Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Mar 2014 17:41 

Dokąd
  • Toskania

Data wylotu
  • 23.05.2014

Data powrotu
  • 25.05.2014

Długość pobytu
  • 2-3-4 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Sam nie wiem, pokrecone to.

Dodatkowe informacje
  • Witam

Chce zabrac narzeczona na weekend do Toskanii. Bylismy rok temu w wakacje, najpiekniejsze miejsce dla nas to było Fighille (Citerna), właśnie dlatego tam chcę lecieć. Nie da rady na dłużej, w tym roku mamy już zaplanowane wakacje w Tel Avivie - i nawet nie o finanse chodzi, ale po prostu nie mamy raczej wiecej urlopu.

Szukam, szukam szukam...

Znalazlem do Perugii, ale tylko łączone, przez Bukareszt, Londyn, Brukselę, ok 150 euro od osoby taki trip. Wszystko fajnie, tylko troche za duzo lotow jak na jeden weekend.

Lotnisko w Sienie chyba już nie żyje.

Do florencji jakoś nie potrafię znaleźć bezpośredniego - szukam na alitalii - niby leci, a kiedy wpisuje - wyskakuje ze nie leci - nie wiem robie cos zle?!

No i niby ... chyba najlepsze z tego co znalazlem to podroz z ryanairem do Bolonii, wypozyczenie samochodu i podroz do Citerny. Nawet jest w miare dobre polaczenie w maju, 24-26 (sobota-poniedzialek).

Dobra, rozpisalem sie. W zasadzie chodzi mi to, ze bez wiekszego wzgledu na finanse - wolalbym leciec do jakiegos miasta blizszego Citernie - Perugia lub Florencja i to najlepiej piatek-niedziela lub piatek poniedzialek. Wazne - po 20 maja. Wiem - to skomplikowane. Trudny jestem. Ale moze cos sie uda?!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 19 Mar 2014 17:46 

Nie wiem tak mi sie wydaje, ze jak robic laczony lot .. obojetnie czym.. to chyba szybciej wyjdzie jesli pozycze samochod? I dojade z Bolonii docelowo na miejsce?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Mar 2014 17:53 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Poszukaj loty do Pizy i potem masz rzut beretem na Toskanie. Albo eurolot do Firenze
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Mar 2014 18:02 

Pokaz mi lot do Firenze jaki kolwiek bo chyba jestem slepy?!
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Mar 2014 18:06 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Mea culpa, myszlalem ze Eurolot w tym roku bedzie mial to polaczenie dalej.
Ale z Pizy masz Ryanaira do Modlina, Krakow, Gdanska
A z berlina easyjet
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 19 Mar 2014 18:09 

Rozumiem. Chodzi mi tylko o to ze z bolonii do citerny mam 208 km a z pisy do citerny mam 188 km.

Po prostu moglbym zaplacic nawet wiecej za jaki kolwiek lot bezposredni blizszy mojemu miejscu docelowemu - chodzi mi o Firenze lub Perugie. Ktos sie orientuje czy ktora kolwiek linia oferuje bezposrednie w te miejsca?!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości