Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Cze 2015 12:46 

Dokąd
  • Bangkok, Tajlandia

Data wylotu
  • 11.07.2015

Data powrotu
  • 29.07.2015

Długość pobytu
  • ok. 17-20 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 2350zł

Dodatkowe informacje
  • Hej! Może ktoś przy swoich poszukiwaniach wpadł na ciekawą ofertę lotu do Bangkoku na początku lipca tego roku?
    Chodzi mi o daty ok. 11/15 lipca do max 2 sierpnia. Znalazłam lot Etihadem, 2350zł, przy czym są dwie przesiadki, podróż jest bardzo długa. Może da się jakoś minimalnie zmniejszyć koszt albo czas podróży?
    Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 07 Cze 2015 13:22 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Krajów: 35 / 16.4%
Zbanowany
niebieski
Rewelacji nie ma ale zerknij: http://kayak.fly4free.pl/#/flights/WAW-BKK/20 ... 1-flexible

Pokombinuj ze zmianą lotniska wylotowego ;)

#3 PostWysłany: 07 Cze 2015 17:44 

Dziękuję za link, ale w tym momencie szczytem moich możliwości jest znalezienie tego lotu za 2500zł (Aeroflot.ru), ew coś ok 2400zł + opłata za płatność u pośrednika ok. 300zł :( Trochę brakuje pomysłu hah
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Cze 2015 17:58 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Krajów: 35 / 16.4%
Zbanowany
niebieski
Prawie każdy pośrednik ma możliwość płatności bez haraczu ;)
Zobacz na ceny z Berlina.

#5 PostWysłany: 07 Cze 2015 18:22 

Loty: 405
Kilometry: 1 081 381
Krajów: 31 / 14.5%
niebieski
Możesz sprawdzić też z Budapesztu - Emirates latają w Twoich datach z krótkimi przesiadkami za około 2100 zł.

Dodatkowo jak nie boisz się latać z Ukraine International i możesz ciut cofnąć datę wylotu to lot 8.07 - 27.07 jest za 1929 zł z wygodną przesiadką.

#6 PostWysłany: 07 Cze 2015 19:30 

Chyba mam super pechowy dzień, bo trzy razy decydowałam się na bilety (Aeroflotem) i trzy razy dostawałam info, że wystąpił błąd i nie są już dostępne :) Mam naiwną nadzieję, że może jutro coś wpadnie :) Dziękuję za dotychczasową pomoc, wszystkie opcje rozważyłam, ale szukam dalej...

-- 07 Cze 2015 19:30 --

Chyba mam super pechowy dzień, bo trzy razy decydowałam się na bilety (Aeroflotem) i trzy razy dostawałam info, że wystąpił błąd i nie są już dostępne :) Mam naiwną nadzieję, że może jutro coś wpadnie :) Dziękuję za dotychczasową pomoc, wszystkie opcje rozważyłam, ale szukam dalej...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 1 gość