Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Paź 2011 16:15 

Poszukuję taniego lotu RT do Delhi. Wylot ok 11.04 (max. 13.04 muszę być w DEL), powrót min. tydzień później (18.04).
Najlepiej z KRK/WAW, ale mogę też dojechać do innego lotniska.
Znalazłam lot Aerofłotem w cenie ok. 440E. W innych liniach na razie dużo drożej. Mam więc pytanie czy warto teraz kupować czy może poczekać na jakąś promocję, np. w Lufthansie? Czy ktoś wie jaka jest szansa na taką promocję?

A teraz Singapur ;) Czy Air Asia na trasie DEL-SIN to dobry wybór (cenowo, logistycznie)? Jak wcześnie trzeba zacząć polowanie na bilety?

Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

Image
 Profil Relacje PM off  

Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨ Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨
All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: AgaGy oraz 2 gości