Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1223 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 62  Następna
Autor Wiadomość
#421 PostWysłany: 24 Kwi 2014 16:04 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Wyszła nowa wersja aplikacji na Androida. Oprócz lekko zmienionego wyglądu, dodali funkcję "Forecast", która ma pokazywać w wielu miastach (na razie widzę tylko w USA) ceny i dostępność hoteli na 7 dni do przodu (ale teraz nic nie widzę :) )
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#422 PostWysłany: 24 Kwi 2014 16:08 

niebieski
almukantarant napisał(a):
Można też na kompie zamontować androida korzystając np. z virtualboxa, dla mnie najlatwiejsza opcja jeśli chodzi o zakładanie wielu kont w HT

Wysłane z mojego P780 przy użyciu Tapatalka

Takie solucje powinny być wg. mnie tępione na forum tzn. usuwane. Zamiast się cieszyć z darmowych 77 euro od HT ludzie pozakładają setki kont i wszystkim zablokują, usuną konta i tak się to skończy a tutaj będzie jeden wielki płacz ,że komuś środki wyzerowali i podobnie jak w przypadku black lane, ktoś zachodzi w głowę ,że usunięto mu rezerwację na jednym z kont - ciekawe dlaczego ?
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#423 PostWysłany: 24 Kwi 2014 19:24 

niebieski
sopel1987 napisał(a):
Ja na kompie używam bluestacksa, zmieniłem język w ustawieniach na niemiecki(wyłączona lokalizacja), zarejestrowałem się z walutą EUR i zmieniłem z powrotem na polski i wszystko gra, a konto w EUR

Hej,
zainstalowałem bluestacka, zmieniłem język na niemiecki ale po włączeniu programu rozpoznaje jako polski i wyświetla info, że promocja nie dla konta w złotówkach.
Wiesz może jak to zmienić?
Z góry dzięki za pomoc

heniek
 Profil Relacje PM off  

#424 PostWysłany: 24 Kwi 2014 21:50 

Też miałem ten błąd
Po instalacji bluestaka, uruchom go, zmień język, wyłąć lokalizacje, a już potem instaluj app.

Kto wie, otszymałem 40€ przez APRILCHALLENGE, żaden inny nie chciał działać, jak dostać chciażby jeście 10€?
 Profil Relacje PM off  

#425 PostWysłany: 24 Kwi 2014 22:17 

niebieski
Działa :) dzięki bardzo za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#426 PostWysłany: 24 Kwi 2014 22:32 

Czy bezpiecznie rejestrować wiele kont na jedno nazwisko? Nie blokują?
 Profil Relacje PM off  

#427 PostWysłany: 24 Kwi 2014 23:17 

niebieski
Bezpiecznie, oczywiście że bezpiecznie, a za chwilę wyzerują wszystkim konta to trzeba ich obrzucić błotem ,że jak tak mogli.

Najlepiej wtedy zorganizować zmasowany atak na ich fanpage, a jak !
 Profil Relacje PM off  

#428 PostWysłany: 24 Kwi 2014 23:20 

niebieski
Dziwi mnie to ,że wysłałem raporty z postami zachęcającymi do oszustwa, a administracja je olała. Potem wszystkim konta pozerują, będzie płacz i znowu promocje będą nie dla nas, ale wiadomo lepiej tępić jak ktoś da linka do strony konkurencji albo wrzucać na główną kolejnego gniota, liczy się przecież ilość odwiedzin...
 Profil Relacje PM off  

#429 PostWysłany: 24 Kwi 2014 23:26 
Awatar użytkownika

Loty: 29
Kilometry: 29 080
Krajów: 12 / 5.6%
niebieski
Po co ten offtop i spam? Piszesz 3 raz to samo, zapomniałeś?

Kanał na YouTube: https://www.youtube.com/@FOODIESwpodrozy

Image
 Profil Relacje PM off  

#430 PostWysłany: 24 Kwi 2014 23:30 

Zbanowany
Mam pytanie i małą prośbę o pomoc .
Miałem wgraną apkę HT na tablecie , który dzisiaj mi padł .
Jak wgram apkę na smartfona to jak mam " przenieść " swoje środki i konto na smartfon ?
 Profil Relacje PM off  

#431 PostWysłany: 24 Kwi 2014 23:42 
Awatar użytkownika

Loty: 338
Kilometry: 649 879
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
adijopomidorre napisał(a):
Mam pytanie i małą prośbę o pomoc .
Miałem wgraną apkę HT na tablecie , który dzisiaj mi padł .
Jak wgram apkę na smartfona to jak mam " przenieść " swoje środki i konto na smartfon ?

Najprościej chyba po pobraniu zalogować się właściwym mailem i hasłem ;)
(ja pobierałam aplikację na inny nie swój telefon i zalogowanie na swoje konto nie przysporzyło mi żadnych kłopotów)
 Profil Relacje PM off  

#432 PostWysłany: 24 Kwi 2014 23:45 
Awatar użytkownika

Na dowolnym sprzęcie na którym jest zainstalowana aplikacja HT możesz zalogować się na konto, które miałeś na tablecie.
 Profil Relacje PM off
adijopomidorre lubi ten post.

#433 PostWysłany: 25 Kwi 2014 09:44 
Awatar użytkownika

Loty: 179
Kilometry: 458 354
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Zamierzam dziś skorzystać pierwszy raz z HT. Rezerwacja w Pradze, hotele pojawiają się o godzinie 9 rano i teraz widzę 5 opcji. Czy jest szansa, że jeszcze coś wskoczy, czy te oferty to wszystkie obiekty na dziś ?
 Profil Relacje PM off  

#434 PostWysłany: 25 Kwi 2014 09:59 
Awatar użytkownika

Loty: 338
Kilometry: 649 879
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
piotrek_ napisał(a):
Zamierzam dziś skorzystać pierwszy raz z HT. Rezerwacja w Pradze, hotele pojawiają się o godzinie 9 rano i teraz widzę 5 opcji. Czy jest szansa, że jeszcze coś wskoczy, czy te oferty to wszystkie obiekty na dziś ?

Z moich obserwacji wynika, że zazwyczaj coś dorzucają po południu i wieczorem. Sama zerkam codziennie na Pragę, raczej wieczorem i jest zwykle mniej więcej 10 hoteli do wyboru. Tyle, że te nowe niekoniecznie muszą być atrakcyjne cenowo ;)
 Profil Relacje PM off  

#435 PostWysłany: 25 Kwi 2014 10:23 
Awatar użytkownika

Loty: 179
Kilometry: 458 354
srebrny
Ja też czasem lukałem i zawsze coś w okolicy 150 zł było. Na ten moment najtańsza opcja to 246 pln. Chyba, ze może nie patrzyłem w piątki, a na weekendzie dostępność mniejsza. Do Pragi PolskiBus zajeżdża na 17.50 to trochę czasu jeszcze jest ;)
 Profil Relacje PM off  

#436 PostWysłany: 25 Kwi 2014 10:44 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
srebrny
piotrek_ napisał(a):
Ja też czasem lukałem i zawsze coś w okolicy 150 zł było. Na ten moment najtańsza opcja to 246 pln. Chyba, ze może nie patrzyłem w piątki, a na weekendzie dostępność mniejsza. Do Pragi PolskiBus zajeżdża na 17.50 to trochę czasu jeszcze jest ;)

Wbrew pozorom hotele w weekend są tańsze niż w tygodniu, brakuje spotkań biznesowych itp.
 Profil Relacje PM off  

#437 PostWysłany: 25 Kwi 2014 11:03 
Awatar użytkownika

srebrny
Mateusz099 napisał(a):
Można też na kompie zamontować androida korzystając np. z virtualboxa, dla mnie najlatwiejsza opcja jeśli chodzi o zakładanie wielu kont w HT

Takie solucje powinny być wg. mnie tępione na forum tzn. usuwane. Zamiast się cieszyć z darmowych 77 euro od HT ludzie pozakładają setki kont i wszystkim zablokują, usuną konta i tak się to skończy a tutaj będzie jeden wielki płacz ,że komuś środki wyzerowali i podobnie jak w przypadku black lane, ktoś zachodzi w głowę ,że usunięto mu rezerwację na jednym z kont - ciekawe dlaczego ?

Nie bardzo rozumiem, dlaczego nie może skorzystać z HT ktoś kto nie ma możliwości zainstalowania apki na telefonie, a inna sprawa jak to zostanie wykorzystane przez niektóre osoby.
 Profil Relacje PM off  

#438 PostWysłany: 25 Kwi 2014 11:17 

niebieski
cekace napisał(a):
Mateusz099 napisał(a):

Nie bardzo rozumiem, dlaczego nie może skorzystać z HT ktoś kto nie ma możliwości zainstalowania apki na telefonie, a inna sprawa jak to zostanie wykorzystane przez niektóre osoby.

mi chodzi o ten fragment

jeśli chodzi o zakładanie wielu kont w HT
 Profil Relacje PM off  

#439 PostWysłany: 25 Kwi 2014 11:46 
Awatar użytkownika

srebrny
Mateusz099 napisał(a):
mi chodzi o ten fragment

jeśli chodzi o zakładanie wielu kont w HT

wiele kont = konto dla męża, konto dla żony.
 Profil Relacje PM off  

#440 PostWysłany: 27 Kwi 2014 08:21 

Czy trzeba mieć kartę przy zameldowaniu w hotelu?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1223 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 62  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości