty: 82
Kilometry: 161 171
Krajów: 23 / 10.8%
  • Najlepiej WAW / cała Polska / TXL / PRG / BUD itd

Dokąd
  • ORD

Data wylotu
  • 26.06.2017

Data powrotu
  • 02.12.2017

Długość pobytu
  • 6 msc

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • z WAW za 2400 + podobne ceny z innych lotnisk z Polski

Dodatkowe informacje
  • Cześć wszystkim :)
    Planuje wybrać się do Chicago, jednak o ile ceny do 18stego Czerwca są kuszące (1850 KLM z WAW), o tyle po 26stym wszystko znacząco rośnie, a ze względu na wesele 24tego, wylot muszę przełożyć co najmniej do Poniedziałku, wiecie o co chodzi :) Termin oczywiście nie jest sztywny i mogę lecieć nawet 5, czy 8ego Lipca, powrót max 2 Grudnia (może być wcześniej). Przetrzepałem kayaka na wszystkie możliwe strony, od Oslo po Budapeszt, jednak o dziwo nic tańszego, niż wylot Air Canada Rouge z WAW się nie trafiło. Jestem otwarty również na multicity, ale cenowo pewnie wyjdzie podobnie. Stopovery po 20h mnie nie zniechęcają
    Jakiego pułapu cen szukam ? Sam nie wiem - wylot w okresie wakacyjnym, powrót w świątecznym, więc pewnie cena ok. 2100 byłaby pewnie w porządku.
    Z góry dziękuję za pomoc i życzę miłej Niedzieli, pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 10 Kwi 2017 18:07 
Awatar użytkownika

Loty: 82
Kilometry: 161 171
Krajów: 23 / 10.8%
Kupione, do zamknięcia
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości