Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Maj 2013 14:24 
Awatar użytkownika

Ciekawa opcja dla tych co mieszakają w południowo-zachodniej Polsce.

Lot z Lipska do Faro w czerwcu za 29,99 euro:
■4, 7, 11, 18

Lot z Faro do Lipska w czerwcu za 29,99 euro:

■4, 7, 11, 14, 21, 25

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#2 PostWysłany: 12 Maj 2013 14:26 

Zbanowany
niebieski
Nie denerwuj mnie bo kupilem 18-25.06 za 90 euro dwa miesiace temu :P
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Maj 2013 14:35 
Awatar użytkownika

:D no niestety czasami tak bywa... zazdroszczę Portugalii, bo ja teraz niestety nie mogę jechać :(, baw się dobrze!

#4 PostWysłany: 13 Maj 2013 07:26 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 307 053
Krajów: 28 / 13.1%
niebieski
Leciałem z Lipska na majówkę do FAO. Bdb dojazd pociągiem z Frankfurtu (Oder), stacja kolejowa pod terminalem lotniska. Długo się idzie do security, ale za to nie ma tam kolejek. Sprawny preboarding. Nie liczą bagaży, tzn dużo ludzi miało 2-3 szt., i nikt nic nie mówił. Obsługa nie jest przyzwyczajona do zasad FR, więc traktują pasażerów tak jak tych latających LH czy AB. Ze mną leciało bardzo dużo Polaków, tak na moje oko min. 40 na 180 lecących osób.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości