Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: PL - Catania
#1 PostWysłany: 24 Maj 2016 15:35 
Awatar użytkownika

Loty: 901
Kilometry: 809 273
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
  • Północna Polska, ew Północne Niemcy (Berlin?), chyba że jakiś super deal z południa PL to do rozważenia

Dokąd
  • Włochy, Catania.

Data wylotu
  • 07.06.2016

Data powrotu
  • 12.06.2016

Długość pobytu
  • minimum 3 dni, najlepiej 8-10/11 na miejscu

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • Wizz ok 600 bez WDC bezpośredni z Warszawy (8-12.06); LH GDN-MUC-CAT 7-12.06 - 1kPLN; AlItalia WAW-FCO-CAT- ok 1,2-1,3k (z kodem zniżkowym)

Dodatkowe informacje
  • Mam sprawę na miejscu i chcę skombinować dolot dla rodziny - dorosły, 12 i 8 lat.
    Ja musze być 8-10 obowiązkowo, rodzina może dolecieć w okolicach. Rozdzieliłem między innymi ze względu na znalezione połączenie Wizz'em, gdzie lot jest 8go (ja muszę być wcześniej)
    Catania, niechętnie inne lotniska na Sycylii ( wtedy konieczny transport do Catanii, auto lub pociąg dla 3 osób, czyli tez koszty).
    Z bezpośrednich znalazłem tylko Wizzaira, drogawo jak na tanie linie.
    LH czy AlItalia, to już dość normalne ceny, minimalne manipulację przez dobór dni (np. 7.06 zamiast 6.06, 12, zamiast 11 itp.).
    Znalazłem jeszcze jakiego AirBerlin, ale słabe godzinowo, przy cenach zbliżonych do komercyjnych.

Mam wiadro mil w M&M (*A) do wykorzystania, ale wstępnie na te same loty LH które wyszukałem, dopłaty wyszły drożej niż kupno biletu za gotówkę (?).
    Nie sprawdzałem jeszcze wszystkich możliwości za mile (przez np. Austrian, czy SAS).

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
 Temat postu: Re: PL - Catania
#2 PostWysłany: 24 Maj 2016 16:01 

Loty: 96
Kilometry: 142 200
Krajów: 23 / 10.8%
niebieski
Image
 Profil Relacje PM off
BrunoJ lubi ten post.
BrunoJ uważa post za pomocny.

Temat postu: Re: PL - Catania
#3 PostWysłany: 24 Maj 2016 22:24 
Awatar użytkownika

Loty: 901
Kilometry: 809 273
Krajów: 25 / 11.7%
niebieski
Niezłe, troche dalej niż myślałem, dojazd prawie 700km w jedną stronę + parking. Ale ewentualnie można by to połączyć z dodatkowymi atrakcjami.

DODANO:
Właśnie doczytałem że połączenie Bydgoszcz-Rzym startuje od 16.06, czyli tydzień później, szlag :/

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości