Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 524 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Następna
Autor Wiadomość
#281 PostWysłany: 31 Paź 2015 16:34 

Jak ktoś lubi niemieckie klimaty, to w marcu można sobie bardzo efektywnie wykorzystać powrót pociągu Wrocław - Drezno. Jeżeli nie przełożą tych meczów na jakieś nietypowe pory:
Sob 19.03 14:00 Dynamo Drezno - Hansa Rostock (Ost-Derby)
Nie 20.03 13:30 Budissa Budziszyn - Dynamo Berlin

Do Drezna jedziemy pociągiem o 6:10 w sobotę, wracamy w niedzielę o 18:57 z Budziszyna.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#282 PostWysłany: 08 Lis 2015 20:32 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 194 250
Krajów: 29 / 13.6%
Zbanowany
niebieski
Wie ktoś jak kupuje się bilety na Ferencvaros ? Konretnie: Ferencvaros - Videoton
 Profil Relacje PM off  

#283 PostWysłany: 08 Lis 2015 20:39 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 200 714
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
Tutaj masz po angielsku: http://www.fradi.hu/letoltes/2015/Jegy- ... kp_eng.pdf

#284 PostWysłany: 13 Lis 2015 20:47 

Image

Trzy najlepsze ekipy w kraju (o ile Dinamo skończy protestować) w jednym mieście i weekend wiosną nad Adriatykiem - można lepiej? :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

#285 PostWysłany: 29 Lis 2015 19:19 

W ten sam lutowy weekend co odbędą się piłkarskie derby Belgradu, zaplanowany jest... derbowy mecz piłkarzy ręcznych! Różnica taka że gospodarzem będzie Crvena Zvezda. Orientuje się ktoś, czy na handbalu możemy spotkać Delije czy Grobari?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#286 PostWysłany: 22 Gru 2015 11:11 

Witam,
Czy ktoś ma doświadczenie w zdobyciu biletów na derby Wiednia (Austria-Rapid 13.02.16) oraz Pragi (Sarta-Slavia 19.03.16)? Wiem, że można kupować przez internet ale czy są szanse?
 Profil Relacje PM off  

#287 PostWysłany: 22 Gru 2015 12:30 

niebieski
W poprzednim sezonie kupiłem bilety na derby Pragi przez internet. Jednak z tego co patrzyłem, już następnego dnia ich nie było, więc pilnuj daty sprzedaży.

#288 PostWysłany: 03 Sty 2016 17:38 

niebieski
http://weszlo.com/2016/01/03/od-wieluni ... im-szlaku/

Ciekawy artykuł, zwłaszcza że na tym forum również są osoby z pasją do "fotografii stadionowej" ;-)

#289 PostWysłany: 20 Sty 2016 15:08 
Awatar użytkownika

niebieski
Ma ktoś jakieś doświadczenie z Argentyną, a dokładnie Buenos Aires i mecz River Plate? Akurat jak będę to grają mecz i chętnie bym się wybrał, po pobieżnym przeszukania internetu nie widzę nic o sprzedaży internetowej, nie wiem też jak z dostępnością na miejscu. I czy jak ktoś był to może ocenić bezpieczeństwo na takim meczu? Raczej się nie obawiam, choć np. na TA jest kilka opinii w stylu, żeby brać tylko zorganizowane wycieczki i dobre sektory...
 Profil Relacje PM off  

#290 PostWysłany: 20 Sty 2016 22:11 

niebieski
@kiew

Nie wiem niestety na ile to prawda, ale jak zaczynałem się interesować derbami BA (największe piłkarskie marzenie :D ), to słyszałem że ogarnięcie samemu biletów jest bardzo mało możliwe. Najprostszy sposób to wykupienie wycieczki, jednak wygląda to podobno tak, że "przewodnik" daje Ci wejściówki, mówi które wejście jest twoje i sobie odchodzi. W Europie bardziej odpowiednie słowo to "konik" z biura turystycznego.
Bardzo zazdroszczę wyjazdu i będę z niecierpliwością oczekiwał na relacje :)

#291 PostWysłany: 08 Lut 2016 14:48 

Nie wiem, czy nadaje się na ten temat, ale propozycja wydaje się być ciekawa, szczególnie dla mieszkańców Polski południowo-wschodniej. Korzystając z niskich cen połączeń Lublin-Sztokholm Skavsta - http://www.fly4free.pl/tanie-loty-z-lublina-do-szwecji/ , można wybrać się na mecz drużyny szwedzkiej trzeciej ligi - Nykoping FC. Pozostaje kwestia dotarcia z lotniska na stadion (jakieś 10 kilometrów według Google Maps). Loty są akurat dobrze skorelowane z godzinami meczów. Przykładowo 15 maja lądowanie 14:35 na Skavsta - mecz o 16:00 z Team Thoren i powrót do Lublina samolotem o godzinie 21:15. Cena biletów w dwie strony niecałe 100 złotych akurat w tym terminie, można sobie dopasować inaczej. Terminy meczów Nykoping są podane na tej stronie - http://pl.soccerway.com/teams/sweden/ny ... -bis/7831/ .
 Profil Relacje PM off  

#292 PostWysłany: 09 Lut 2016 00:20 

Pomysl niezly, ale ladowanie na poltorej godziny przed meczem to troche na styk, wystarczy male opoznienie lotu i lipa. Do Szwecji najlepiej probowac tak zeby zlapac 2-3 mecze. W Sztokholmie oprocz 3 klubow w Allsvenskan jest tez Brommapojkarna, Marsta i pewnie pare innych klubow z nizszych lig.
 Profil Relacje PM off  

#293 PostWysłany: 16 Lut 2016 16:59 

W sobotę 27.02 o godz 17 odbędą się 150 derby Belgradu: Partizan-Zvezda, zaś dzień wcześniej o 20 Crvena gra w kosza z Efes Istambuł. Orientuje się ktoś jak jest z dostępnością biletów na mecze Euroligi gdy gra Zvezda? Jaki koszt, czy można kupić online, czy konieczne są karty kibica? Na stronie internetowej żadnych informacji nie ma :)
 Profil Relacje PM off  

#294 PostWysłany: 17 Lut 2016 14:21 

niebieski
Orientuje się ktoś, kiedy powinni podać dokładny termin Derbów Pragi ?

#295 PostWysłany: 17 Lut 2016 17:50 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
Będzie ktoś w Belgradzie przed derbami od piątku i ogarnie mi jeden bilet? Dojeżdżam dopiero dzień później rano z Budapesztu i obawiam się, że będzie za późno ;) Proszę o PW.
 Profil Relacje PM off  

#296 PostWysłany: 18 Lut 2016 15:20 

niebieski
@ane.wald Tak z ciekawości: są do kupienia w kasach? I za ile?

paisas napisał(a):
@kiew

Nie wiem niestety na ile to prawda, ale jak zaczynałem się interesować derbami BA (największe piłkarskie marzenie :D ), to słyszałem że ogarnięcie samemu biletów jest bardzo mało możliwe. Najprostszy sposób to wykupienie wycieczki, jednak wygląda to podobno tak, że "przewodnik" daje Ci wejściówki, mówi które wejście jest twoje i sobie odchodzi. W Europie bardziej odpowiednie słowo to "konik" z biura turystycznego.

A ile taka przyjemność kosztuje? :)
 Profil Relacje PM off  

#297 PostWysłany: 18 Lut 2016 17:19 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
Krajów: 4 / 1.9%
niebieski
w dniu meczowym ciężko a tak to od 30 pln.
 Profil Relacje PM off  

#298 PostWysłany: 19 Lut 2016 00:55 

ane.wald napisał(a):
Będzie ktoś w Belgradzie przed derbami od piątku i ogarnie mi jeden bilet? Dojeżdżam dopiero dzień później rano z Budapesztu i obawiam się, że będzie za późno ;) Proszę o PW.

Lecę w czwartek Air Serbia z Warszawy i od razu na stadion po bilety...
 Profil Relacje PM off
ane.wald lubi ten post.

#299 PostWysłany: 19 Lut 2016 09:26 

niebieski
Który piernik ma ochotę na Karpaty Lwów vs Dynamo Kijów w sobotę 12 marca?
Z Warszawy dojazd do Rzeszowa w piątek wieczorem. Do Lwowa wypad komunikacją publiczną w sobotę rano, opcja jednodniowa.
 Profil Relacje PM off  

#300 PostWysłany: 19 Lut 2016 11:04 
Awatar użytkownika

niebieski
paisas napisał(a):
@kiew

dajkamienia napisał(a):
A ile taka przyjemność kosztuje? :)

Niestety nie dane mi było oglądnąć meczu. Śledziłem ceny na viagogo, sprawdziłem "biura podróży", nawet w hotelu potem pytałem jak to z tymi biletami i lekko, ani tanio nie ma. W hotelu twierdzili, że tylko przez te "biura podróży", bo bilety na Boca Juniors, River Plate, San Lorenzo i generalnie większość klubów w Argentynie to jest za mało dla localsów. Podobno Boca nawet sprzedaje... karnety rotacyjne, czyli że masz nabity na kartę co drugi mecz dlatego, bo chętnych na karnety jest połowę więcej niż pojemność stadionu.

Ceny? W "biurze podróży" najtańszy pakiet jaki znalazłem to 120 USD na River Plate. Na ten mój konkretny mecz na viagogo ceny zaczynały się też w tych okolicach + opłaty serwisowe, więc generalnie drożej niż w tych biurach. Także nie zdecydowaliśmy się, szczególnie że nie mieliśmy dużo czasu (przylot do BA o 18, mecz o 21, a obrócić trzeba było jeszcze do hotelu, metro w tych kierunkach nie jeździ, więc wszystko autobusami). Jak już wydać 500zł na bilet to po to, aby na spokojnie nacieszyć się całym eventem, a nie ledwo wpaść pod stadion z pierwszym gwizdkiem. Dodatkowo prognoza dla Buenos na ten wieczór to był deszcz i faktycznie jak przylecieliśmy to było oberwanie chmury i burza i padało do jakiejś 22, także cała pierwsza połowa by była w deszczu.

Także pozostają niezałatwione sprawy w Buenos, trzeba będzie wrócić ;)
 Profil Relacje PM off
dajkamienia uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 524 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość