Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Loty Pakistan
#1 PostWysłany: 03 Paź 2011 01:38 

Witam

Szukam lotów do Pakistanu z Warszawy w okolicach 15 - 25 pazdziernik. Te loty na które trafiam są strasznie drogie, czy ktoś na forum wiem jak tam sie dostać nie przepłacić?
 Profil Relacje PM off  

Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨ Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨
All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN
 Temat postu: Re: Loty Pakistan
#2 PostWysłany: 04 Paź 2011 01:16 

obecnie najtaniej do Karachi z Londynu przez Muscat, £477. kayak.co.uk

Załączniki:
om.png
om.png [ 39.73 KiB | Obejrzany 682 razy ]

#3 PostWysłany: 04 Paź 2011 17:03 

Dziękuję, cena faktycznie dobra, ale ja szukam lotu z warszawy ... dolot do Londynu i przejazd z Luton na heathrow airport to dodatkowe kilka stów. Jak z warszawy lecieć?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Paź 2011 17:28 

A no i jeszcze ja musze do Lahore lecieć to jest dzień drogi od Karachi. Opcja którą zaproponowałeś trace kilka dni na dojazdy i cena juz nie jest taka atrakcyjna. Tak Jak pisałem poprosze o pomoc w znalezieniu optymalnego połączenia Warszawa - Lahore w okolicach 15 - 20 październik, powrót po ok 3 tygodniach.

Dzięki i pozdrówki ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Paź 2011 18:29 

Obawiam sie ze Twoje opcje sa tu ograniczone. Brak bezposredniego polaczenia z WAW na trasie ktorej szukasz sprawia ze musisz sie przesiadac. Jako ze Pakistanu prozno szukac w ofertach firm wycieczkowych z Europy, lotow jest niewiele i korzystaja z nich glownie Pakistanscy emigranci mieszkajacy za granica. O ile dobrze pamietam, z Europy do Lahore lataja tylko Pakistan Airlines i linie z bliskiego wschodu (z przesiadka). Aktualnie do wyboru masz
WAW-FRA-AUH-LHE £910 z Etihad
LHR-LHE za £640 z Pakistan Airlines
LHR-DXB-LHE £566 z Emirates (£705 z dolotem Wizzair, £746 z dolotem LOT)
Jak widac za przyjemnosc dolotu z WAW do FRA trzeba doplacic £270-350. Dolot na wlasna reke Wizzair do LTN kosztuje w tych dniach £139, LOT do LHR £180, koszty transferu z LTN do LHR sprawiaja ze tylko lot LOTem ma sens. Roznica wynosi ok £160, czy warto doleciec na wlasna reke oszczedzajac przy tym £160 musisz sobie sam odpowiedziec. Zostalo 11 dni do wylotu wiec taniej nie bedzie.

#6 PostWysłany: 04 Paź 2011 19:10 

Znalazłem takie połączenie z Wawy - cena łącznie 3171 pln. Minus jest taki że lot w tamtą stronę to 34 godziny ... masakra jakaś!

Załączniki:
lot.jpg
lot.jpg [ 73.13 KiB | Obejrzany 608 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Paź 2011 10:00 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Bo niestety masz 22 godziny w Dubaju.

Więc albo będziesz musiał tam tyle czasu się pomęczyć na lotnisku, albo przenocować "na mieście", ale to wiąże się z załatwieniem wizy, co jest uciążliwe (chociaż lecisz Emirates, zatem oni powinni pomóc), no i przede wszystkim podnosi koszt o dobre kilkaset złotych.

#8 PostWysłany: 05 Paź 2011 16:21 

No wieeeem ... pomyślałem że któryś z forumowych specjalistów od wyszukiwania połączeń pomoże mi znaleźć lot w podobnej cenie ale w normalnym czasie podróży. Ktokolwiek ?!?!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 1 gość