Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: NYC (lub Boston) - PL
#1 PostWysłany: 29 Wrz 2014 05:06 

Dokąd
  • PL lub miejsce, skad latwo dojechac do WRO/PRG i z powrotem

Data wylotu
  • 16.12.2014

Data powrotu
  • 03.01.2015

Długość pobytu
  • 10

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 17.12 NYC - Bratislava, Norwegian, 1102zl

Dodatkowe informacje
  • Czesc!
    Szukam lotu na swieta do domu. Najbardziej pasuje mi lotnisko w Bostonie, ale stamtad nic nie moge znalezc, oprocz tego NY.
    Jesli chodzi o daty to najchetniej jak najblizej swiat, ale ceny oczywiscie sa odwrotnie proporcjonale do bliskosci wigilii. Jesli chodzi o miejsce to w zasadzie jakiekolwiek, gdzie w miare latwo mozna dojechac do Wroclawia/ do Czech.
    Znalazlam bardzo tani lot Norwegianem z JFK do Oslo 23.12 - 543zl, ale nic sensownego do domu nie mam. W podobnej cenie 632zl 22.12 lot do Sztokholmu, ale tutaj sytuacja wyglada podobnie. Jesli chodzi o lot do Bratyslawy jest ok, moglby byc troche pozniej.
    Powrot uzalezniam od daty przylotu; tanie(nie az tak - 238euro) bilety sa albo 31.12 (niechetnie, ale jesli przylece 17 to tak - wizz air z WAW plus norwegian przez Malmo)(czy ktos z was spedzal sylwestra na lotnisku;)? a potem dopiero 7.01, taka opcja wchodzi w gre jesli udaloby mi sie dostac z Oslo albo Sztokholmu tuz przed swietami do domu..
    Wiem ze to bardzo niefortunny termin na podrozowanie. Czy ktos moglby pomoc znalezc jakies lepsze rozwiazanie?
    Serdecznie pozdrawiam, Agata
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 29 Wrz 2014 18:57 

w poblizu dat da sie za 511 euro do berlina
6 stycznia powrot: http://www.kayak.de/flights/BER-NYC/2015-01-06
14 grudnia wylot: http://www.kayak.de/flights/NYC-BER/2014-12-14

ogolnie na musisz zaakcpetowac ceny w okolicach pod 3000zl
 PM off
Zeus lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości