Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Sty 2014 22:51 

Loty: 29
Kilometry: 68 101
Krajów: 10 / 4.7%
Witam

Mam sporo punktów z promocji big win ihg. W cztery osoby chcemy spędzić kilka dni w hotelu. Ja z żoną w jednym pokoju i druga para w drugim. Za swój nocleg będę płacił punktami. Mogę moimi punktami zapłacić też za tą drugą parę czy tylko za swój nocleg?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 25 Sty 2014 22:58 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
mozesz zaplacic za tyle ile ci sie podoba
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Sty 2014 23:05 

Loty: 177
Kilometry: 387 374
niebieski
Musisz pamiętać tylko o tym że jedna rezerwacja = jeden pokój, więc będziesz musiał wykonać 2 rezerwacje

#4 PostWysłany: 25 Sty 2014 23:13 

Loty: 29
Kilometry: 68 101
Krajów: 10 / 4.7%
Tak, chodzi o dwie rezerwacje na dwa pokoje. Tylko czy mogę zrobić rezerwację na nie swoje nazwisko?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Sty 2014 11:23 

złoty
To ja się podepnę z pytaniem. Zarezerwowałem 2 pokoje na swoim koncie Platinum, wiadomo że będę mieszkać tylko w jednym a w drugim znajomi. Czy benefity Platinum obejmą obydwa pokoje? Czyli np. upgrade. W Hiltonie tak właśnie było, miałem 3 pokoje i do każdego był upgrade, śniadanie, internet. A jak jest w IHG?

#6 PostWysłany: 26 Sty 2014 12:05 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
niebieski
tylko jeden
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Sty 2014 12:41 

niebieski
|...o...| napisał(a):
mucha napisał(a):
To ja się podepnę z pytaniem. Zarezerwowałem 2 pokoje na swoim koncie Platinum, wiadomo że będę mieszkać tylko w jednym a w drugim znajomi. Czy benefity Platinum obejmą obydwa pokoje? Czyli np. upgrade. W Hiltonie tak właśnie było, miałem 3 pokoje i do każdego był upgrade, śniadanie, internet. A jak jest w IHG?

Jesli chodzi o Hiltona to zgodnie z warunkami umowy masz dostac jeden upgrade pokoju i tylko ten pokoj ma miec dostep do sniadania darmowego, tak mowi umowa ktora potwierdzilas. Realia sa czasami inne, i to jest dobra wola hotelu jesli zrobili wam upgrade wszystkich trzech pokoi + sniadania - o tym nalezy wiedziec aby sie nie sprzeczac jesli bedzie odwrotnie. W IHG pewnie jest podobnie.

W warunkach Hiltona jest wprost napisane, że darmowe śniadanie dotyczy max. 2 osób - osoby ze statusem i drugiej. Jeśli więc mamy pokój 3-osobowy, to zgodnie z warunkami darmowe śniadanie należy się tylko dwóm gościom.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 26 Sty 2014 12:44 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Czy w IHG przysługuje darmowe śniadanie ze statusem platinium?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

#9 PostWysłany: 26 Sty 2014 12:49 

niebieski
lendziro napisał(a):
Czy w IHG przysługuje darmowe śniadanie ze statusem platinium?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

nie
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 26 Sty 2014 13:06 

złoty
To widać miałem szczęście w Hiltonie w Tokio. Zabukowane 3 pokoje, przy check-in upgrade wszystkich, wydane 6 kuponów na śniadania i 6 kuponów na SPA.
ane.wald lubi ten post.

#11 PostWysłany: 14 Gru 2015 17:43 

Loty: 139
Kilometry: 298 747
niebieski
Dla pewności: jeżeli zarezerwuję na jedną kartę, na ten sam dzień (ale oczywiście na 2 rezerwacjach) pokój pełnopłatny i Reward Night to natychmiastowo ściągnie mi punkty z konta za RN i po odbyciu noclegu doda mi punkty za pokój płatny. Mam rację?

#12 PostWysłany: 14 Gru 2015 19:10 

niebieski
Tak, punkty w rezerwacji RN ściągnie od razu przy rezerwacji a punkty za rezerwację płatną wpadną na konto kilka dni po odbytym noclegu.
 Profil Relacje PM off
TomGSM uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość