Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Kwi 2023 17:28 

złoty
Kerala - Kochi (COK) z Krakowa.
Cena z WDC i z bagażem małym podręcznym.
Nocka w KUT i AUH, ale dla mnie to akurat na plus bo godziny sensowne (nie licząc powrotu w KUT).
W zasadzie na każdym z tych lotów spora dostępność dat w tym okresie, więc można z tym pokombinować.

Może rewelacji cenowej nie ma, ale lot od razu do COK - jeśli ktoś chce akurat na południe, a nie Bombaj czy Delhi (te pewnie lepiej by było poskładać z Saudią).

W każdym razie ja sobie takiego składaka zakupiłem.

Za 200PLN drożej można bezpośrednio u Air India kupić.

Ps. pierwszy raz wrzucam coś ze screenami - więc ręki nie dam, że to się dobrze załączyło.
Więc opisowo:
W6 - KRK-KUT-KRK - 200PLN (9XI-9XII)
W9 - KUT-AUH-KUT - 240GEL (10XI-8XII)
AI - DXB-COK - 860PLN (11XI-7XII)

Załączniki:
1. KRK-KUT.JPG
1. KRK-KUT.JPG [ 32.51 KiB | Obejrzany 4066 razy ]
2. KUT-AUH.JPG
2. KUT-AUH.JPG [ 102.36 KiB | Obejrzany 4066 razy ]
3. DXB-COK.JPG
3. DXB-COK.JPG [ 47.86 KiB | Obejrzany 4066 razy ]
3a. DXB-COK - AI.JPG
3a. DXB-COK - AI.JPG [ 77.96 KiB | Obejrzany 4066 razy ]
4. KUT-KRK.JPG
4. KUT-KRK.JPG [ 33.11 KiB | Obejrzany 4066 razy ]
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN Egipt (długi weekend w listopadzie) ☀️ All inclusive w hotelu Lemon & Soul Makadi za 2857 PLN
Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵 Okołoweekendowy wypad na Cypr ☀️ Loty do Pafos i 4* hotel z wyżywieniem za 819 PLN 🇨🇾🩵
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości