Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lut 2019 01:49 

Loty: 25
Kilometry: 49 967
Krajów: 12 / 5.6%

Dokąd
  • Los Angeles

Data wylotu
  • 01.05.2019

Data powrotu
  • 09.05.2019

Długość pobytu
  • Około 9 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 988 zł

Dodatkowe informacje
  • Cześć , planuje poleciec do LA na mniej więcej 7-9 dni i teraz zaczynaja się schody bo loty od siebie z Kopenhagi są dosyć tanie (najtańsze można znaleść za 980-1000zl w obie strony) ,ale chciałabym to wszystko tak rozegrać aby przy okazji jak najwiecej zobaczyć.W zależności czy korzystam ze skyscannera czy momondo mam zupełnie inne opcje (w tej pierwszej niby tanie loty są tylko od 1-7 maja i lecę przez Toronto gdzie mam ok 2 godziny czasu wolnego w oczekiwaniu na przesiadkę a w drugiej bez problemu klikając np datę powrotu na 9-tego mam bilet w tej samej cenie czyli 980 zł ale mogę sobie wybrać np opcje lotu powrotnego przez San Francisco gdzie mam ponad 10 godzin oczekiwani na lot do Zurichu)
    Przechodząc do sedna mam dwie opcje:
    A) kupienie biletu z przesiadka w SF które i tak będę chciała odwiedzić (zależy mi na zobaczeniu mostu) ale nie wiem czy 10,5 h starczy mi aby się z tym wyrobić tym bardziej ze przylot jest o 20-tej i nie wiem czy nie będę miała problemu aby dojechać na lotnisko.
    B) poszukać jakiegoś lotu który ma długa przesiadkę np w Toronto ,NY czy jakimkolwiek innym mieście w Stanach abym mogła zobaczyć coś oprócz LA ..Tylko tutaj jest problem bo większość lotów ma albo przesiadki gdzieś w Europie albo krótkie w stanach ?

Wstępnie widząc te niskie ceny chciałam poleciec w maju , ale tak naprawdę mogę poleciec w czerwcu ,sierpniu czy październiku ,nie gra to dla mnie wiekszej roli.Moze komuś z was udałoby się znaleść w wyszukiwarce lotów połączenie za 900-1300 zł w obie strony z jakaś interesująca i w miarę długa przesiadka xd
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 10 Lut 2019 21:49 
Awatar użytkownika

platynowy
1354 1.06- 11.06, CPH - LAX - SFO - CPH, w opcji multicity. Jedziesz dwa dni wcześniej do San Francisco i masz jeden dobry dzień na zwiedzanie wszystkiego + godziny lotów są całkiem dobre. ;)
 Profil Relacje PM off
koki12 lubi ten post.
koki12 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości