Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Sty 2012 12:15 

Cześć,
Jesteśmy fanami taniego latania i zwiedzania świata. Korzystamy z informacji z forum i portalu. Praktycznie co miesiąc gdzieś lecimy.

Mam do Was prośbę... Często sam nudzę się na zajęciach albo w pracy i wymyślam gdzie jak i kiedy pojechać. Codziennie przeglądam oferty i staram się coś wrzucić w grafik.

Zwracam się do Was z prośbą... jeśli macie jakiś pomysł, albo sami gdzieś już byliście podzielcie się nim, może uda nam się go wykorzystać. Napiszcie gdzie byliście ile mniej więcej to kosztowało, może macie jakiś nocleg do polecenia, czy też miłego cs-a. Ile głów tyle pomysłów. A może udałoby mi się znaleźć coś ciekawego i mógłbym to wrzucić do planu.

Generalnie jeśli chodzi o wyjazd rozważam dwie możliwości.

Opcja 1.
Miesięczne zwiedzanie Europy z wykorzystaniem tanich linii oraz połączeń autobusowych. Z wyłączeniem Włoch, Hiszpanii Wysp Kanaryjskich oraz Niemiec. Podróż z plecakiem bez bagażu.

Liczę na to, że wykorzystam Wasze pomysły tworząc swój plan. BTW w maju lecimy do Belgradu, bo moja dziewczyna uczy się serbskiego, dlatego liczę również na jakieś bałkańskie tematy:)

Opcja 2.
Wypad poza Europę. (z wyłączeniem USA, Tajlandii oraz Indii tam już byliśmy) Czatuje na jakąś promocję Air France na St. Martin może Puerto Rico czy Dominikana. Jeśli byliście na wyjezdzie niezorganizowanym. Proszę o informacje o cenach noclegach i pomysłach na zwiedzanie.

Czekam na Wasze pomysły, mam nadzieje, że uda się wymyślić coś fajnego a Wam urozmaicić trochę wolny czas.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 02 Sty 2012 14:00 
Awatar użytkownika

Loty: 140
Kilometry: 285 616
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
To może Fidżi za 3500 zł z Korean Air? Jak szaleć to szaleć :)

Albo Tokio za 300 euro RT.

#3 PostWysłany: 02 Sty 2012 22:16 

W tym samym temacie interesuje nas wylot w ostatni tydzień sierpnia na 2-3 tygodnie. Azja raczej odpada, bo już byliśmy. :) Myślimy na początku o USA, przykładowo zwiedzanie NYC lub SFO, etc., a po kilku dniach przelot na wypoczynek na plaży, np. Hawaje lub Karaiby. :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Sty 2012 00:00 

Jesteśmy studentami:) i fajnie byłoby zwiedzić więcej niż jedno miejsce tym bardziej, że to nasze ostatnie studenckie wakacje a w przyszłym roku zacznie sie już pełnoetatowa praca. Tajlandię w zeszłym roku dorwaliśmy aerosvietem za 1500 zloty... Niestety nie możemy sobie pozwolić na przelot do korei za 7 tyś:) Myślę, że te 7 tysięcy to mniej więcej budżet na wyjazd.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości