Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 23 Cze 2010 14:05 

Cześć wszystkim,

Desperacko poszukuje tanszego niz 3kafelki biletu do Nowej Zelandii, obojętnie które miasto, pewnie najtaniej bedzie na polnoc do Aukcland. Lot z Europy (preferencyjnie Fraknfurt, London, ale wszystko co wpadnie będzie dobre), na sierpień (najlepiej do połowy). Skacze mi gula tu i ówdzie, bo do Australii dostałam się za śmieszne pieniądze (120 funtów do Kuala Lumpur i ok. 500zł do Mlebourne), wiec nie mogę uwierzyć, ze do Nowej jest tak drogo, wszystko co znalazłam oscyluje w granicach 3400-3600zł one way. Nie potrzebuję powrotnego i jestem gotowa na zmianę lotnisk w Azji, przelot z jednego kraju do innego(np singapur do hong kongu) byle tylko zmniejszyc ogólny koszt dostania się do NZ. Moge sie tam tłuc nawet tydzień i przeskakiwac z samolotu do samolotu, tylko błagam dajcie cynk, ze coś się rysuje na horyzoncie, bo tracę nadzieję, a muszę tam być w sierpniu, jako że życie wywaliło mi się nieco do góry nogami.

Istnieje jeszcze jakaś tania opcja, o której nie wiem? Mam wrażenie, ze przeszukałam juz wszystko, a osób wybierajacych sie w tamtym kierunku jest tak niewiele, ze nie ma kogo pytać...

z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi
sciskam,
monia
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#2 PostWysłany: 24 Cze 2011 10:27 

Hej, ja lecę 1.10 i kupowałam bilet w 2 strony od razu (taki wymóg przy wizie). Zaplacilam 5300 za lot z Poznania przez Seul (przystanek na tydzien) do Auckland.
Powrót z Sydney przez Seul (tu mamy nocleg z wyżywieniem) do Wawy. Mam w tym również jedną bezpłatną zmianę daty lotu. Załatwiałam przez biuro surfers paradise - bardzo miła obsługa, wszystko powiedzą co i jak, a do tego bilet tańszy niż te które dość długo sama szukałam:)
Pozdrawiam i powodzenia!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości