Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Phuket Tour
#1 PostWysłany: 12 Lis 2013 11:51 

Zbanowany
Witam,
Szukam jakis tour z Patong Beach albo Phuket do takie wyspy jak Phi Phi Don /Lie czy inne tam wyspy , taki tour ze rano ruszamy i wieczorem wracamy , nie moge tego znalesz na google , kilka jest ale taki podejszany , mial ktos juz taki doswiadzenia gdzie to mozna kupic? lepiej chyba na miejscu nie? i ile kosztują taki cos , najtaniej tym lepiej

Ostatnio edytowany przez zbyhu, 12 Lis 2013 21:10, edytowano w sumie 1 raz
przenoszę do odpowiedniego działu
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
 Temat postu: Re: Phuket Tour
#2 PostWysłany: 12 Lis 2013 12:14 

niebieski
Ja zrobiłem tak.. będąc w Patong, wybrałem się do pierwszego lepszego agenta gdzie wybrałem liste interesujących wycieczek. Zapytałem o cenę. Z listą i ceną za pakiet przeszedłem się po kilku innych agentach i spytałem czy są w stanie zaproponować lepszą cenę.. Po 20 minutach wróciłem do najtańszego agenta i zabookowałem cały pakiet. Agentów są tutaj setki.. na każdej ulicy.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Lis 2013 12:23 

Zbanowany
czapla napisał(a):
Ja zrobiłem tak.. będąc w Patong, wybrałem się do pierwszego lepszego agenta gdzie wybrałem liste interesujących wycieczek. Zapytałem o cenę. Z listą i ceną za pakiet przeszedłem się po kilku innych agentach i spytałem czy są w stanie zaproponować lepszą cenę.. Po 20 minutach wróciłem do najtańszego agenta i zabookowałem cały pakiet. Agentów są tutaj setki.. na każdej ulicy.

a ile placiles? i jaki wyspy byles , jak wyglada transport z patong beach do portu
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Lis 2013 12:33 

w cenie masz transport spod hotelu. w marcu płaciliśmy 1600bathów/os za rejs szybką łodzią (w ulotkach ceny 3200 - pewnie dotyczą sezonu). Trzeba się targować.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Lis 2013 12:58 

Zbanowany
A marzec to nie sezon?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Lis 2013 16:16 

sezon wysoki to grudzień - luty, później jest luźniej. Marzec bardzo dobry miesiąc na ten kierunek :). A co do wysokości cen w ulotkach wycieczek to przyszło mi do głowy, że może to pod kątem Rosjan. Pełno ich tam, a że się nie targują to płacą ile jest napisane i przez to zawyżają ceny.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Lis 2013 15:05 

Loty: 31
Kilometry: 70 108
Krajów: 14 / 6.8%
NA Koh Phi Phi z Phuket mozna sie spokojnie dostac za 350THB w jedna strone za osobe...

#8 PostWysłany: 19 Lis 2013 16:27 

Loty: 119
Kilometry: 167 104
Krajów: 24 / 11.6%
niebieski
cccq napisał(a):
NA Koh Phi Phi z Phuket mozna sie spokojnie dostac za 350THB w jedna strone za osobe...

Wszystkie ceny na ulotkach mozna strzelić o kant ty.ka. Po chwili proponują połowę ceny. I jeśli po chwili proponują połowę ceny to można pewnie jeszcze 50% zjechać z tego. Kiedyś koleś się tam ze mna targował, że cena, którą powiedział oznaczało, że by stracił. Po chwili się zorientował...Powiedział, nie sorry za mało Ci powiedziałem.
Trzeba chodzić do biura i się targować. Najlepiej wyjść z ceną 30% wycieczki. Jeśli nie przejdzie zapytać czy 40%. Jeśli przejdzie to iść do kolejnego biura i znów proponować 30%. Jeśli przejdzie iść do następnego i próbować 20% ;). Najlepiej być ubrany w rozwalające się klapki, niezbyt modną koszulkę. Pomaga :)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 20 Lis 2013 16:17 

Zbanowany
cccq napisał(a):

Juz za 300. A RT za 500. Za dobre pieniadze mozna tez kupic calodniowe wypady speedboatami na okoliczne wysepki.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość