Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: POLSKA-BARCELONA
#1 PostWysłany: 14 Lip 2014 20:50 

Dokąd
  • barcelona

Data wylotu
  • 21.07.2014

Data powrotu
  • 25.07.2014

Długość pobytu
  • 5 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 694zł
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: POLSKA-BARCELONA
#2 PostWysłany: 14 Lip 2014 20:51 

Z rejestrowanym na kilkanaście dni przed lotami do/z Barcelony KUPUJ (o ile taka cena nie jest wyciągnięta z kapelusza),
ani chwili się nie wahaj!
 PM off  

#3 PostWysłany: 14 Lip 2014 21:02 

Dodam, że lot linia Vueling. Zalezy mi na jak najtanszym bilecie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Lip 2014 21:08 

na niecały tydzień do lotu/ów z bagażem rejestrowanym do Barcelony z Vueling to jest BARDZO TANIO

ja najtaniej znalazłem

Kod:
ylot Śr 2014-07-23 16:55 Poznań POZ 19:40 Barcelona BCN 2:45 h / bez przesiadek 204 zł

2   Historia cena lotu 16:55 Poznań POZ 19:40 Barcelona BCN Wizz Club Live price! 204 zł Kup bilet

Powrót Nd 2014-07-27 20:15 Barcelona BCN 23:10 Poznań POZ 2:55 h / bez przesiadek 455 zł

4   Historia cena lotu 20:15 Barcelona BCN 23:10 Poznań POZ Wizz Club Live price! 455 zł Kup bilet

Całkowita cena: 659 zł

i tylko z podręcznym
 PM off  

#5 PostWysłany: 14 Lip 2014 21:41 

a czy ta linia Vueling jest dobra ? ewentualnie prosilabym o pomoc w znalezieniu w tym samym terminie lotu do rzymu i z powrotem. Ja znalazlam za 692zl ryanairem
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 14 Lip 2014 21:45 

kliknij na szukaj, zadaj pytanie i cię oświeci.
zamykam bo trąci amatorszczyzną i totalnym brakiem jasnych przesłanek co, gdzie i za ile (szkoda, że nie na jutro i najlepiej za 25 zł)
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości