Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Maj 2014 22:22 

niebieski
  • Praga (może też być Polska południowa,Berlin)

Dokąd
  • Dubaj,Colombo,Malediwy,Dubaj

Data wylotu
  • 15.01.2015

Data powrotu
  • 02.02.2015

Długość pobytu
  • ok.17-18 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • 900$/ 2700 zł osoba

Dodatkowe informacje
  • Czy 900 $ za osobę to dobra cena?
    Znalazłem taką trasę :Praga-Dubaj-(SmartWings)-Dubaj 3 dni pobytu ,potem Dubaj-Colombo-9 dni pobytu. Następnie Colombo -Male i 5 dni pobytu ,po czym Male-Dubaj-wszystkie te loty SriLankan Airlines ,powrót Dubaj -Praga .
    1 odcinek Praga-Dubaj-Praga za 420$/ osoba , 2. odcinek Dubaj-Colombo-Male-Dubaj za 480$/osoba.
    Oczywiście pamiętam nie tak znowu odległą czasowo promocję na Expedii.de gdzie z Warszawy na Malediwy i Sri Lankę można było polecieć za 350euro/osoba. Należy jednak pamiętać,że była to trasa bez Dubaju!
    Co ciekawe na jednym bilecie cała ta trasa wychodzi minimum 1500$ !
    Brać czy nie brać?Czekać?

Ostatnio edytowany przez Anonymous 20 Maj 2014 23:28, edytowano w sumie 2 razy
Zmiana nazwy tematu na bardziej czytelny.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Czy to dobra cena?
#2 PostWysłany: 20 Maj 2014 23:13 

Loty: 553
Kilometry: 1 235 909
Krajów: 131 / 61.2%
złoty
w ostatniej promocji Emirates taką trasę można było zrobić za ok 2500zł z WAW (poszukaj w tym dziale - padło podobne pytanie). Termin dość odległy, ja bym czekała.
Chyba że baardzo Ci zalezy na terminach i "musisz" miec już teraz kupione + święty spokój, to bierz, choc wg mnie trochę drogo.

#3 PostWysłany: 20 Maj 2014 23:43 
Awatar użytkownika

niebieski
może coś takiego, jak sie pobawisz to można zrobić stopa w AUH.
Załącznik:
1.jpg
1.jpg [ 12 KiB | Obejrzany 506 razy ]

Załącznik:
2.jpg
2.jpg [ 12.59 KiB | Obejrzany 506 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Maj 2014 23:53 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Też mi się wydaje dość drogo.

Sprawdź, czy nie wyjdzie taniej kupić oddzielnie bilety powrotne Dubaj - Colombo i Colombo - Male.

Dolot z tej części Europy do Emiratów też powinien być do ogarnięcia w granicach tysiąca zł (choćby Wizzairem).

#5 PostWysłany: 21 Maj 2014 21:15 

niebieski
Dziękuję Wam za rady."Świerzbi mnie" ale poczekam jeszcze.
Sprawdzałem dziś różne warianty ale nic lepszego nie udaje mi się skroić.
@Sudoku-chyba nie chce mi się bawić w łączenie lotów dla 3 osób ,w tym dziecko, wizzem,np z Warszawy do Budapesztu,nocleg i dalej do Dubaju.Przy ostatniej promocji 2=1 wizza dochodził mi jeszcze koszt bagażu (na prawie 3 tygodnie nie da się lecieć z "małym" kabinowym).Summa summarum koszt jest spory a urlopu i ferii szkolnych nie ma za wiele.
@maxima-2500 zł a 900$ to już prawie to samo,przy czym do Pragi mam bliżej niż do Warszawy! :P
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości