Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: MEX - Europa
#1 PostWysłany: 09 Paź 2016 18:06 

Dokąd
  • Europa (oprócz krajów za wschodnią granicą Polski)

Data wylotu
  • 29.12.2016

Data powrotu
  • 05.01.2017

Długość pobytu
  • 5 - 7 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 2474zł, MEX-GVA nie pasują daty

Dodatkowe informacje
  • Cześć,

planowałem ze znajomym wspólny sylwester w Europie, plan był taki aby doleciał jak najtaniej do Europy, a następnie albo leciał dalej np. do Pragi, albo ja bym do niego dołączył w mieście gdzie wylądował. Nawet myśleliśmy aby zatrzymać się w Rzymie z wykorzystaniem Hidden City Ticketing, ale gdzieś znalazłem, że jeśli nie pojawisz się na którymś z lotów w rezerwacji, to kolejne zostają anulowane (np. zostanie w Rzymie na rezerwacji MEX-ROM-MUC). W międzyczasie orientowaliśmy się w cenach hoteli i wyszło nam, że taniej będzie z hotelem w Pradze lub Budapeszcie, nie mówiąc o Krakowie.
    Niestety przegapiłem ofertę do Monachium między 30.12 - 4.01 za 584$ - dopiero na drugi dzień mogłem opłacić i już nie zdążyłem, a nazajutrz
    zniknęła, tak jak i inne w podobnej cenie. Późniejsze poszukiwania już bez powodzenia, ceny twardo oscylują wokół 4000 zł. Daty wylotu i przylotu +-2 dni.

Istnieje ewentualnie opcja abym to ja poleciał do Meksyku, ale ceny są praktycznie te same.

Budżet na całą wycieczkę wynosi ok. 4500 zł, a bardzo nam zależy na pokoju w hotelu, dlatego cena biletu jest takim problemem. Popełniliśmy kilka błędów przy planowaniu, np.
    kupienie od razu biletu w dobrej cenie, wcześniejsze ogarnięcie hoteli (większość dobrych i tańszych miejscówek już zajęta).

Proszę o pomoc, sytuacja w tym momencie już nas z lekka przerasta :)
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości