Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1223 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 62  Następna
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 01 Maj 2014 12:28 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
Krajów: 7 / 3.3%
srebrny
No właśnie, coś z tym robicie? Używałem kolejnych kodów ważnych 365 dni i z tego co gdzieś wspominał ktoś liczy się ważność ostatniego kodu. W aplikacji też mam info, ze pieniądze są ważne do kwietnia 2015 roku.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#462 PostWysłany: 01 Maj 2014 12:43 
Awatar użytkownika

Loty: 179
Kilometry: 458 354
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
jesion83 napisał(a):
Tez tam sie wybieram bo zmtych praskuch hoteli tak jak piszesz wyglada dosc dobrze cenowo i optycznie. Rozumiem ze sniadan nie ma??

Dzis przyszedl mail ze srodki z moments do 4 maja.

Pani już mi coś zaczęła mówić o śniadaniach, ale spojrzała w komputer - O Pan jednak nie ma śniadania, przy swojej rezerwacji. Bo ogólnie ono chyba jest w cenie. Nie dokupywałem, więc nie wiem, ile sobie za taki bonus liczą. W pokoju jest czajnik, herbata, kawa, kubki + butelka wody mineralnej. Tutaj foto z pokoju ;)

Image

Ostatnio edytowany przez piotrek_, 01 Maj 2014 19:55, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
Patryczon lubi ten post.

#463 PostWysłany: 01 Maj 2014 14:47 
Awatar użytkownika

Loty: 250
Kilometry: 590 205
Krajów: 38 / 17.8%
niebieski
Kański napisał(a):
No właśnie, coś z tym robicie? Używałem kolejnych kodów ważnych 365 dni i z tego co gdzieś wspominał ktoś liczy się ważność ostatniego kodu. W aplikacji też mam info, ze pieniądze są ważne do kwietnia 2015 roku.

Też otrzymałem maila przypominającego. Faktem jest, że w mailu dotyczącym tego kodu była podana data ważności (4.05) z drugiej strony w aplikacji mam info, że wszystkie moje kody są ważne jeszcze przez 352 dni. Napisałem bardzo grzecznego maila do HT z informacją, że w aplikacji nie podają rzeczywistych danych dotyczących ważności kodów. Dostałem taką odpowiedź:

Thanks again for participating in the HT Moments campaign! That credit promotion had specific terms for the credits received. Unlike our typical credits that last a year, the zł125 received for HT Moments will disappear from your credit total on May 5th. Not to worry, the remaining zł320 in credits expire one year from your last booking activity and you still have a few days to use them all!

HT zmienił zdanie na temat ważności kodu :-)

Tak czy inaczej, do 4.05 mam na wydanie 125 zł w mojej aplikacji. Ja niestety nie będę korzystał. Jeżeli ktoś pilnie potrzebuje hotel dostępny przez HT to z przyjemnością zarezerwuję (free do 125 zł) hotel przez moją aplikację

Ostatnio edytowany przez ZFR, 01 Maj 2014 21:21, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#464 PostWysłany: 01 Maj 2014 19:25 

niebieski
To jest część maila od HT w ramach ich idpowiedzi na moje pytanue o waznosc creditsow na moim komcie, gdzie zaznaczylem ze mam wprowadzone kilka roznych:

And with regard to your credits, they will not expire until March 28, 2015. They expire one year from the last credit activity. You have almost an entire year to use them.

Dzis tylko do nich napisalem ze dostalem maila z informacją ze jednak cos strace, wiec zapytalem co wobec powyzszych stwierdzeń pracownika HT.
 Profil Relacje PM off  

#465 PostWysłany: 01 Maj 2014 20:11 

niebieski
Vouchery zostaja :)
Cytuj:
We all make mistakes, and at HT we are no exception (even though we try really hard not to!). We got so excited about getting everyone to book spontaneously that we planned to expire your credits after this weekend to get you out the door and on an adventure.

However, we realize there’s been some confusion due to the expiration date listed for your credits. So we’ll honour what it says on the app, and your HTMoments credits will now remain until the expiration date indicated on your account! Sorry for the mix-up. Yay for more time to have your HTMoment!

Thanks for your understanding and happy travels!

Team HT

I to jest swietny news.
 Profil Relacje PM off
suszek lubi ten post.

#466 PostWysłany: 01 Maj 2014 20:24 

ZFR, wysłałem PW ;)
 Profil Relacje PM off  

#467 PostWysłany: 01 Maj 2014 21:19 
Awatar użytkownika

Loty: 408
Kilometry: 718 413
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
I tutaj zachwali się rewelacyjnie, środki aktywne będą do 2015 :)
 Profil Relacje PM off
casper.slonina lubi ten post.

#468 PostWysłany: 01 Maj 2014 22:36 

niebieski
Ja zwrotki od nich nie dostalem, choc z reguly szybko odpowiadają, ale ta wiadomosc od guest hest do "przyjecia":)
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 03 Maj 2014 11:30 

livien napisał(a):
Czasami zdarza się, że wymagają karty (ale chyba dowolnej) na wypadek np korzystania z minibarku. Najczęściej chyba w hotelach 4-gwiazdkowych.

Planuje budżetową podróż i kilka dni spędzę w hotelach HT za 0-4€ :) i bałem się, że eśli każdy dzień hotel będzie blokować 20-50€, to nic u mnie nie zostanie). Czy mogą mnie odmówić w pobycie, jeśli nie podam karte?
 Profil Relacje PM off  

#470 PostWysłany: 03 Maj 2014 11:34 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
Krajów: 17 / 7.9%
niebieski
Ciekawe kiedy oficjalnie w aplikacji pojawi się Warszawa. Póki co, chyba trwają rozmowy odnośnie hoteli...

#471 PostWysłany: 06 Maj 2014 06:23 

Chciałem spróbować jak działa HT, zarezerwowałem hotel w Krakowie za 20€, podałem numer karty, ale opłata była ze śrosków promocyjnych. W aplikacji wszystko jest, ale zadzwoniłem do hotelu, i oni mówią ze nie mają rezerwacji.
To było wczoraj i nic nie zapłaciłem, już nie będę dzwonić do HT, ale przy planowaniu podróży trzeba uważać na to.
 Profil Relacje PM off  

#472 PostWysłany: 06 Maj 2014 09:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Ale to jak? zarezerwowałeś wczoraj nocleg, zadzwoniłeś do hotelu, powiedzieli że nie mają, więc olałeś i nie pojechałeś do hotelu, nie skorzystałeś?

Rezerwacje z HT spływają jakimś trochę innym kanałem chyba (przynajmniej do niektórych hoteli). Na 3 noclegi, 2 razy moje nazwisko było gdzieś z boku wynotowane na karteczce ;)
 Profil Relacje PM off  

#473 PostWysłany: 06 Maj 2014 11:45 
Awatar użytkownika

kiew napisał(a):
Rezerwacje z HT spływają jakimś trochę innym kanałem chyba (przynajmniej do niektórych hoteli). Na 3 noclegi, 2 razy moje nazwisko było gdzieś z boku wynotowane na karteczce ;)

Pewnie kanałem telefonicznym ;-).
 Profil Relacje PM off  

#474 PostWysłany: 09 Maj 2014 20:22 
Awatar użytkownika

Zbanowany
pawi napisał(a):
Ciekawe kiedy oficjalnie w aplikacji pojawi się Warszawa. Póki co, chyba trwają rozmowy odnośnie hoteli...

Obecnie warszawskie hotele są widoczne jedynie na miejscu,tak?
Ktoś ze stolicy może podać jakie są obecnie hotele wraz z cenami?
Dzięki ;)
 Profil Relacje PM off  

#475 PostWysłany: 09 Maj 2014 20:35 
Awatar użytkownika

Loty: 118
Kilometry: 205 856
Krajów: 35 / 16.4%
Jestem z Piaseczna pod Warszawą, widzę tylko hotel w Krakowie.
 Profil Relacje PM off  

#476 PostWysłany: 14 Maj 2014 11:16 

Próbołałem robić 3 kolejne dni robić rezerwacji z 3 kont na jedne nazwisko, i wszystko działa!
Ale dla każdego konta trzeba mieć nową karte. Oni nic na karcie nie blokują, karta może być z 0, ale autoryzują, jeśli podać błędny cvv, bank informuje że błąd autoryzacji.
Lepiej dla tego używać wirtualnych kart, przed rezerwacją założyć kolejną karte.
Można używać yandex money https://money.yandex.ru/eng/, żeby otrzymać wirtualną kartę trzeba założyć konto (NIE POTRZEBNIE PODAWAĆ SWEGO NAZWISKA ORAZ KARTY), zarejestrować nómer komórkowy, i za 2 minuty będżesz miał całkowicie wirtualną karte bezpłatnie. 1 sim - 1 karta :)
 Profil Relacje PM off  

#477 PostWysłany: 17 Maj 2014 18:22 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
Krajów: 20 / 9.4%
srebrny
pytano, do tych ktorzy korzystali,
- czy rezerwacje sie czesto powtarzaja ?
- czy jest szansa zaplanowac z jakiego hotelu sie skorzysta ?

w moim przypadku chodzi o Londyn, wiem ze moge sprawdzic sam i mam taki zamiar,
ale pytam tych którzy juz korzystali

#478 PostWysłany: 17 Maj 2014 19:57 

niebieski
lahcimmm2 napisał(a):
pytano, do tych ktorzy korzystali,
- czy rezerwacje sie czesto powtarzaja ?
- czy jest szansa zaplanowac z jakiego hotelu sie skorzysta ?

w moim przypadku chodzi o Londyn, wiem ze moge sprawdzic sam i mam taki zamiar,
ale pytam tych którzy juz korzystali

W weekendy jest troche mniejsze prawdopodobienstwo ze zlapie sie dany hotel. W ciagu tygodnia z moich obserwacji wynika ze raczej bez problemu mozna zlapac zaplanowany nocleg. (czasami pojawiaja sie w ciagu dnia, niekoniecznie wszystkie rano)
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: recenzje
#479 PostWysłany: 18 Maj 2014 13:05 

Loty: 33
Kilometry: 36 038
Krajów: 10 / 4.7%
Nie znalazłem tematu z opiniami dotyczącymi HT, więc:
Nocowałem jedną noc we Florencji w hotelu Diplomat - tuż przy stacji kolejowej, więc świetna lokalizacja dla tych, którzy z tego środka transportu korzystają. Śniadanie zapewnione, przy check-in poinformowany zostałem, ze wszystko jest opłacone, jednak przy check-out recepcjonista, chciał ode mnie ponad 120euro. Dopiero po killku minutach spojrzał w jakieś papiery, które były dołączone do skanu mojego paszportu i powiedział, że rzeczywiście jest opłacone. Warto więc stać twardo przy swoim stanowisku...
 Profil Relacje PM off  

#480 PostWysłany: 18 Maj 2014 13:33 
Awatar użytkownika

Loty: 198
Kilometry: 375 321
Krajów: 45 / 21.0%
niebieski
Ja również polecam HT. Od 4.05 do 7.05 skorzystałem 3 razy w Amsterdamie --każdy nocleg darmowy--. Jedynie w pierwszym hotelu był problem ponieważ recepcjonista nie bardzo wiedział o co chodzi z HT. Jakiś telefon do x i wszystko w porządku. W żadnym hotelu nie było śniadania w cenie oraz za każdym razem chciano depozyt na poczet barku. Warto płacić gotówką by na następny dzień odebrać depozyt, a nie czekać aż odblokują na karcie.

Hotel nr 1

Hotel nr 2

Hotel nr 3
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1223 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 62  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości