Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Maj 2014 00:55 

Dokąd
  • Poznań

Data wylotu
  • 31.05.2014

Długość pobytu
  • -

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Zakup przez strony pośredników ok. 250 zł

Dodatkowe informacje
  • Szukam innego połączenia z Poznaniem. Wylot musi być 31, najlepiej rano bądź do południa, bym zdążyła dojechać do Poznania przed wieczorem. Do Polski z tanich linii nic właściwie w tym dniu nie lata. Szukam więc połączenia z Berlinem. Najtańsza opcja to airberlin. Będę miała najprawdopodobniej ze sobą swoje 5 miesięczne dziecko (nie wiem, czy zdążę wyrobić paszport).
    Macie jeszcze jakieś inne propozycje? W grę wchodzą też inne lotniska, o ile będą sensowne warunki cenowe. Zastanawia mnie jeszcze przez jakiego pośrednika ostatecznie kupić, żeby nie ponosić kosztów np. płatności kartą czy opłat manipulacyjnych.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 19 Maj 2014 09:15 

niebieski
Na chwilę obecną nic tańszego nie widzę - pewnie wiesz, ale dzień wcześniej masz po 15:00 lot Poznań - Oslo za 39 zł.

EDIT: pomyliłem kierunki, więc przepraszam za bezużyteczną odpowiedź:)

Ostatnio edytowany przez mnowakrgw, 19 Maj 2014 11:21, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Maj 2014 10:53 

HON fly4free
jeśli przejdzie ci płatność na airfastticket.de, to do Belina możesz się dostać w ten sposób

Załączniki:
oslo - berlin.png
oslo - berlin.png [ 66.2 KiB | Obejrzany 237 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Maj 2014 11:49 

pemat napisał(a):
jeśli przejdzie ci płatność na airfastticket.de, to do Belina możesz się dostać w ten sposób

Próbuję od 2 dni i nie przechodzi :?
Raz nawet miałam szczęśliwy dzień i cena była ok. 10 e, ale nic z tego!
Myślicie, że jest sens czekać jeszcze z 2-3 dni?
Zastanawiam się jeszcze na edreams.it... Wyszłoby pewnie poniżej 200 zł z odkupieniem kuponu na 60e i haraczem za zakup, ale boję się, że będą problemy i zostanę z zamrożoną kasą na kupon i być może zamrożoną kasą na koncie...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości