Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Maj 2014 13:04 

Dokąd
  • Londyn

Data wylotu
  • 12.11.2014

Data powrotu
  • 12.11.2014

Długość pobytu
  • 1 dzień

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • link niżej

Dodatkowe informacje
  • Witam wszystkich, jako nowy użytkownik. Od jakiegoś czasu poluję na jedniodniówke do Londynu i dzięki Waszemu artykułowi udało się co nieco znaleźć. Pod tym linkiem: http://www.fly4free.pl/wizzair-paryz-rz ... iw-za-238/

Oferta jest bardzo dobra, tyle, że gdy wchodzę w stronę przewoźnika i szukam w tej dacieto wyskakuje cena 400 zł. A w podanym obrazku na dzień 9 stycznia wylot o 6 na miejscu 7:30 powrót 20:40 (bardzo mi się to podoba), jednak chciałem coś nieco w szybszym termine i tak znalazłem w listopadadzie (w artykule) wyloty za 34 i powroty za 74 (żeby wylot i powrót był w tym samym dniu) w dniach 12 i 19 listopada i właśnie w tych cenach chciałbym te bilety kupić. Problem polega na tym, że nie wiem jak taką oferte na stronie przewoźnika znaleźć jest mi ktoś w stanie pomóc, gdyż jestem jak najbardziej zdecydowany.
    PS: Czy żeby płacić właśnie tyle obowiązkowo musze mieć kartę członkowską Wizz Discount Club?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 27 Maj 2014 13:11 

Nie posiadasz wizz discount club, a tylko je wykupując masz możliwość zakupienia biletów w w/w cenach. Jak już znajdziesz jednodniówkę dla 2 osób opłaca się wykupić wdc, członkostwo za 130 zł ważne rok kupuje się podczas rezerwacji lotu/ów i opłaca się je kartą kredytową/debetową z odpowiednim saldem wolnych środków na koncie karty

http://www.fly4free.pl/rezerwacja-bilet ... -po-kroku/

możesz też korzystać z pomocy osób z tematu poniżej, ale wtedy nie wykupujesz wdc za 130 zł, a jeden bilet więcej dla tego co ci kupuje

viewtopic.php?f=181&t=38807&hilit=wdc+pomog%C4%99
 PM off  

#3 PostWysłany: 27 Maj 2014 13:32 

Ok dzięki. Tak nie podsiadam, czyli załóżmy, że teraz chciałbym założyć tę kartę- tak czy tak już miałem te zamiary by ją powoli nabyć. Bo często widzę zniżki na nią. Tylko co jeśli nie posiadam karty debetowej czy tam kredytowej? A jedynie zwykłej płatniczą?
Czyli mam rozumieć, wejdę na wizair założę WDC następnie wyszukuje lot i wtedy powinny być dostępne wyżej wymienione ceny?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Maj 2014 13:35 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Artykuł jest sprzed 10 dni, tych cen już raczej nie ma, być może wrócą. Musisz sam sprawdzać na wizzair.com albo odwiedzać główną częściej :)

Kartą płacisz tą samą co w sklepie. Ewentualnie może być konieczność włączenia transakcji internetowych w banku.
Przelewem też możesz zapłacić jak chcesz.

A WDC wykupujesz z pierwszym lotem, i jest od razu aktywne na rok.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Maj 2014 13:39 

Mateusz napisał(a):
Ok dzięki. Tak nie podsiadam, czyli załóżmy, że teraz chciałbym założyć tę kartę- tak czy tak już miałem te zamiary by ją powoli nabyć. Bo często widzę zniżki na nią. Tylko co jeśli nie posiadam karty debetowej czy tam kredytowej? A jedynie zwykłej płatniczą?
Czyli mam rozumieć, wejdę na wizair założę WDC następnie wyszukuje lot i wtedy powinny być dostępne wyżej wymienione ceny?

- karta debetowa potocznie jest "zwykłą płatniczą"
- wchodzisz na stronę wizzair, zakładasz konto mywizz, po zalogowaniu na tym koncie wybierasz loty które cię interesują i klikasz na ceny z wdc (to nie jest karta, to jest wirtualny zapis na koncie mywizz obniżający cenę o 45 zł/lot, ale posiadacz wdc musi być na każdej rezerwacji), wtedy system rezerwacyjny wizzair z automatu zmienia ceny na te atrakcyjne i z automatu do rezerwacji doliczy 130 zł (nie idź na skróty tylko poczytaj artykuł z linku wcześniej podanego, trochę jest tam nieaktualnych informacji bo obecnie nie da się ominąć opłaty administracyjnej 30 zł zawartej w bilecie, ale jak przeczytasz to cię oświeci jakie to proste)
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości