Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Mar 2012 14:17 

niebieski
Jednak prawo lotnicze na ukrainie jest dużo lepsze dla pasażera niż u nas. Każda linia musi w cenie biletu zapewnić przewiezienie bagażu rejestrowanego i catering na pokładzie, a ceny i tak są przystepne ;)
 Profil Relacje PM off  

Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya Turcja w wersji lux za 1627 PLN ☀️ All inclusive w 5* hotelu Prestige Alanya
Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN Wczasy na Lanzarote 🌴 4* hotel Beatriz Costa & Spa z wyżywieniem za 2632 PLN
#2 PostWysłany: 19 Mar 2012 14:45 

Cytuj:
w cenie: odprawa na lotnisku, 1 szt. bagażu rejestrowanego, przekąska i napój na pokładzie)

Bagaż, odprawa to wiem, ale napój i przekąska to od kiedy? Ja leciałem już 2 razy, narzeczona ukrainka chyba z 5 i ani razu za darmo nic nie było do picia i jedzenia...
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 19 Mar 2012 16:39 

Regulaminu nie czytałem nigdy przyznam, ale jak lataliśmy z narzeczoną to 16 października do lutego jak narazie, a wtedy napojów nie ma ( o ile dobrze przetłumaczyłem ) :). Sprawa jasna :).
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 19 Mar 2012 16:44 

matt napisał(a):
Jednak prawo lotnicze na ukrainie jest dużo lepsze dla pasażera niż u nas. Każda linia musi w cenie biletu zapewnić przewiezienie bagażu rejestrowanego i catering na pokładzie, a ceny i tak są przystepne ;)

W takim przypadku pożegnał byś się z biletami 4zł/19zł/24zl/44zł OT itp.
Jedzenie kosztuje ale przede wszystkim bagaż rejestrowany, który linia musi opłacić lotnisku, przewieźć itd.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Mar 2012 16:59 

Pacjonek napisał(a):
matt napisał(a):

W takim przypadku pożegnał byś się z biletami 4zł/19zł/24zl/44zł OT itp.
Jedzenie kosztuje ale przede wszystkim bagaż rejestrowany, który linia musi opłacić lotnisku, przewieźć itd.

Tak czy siak wolałbym bilety za 4zł/19zł/24zl/44zł OT niż te ceny co mają teraz. Narzeczona lata do Kijowa na studia na 1-2 tygodnie i nie bierze 20-30 kg ubrań, więc spokojnie by w podręczny się zabrała. A najtaniej jak lataliśmy to niecałe 200 zł w 2 strony... W tamtym roku były bilety nawet po 110-120 zł, a nawet mniej w 2 strony...

To jest godzina lotu z kawałkiem, która zlatuje bardzo szybko i moim zdaniem jedzenie i picie jest zbędne na tej trasie...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości