Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Sie 2016 09:35 
Awatar użytkownika

niebieski
Pozdrowienia z Czech.
Jestem zainteresowany o lat 18.11.- 25.11. Katowice- Teneryfa dla 2 osób i chciałbym wiedzieć,
jeśli bilety kupić już teraz (169+349 zł jeden kierunek z członkostwem)
lub czekać może być za cenę ze zniżką lub promo.Wiem, że jest jeszcze daleko.ale jestem już trochę nerwowy :roll:
Dzięki wszystkim Martin
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 28 Sie 2016 09:46 

Jeśli:
- daty sztywne,
- kierunek sztywny,
- miejsce wylotu sztywne,
- cena jako tako pasuje

to kupić.

A jak rozważasz coś innego, nie przeszkadza Ci że zamiast na Teneryfę polecisz do Maroka albo Włoch, to czekaj i obserwuj inne opcje.
 PM off  

#3 PostWysłany: 28 Sie 2016 10:02 

niebieski
tramin napisał(a):
Pozdrowienia z Czech.
....zainteresowany o lat 18.11.- 25.11. Katowice- Teneryfa dla 2 osób i chciałbym wiedzieć,
lub czekać może być za cenę ze zniżką lub promo.

Martin wiem , że w Czechach mają dobre piwo ale skup się i popraw tekst na bardziej czytelny ;)Chodzi ci czy cena na teraz dobra-myślę,że lot tam ma cenę jak na ten kierunek bardzo dobrą ,a powrót można by poobserwować bo szansa na spadek jakaś jest.Pewnie jakaś promocja -20% też jeszcze do tego czasu będzie :P
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Sie 2016 10:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
Jeśli:
- daty sztywne,
- kierunek sztywny,
- miejsce wylotu sztywne,
- cena jako tako pasuje

to kupić.

A jak rozważasz coś innego, nie przeszkadza Ci że zamiast na Teneryfę polecisz do Maroka albo Włoch, to czekaj i obserwuj inne opcje.

Tak,wszystkie dane sztywne...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Sie 2016 10:51 

@miriam, on jest chyba Czechem, dlatego te błędy można mu wybaczyć :)
@tramin, w tej sytuacji dolot bym kupił bo cena dobra, a powrót nie wiem. Ciężko powiedzieć. Ewentualnie sprawdź jakiś powrót z przesiadką, może akurat Ci się opłaci. Choć dla 50 zł oszczędności to dałbym sobie spokój.
 PM off  

#6 PostWysłany: 28 Sie 2016 11:01 
Awatar użytkownika

niebieski
miriam napisał(a):
tramin napisał(a):
Pozdrowienia z Czech.
....zainteresowany o lat 18.11.- 25.11. Katowice- Teneryfa dla 2 osób i chciałbym wiedzieć,
lub czekać może być za cenę ze zniżką lub promo.

Martin wiem , że w Czechach mają dobre piwo ale skup się i popraw tekst na bardziej czytelny ;)Chodzi ci czy cena na teraz dobra-myślę,że lot tam ma cenę jak na ten kierunek bardzo dobrą ,a powrót można by poobserwować bo szansa na spadek jakaś jest.Pewnie jakaś promocja -20% też jeszcze do tego czasu będzie :P

Jeśli dobrze zrozumiałem,to zakupić bilet tam i poczekać na lepszą cenę zpowrotem?Bo termin jest sztywny.I przepraszam za błędy
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 28 Sie 2016 11:02 

miriam napisał(a):

Pewnie jakaś promocja -20% też jeszcze do tego czasu będzie :P

Ja bym czekał, a i kontrolował ceny lotów bezpośrednich Ryanair w datach 17-24.11. z Berlina, Krakowa i Wrocławia (z Berlina bezpośrednie na teraz dla 2 osób za łącznie ok. 800 euro)

Ja bym jeśli już to kupował loty w 2 strony, bo w jedną w wizzair bardzo rzadko kiedy się opłaca
 PM off  

#8 PostWysłany: 28 Sie 2016 11:07 

niebieski
@tramin To ahoj,myślałam,że akurat teraz zwiedzasz Czechy ;) Co do lotu tam to ja bym już kupiła. .Różnica w kupowaniu osobno nie jest tak wielka.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Sie 2016 11:10 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
berlin

http://www.azair.eu/azfin.php?tp=0&sear ... mit=Search

-- 28 Sie 2016 12:12 --

berlin 103 euro

-- 28 Sie 2016 12:13 --

berlin jakbys chcial grand canarie za 86e

Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Sie 2016 11:18 
Awatar użytkownika

niebieski
miriam napisał(a):
@tramin To ahoj,myślałam,że akurat teraz zwiedzasz Czechy ;) Co do lotu tam to ja bym już kupiła. .Różnica w kupowaniu osobno nie jest tak wielka.

Tak,jestem czechem
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Sie 2016 11:22 
Awatar użytkownika

niebieski
Anonymous napisał(a):
miriam napisał(a):

Pewnie jakaś promocja -20% też jeszcze do tego czasu będzie :P

Ja bym czekał, a i kontrolował ceny lotów bezpośrednich Ryanair w datach 17-24.11. z Berlina, Krakowa i Wrocławia (z Berlina bezpośrednie na teraz dla 2 osób za łącznie ok. 800 euro)

Ja bym jeśli już to kupował loty w 2 strony, bo w jedną w wizzair bardzo rzadko kiedy się opłaca

Jestem z Brna i Katowice to nasze najbliższe lotnisko v Polsce.I do tego wygodna cena parkingu dla nas...
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 28 Sie 2016 11:27 
Awatar użytkownika

Loty: 191
Kilometry: 627 645
Krajów: 32 / 15.0%
niebieski
to lec z Brna :D

-- 28 Sie 2016 12:28 --

lub brno- gran canaria za 129e

Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 28 Sie 2016 11:33 

Co nie zmienia faktu, że kupując teraz z Katowic z wykupieniem wdc całość za ok. 1200 zł po prostu według mnie przepłacasz
Ale zrobisz jak uważasz
 PM off  

#14 PostWysłany: 28 Sie 2016 18:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Wiem, że to mój błąd,
miałem tego napisać na początku.
Ale to jest prezent na urodziny mojej żony,która niechętnie lata,tak więc loty na długim dystansie z transferami może nie chcieć.
Więc cena nie jest całkiem to najważniejsze ;) Dodatkowo, oba mamy ponad 50 lat :cry:
Bezpośrednie loty z Katowic
dlatego uważam za najlepsze rozwiązanie.
Jeszcze pozostaje pytanie,
kupować teraz obie strony,lub po prostu tylko tam i czekać na jakiś Wizz promo zniżki :?
Dzięki Martin
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 28 Sie 2016 21:59 

niebieski
tramin napisał(a):
kupować teraz obie strony,lub po prostu tylko tam i czekać na jakiś Wizz promo zniżki :?

Martin napiszę ci tylko,że ostatnia ogólnodostępna promocja -20% na wszystkie trasy Wizzair była ok.miesiąc temu więc jest wysoce prawdopodobne,że w bliskim terminie może znów być.Liczba sprzedanych na teraz biletów na lot tam czyli KTW-TFS to 27 ,a na powrót TFS-KTW to 41.W samolocie ogółem jest ok.180 miejsc.Zazwyczaj najniższe ceny są ok 2 miesiące przed wylotem.Czy zaryzykujesz i poczekasz jeszcze z zakupem mając te informacje to zależy już tylko od ciebie bo gwarancji 100%,że będzie taniej nikt ci nie da ,ale w przeciągu 2-3 tygodni szansa na jakąś obniżkę jest ;)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 28 Sie 2016 22:27 

tramin napisał(a):

lub czekać może być za cenę ze zniżką lub promo.Wiem, że jest jeszcze daleko.ale jestem już trochę nerwowy :roll:

Jak jesteś nerwowy i na miejscu nie macie jeszcze noclegu w obecnej promocji Wizz Tours można zarezerwować loty Wizzair w wyznaczonych datach z noclegiem ze zniżką ok. 200 zł (całość loty i noclegi dla 2 osób łącznie za od ok. 2000 zł)

wizz-tours,1500,35541&start=100

Loty w listopadzie, ale KOD WCHODZI!!!
 PM off  

#17 PostWysłany: 28 Sie 2016 23:24 

niebieski
Tylko po sprawdzeniu cen tych hoteli w tym terminie na booking.com wychodzi taniej rezerwując osobno lot ( bez WDC) i osobno hotel. Doliczając nawet podstawowe ubezpieczenie ,które dają w pakiecie też specjalnie nie zyskujemy. ;)Na Teneryfie w tym terminie w cenie poniżej tysiąca za tydzień/2os można znaleźć już sporo noclegów.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 28 Sie 2016 23:27 

Napisałem, bo wybrałem dany hotel i porównałem z ceną na booking i wyszło jak napisałem wyżej
 PM off  

#19 PostWysłany: 28 Sie 2016 23:51 

niebieski
Sprawdziłam losowo tylko te tańsze Be Smart Florida ,Estrella Del Norte ,Hotel Tejuma i bardziej opłaca się rezerwować osobno .Może przy droższych obiektach coś się zyskuje.To,że kod wchodzi nie oznacza wcale ,że działa ;) Przy wylotach od 1.XI tej promocyjnej obniżki nie widać.
 Profil Relacje PM off
tramin lubi ten post.
tramin uważa post za pomocny.

#20 PostWysłany: 29 Sie 2016 10:36 
Awatar użytkownika

niebieski
Mam już zarezerwowany hotel (dyskusja tutaj ) teneryfa-pomoc-noclegi-transfery-wycieczki-etc,1390,7981?start=260 - #277
po konsultacji z moimi polskimi przyjaciołami :)
Chyba zaryzykuję i poczekam na jakiś czas z biletami...
Dzięki wszystkim za pomoc,u nas nie otrzymałem taką pomoc :D
 Profil Relacje PM off
miriam lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości