Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Sty 2014 18:36 

niebieski

Dokąd
  • Toronto/Toronto lub Toronto/Vancouver

Data wylotu
  • 01.07.2014

Data powrotu
  • 31.08.2014

Długość pobytu
  • 3 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • > 3.000 PLN/osobę -> dużo!

Dodatkowe informacje
  • Witam! Proszę o pomoc w zorganizowaniu wyjazdu dla rodzinki 3-osobowe :)
    1. Czy jest w ogóle szansa na znalezienie w okresie wakacyjnym oferty poniżej 2.500 PLN z Europy do Kanady?
    2. Mam na koncie ok. 120.000 mil, mogę wykorzystać na 2 bilety po 60.000 (+500 PLN podatki). Byłoby dobrze trafić na promocję milową (i dostać 3 bilety za mile), ale przeczytałem posty historyczne i wydaje mi się, że ani Lufthansa, ani LOT nie proponowali do tej pory promocji milowych za ocean w wakacje? Ktoś może pamięta...? http://www.fly4free.pl/milesmore-usa-za ... l-496-pln/ -> promocja była do końca czerwca.
    3. Czy ktoś próbował skorzystać z przelotów czarterowych z Niemiec do Kanady? Ma to w ogóle sens, gdzie szukać?

Dzięki!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 13 Sty 2014 12:04 

niebieski
Nikt nie pomoże?

Najbardziej mi zależy na podpowiedzi czy rezerwować teraz bilety za mile 60.000 +500zł podatki, czy czekać na promocję milową (np. do 30.000) ale ryzykować, że w międzyczasie wzrośnie wysokość podatków...

Moje dalsze poszukiwania raczej udowadniają, że nie ma co liczyć na tańsze bilety, chyba że kolejna pomyłka linii lotniczych... Airtransat czy Westjet latają z wysp i znajdzie się w okolicach 2,5kPLN, ale trzeba doliczyć dolot.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Sty 2014 14:52 

Polec miesiac wczesniej (1 czer - 17 czer) to polecisz za 1854 (dlugie przesiadki), badz za 1904 (finnair, max 13h lot w jedna strone).
Do zarezerwowania na kayak.com
Przykladowa rezerwacja ponizej:

Załączniki:
kayak.jpg
kayak.jpg [ 27.82 KiB | Obejrzany 283 razy ]
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości