Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2824 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 142  Następna
Autor Wiadomość
#681 PostWysłany: 21 Kwi 2014 21:32 

niebieski
Na .com:
"There is no service fee for booking hotel reservations, but a $25.00 service fee will be applied for changes to your reservation and for any reissues, cancellations, or refunds."

Czasem lepiej zrobić nową rezerwację, zależy od ceny. Jeżeli zapłaciłeś powyżej 25$ to można zmienić.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#682 PostWysłany: 21 Kwi 2014 21:44 

wczoraj spaliśmy w Regent Warszawa 4* (na AIT był wciąż jako Hyatt i 5*) i wystarczył dowód osobisty, nie trzeba żadnych kodów rezerwacji. Jako zabezpieczenie prosili o depozyt gotówkowy lub numer karty, bez obciążenia, może być debetówka. Check out to tylko oddanie kart do pokoju i dziękujemy.
Polecamy hotel, świetne śniadania, basen, jacuzzi, sauna :)
Teraz jesteśmy w Hetmanie 3* i pokój jest ładniejszy niż się spodziewaliśmy, 35 centów za noc ze śniadaniem :D
rezerwowany wczoraj w nocy, rezerwacja również bez problemu znaleziona przy check in, więc nie stresujcie się tak drodzy.

mam pytanie, kody z .com mają być ważne 48h, a czy te z .de też jeszcze są aktywne?
 Profil Relacje PM off  

#683 PostWysłany: 21 Kwi 2014 21:45 

niebieski
Na te etixy chyba nie ma reguły :)
łącznie 8 rezerwacji z kodem na .com zrobionych ponad dobę temu na 4 różne osoby z czego dostałem przed chwilą 7 etixów i jedno anulowanie więc bilans nie jest zły, jeden bilet mogę dokupić :)
 Profil Relacje PM off  

#684 PostWysłany: 21 Kwi 2014 21:51 

niebieski
choudini napisał(a):
mam pytanie, kody z .com mają być ważne 48h, a czy te z .de też jeszcze są aktywne?

Działają, powinny być ważne do rana jutro.
 Profil Relacje PM off
choudini lubi ten post.

#685 PostWysłany: 21 Kwi 2014 22:18 

niebieski
Jeszcze jedno pytanie które mnie właśnie naszło, czy AFT ma możliwość prześledzenia jakie kody zostały użyte do danej rezerwacji? Bo robiłem kilka rezerwacji na te same nazwisko wykorzystując kody pochodzące z różnych emaili więc oczywistym wtedy staje się fakt że miałem u nich multikonto...
 Profil Relacje PM off  

#686 PostWysłany: 21 Kwi 2014 22:23 

niebieski
kanapek napisał(a):
Jeszcze jedno pytanie które mnie właśnie naszło, czy AFT ma możliwość prześledzenia jakie kody zostały użyte do danej rezerwacji? Bo robiłem kilka rezerwacji na te same nazwisko wykorzystując kody pochodzące z różnych emaili więc oczywistym wtedy staje się fakt że miałem u nich multikonto...

Bez problemu mogą to sprawdzić, miej nadzieję, że sie nie skapną i bedzię wszystko ok. :)
 Profil Relacje PM off  

#687 PostWysłany: 21 Kwi 2014 22:24 

niebieski
skoczek650 napisał(a):
kanapek napisał(a):

Bez problemu mogą to sprawdzić, miej nadzieję, że sie nie skapną i bedzię wszystko ok. :)

A zabronione jest przekazywanie kodu innej osobie? W taki sposób multikonta nie mamy...
 Profil Relacje PM off  

#688 PostWysłany: 21 Kwi 2014 22:28 

niebieski
JJ2010 napisał(a):
skoczek650 napisał(a):
kanapek napisał(a):

A zabronione jest przekazywanie kodu innej osobie? W taki sposób multikonta nie mamy...

Ale rezerwacje masz na to samo nazwisko...
 Profil Relacje PM off  

#689 PostWysłany: 21 Kwi 2014 22:58 
Awatar użytkownika

Arthur napisał(a):
Ja tez mysle ze promocje beda. Przeciaz im chodzi o jak najwieksza rozpoznawalnosc

Promocje na pewno będą, ale nie nastawiałbym się na rabaty bez minimalnej kwoty rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#690 PostWysłany: 21 Kwi 2014 23:30 

działa Wam AFT .com lub .de ??
 Profil Relacje PM off  

#691 PostWysłany: 21 Kwi 2014 23:32 

niebieski
Działają obydwa.
 Profil Relacje PM off  

#692 PostWysłany: 21 Kwi 2014 23:38 

p27 napisał(a):
Działają obydwa.

chcę sprawdzić jakiekolwiek loty/ hotele i wraca na stronę główną :/
 Profil Relacje PM off  

#693 PostWysłany: 21 Kwi 2014 23:42 

Ja wlasnie uzylem z com bez problemu
 Profil Relacje PM off  

#694 PostWysłany: 21 Kwi 2014 23:49 

Mi też wracało na główną, ale zmiana przeglądarki pomogła. (z chrome na operę)
 Profil Relacje PM off  

#695 PostWysłany: 21 Kwi 2014 23:54 

czy komuś udało się zarezerwować na .com coś z eurolotu? cały czas security na każdej przeglądarce mnie wywala... :(
 Profil Relacje PM off  

#696 PostWysłany: 22 Kwi 2014 00:13 

Mi wlasnie po 30h przyszła anulacja biletu, ale kod z powrotem do wykorzystania :D
 Profil Relacje PM off  

#697 PostWysłany: 22 Kwi 2014 00:24 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 8 456
Krajów: 5 / 2.3%
otrzymałem właśnie odpowiedź z AFT odnośnie anulacji lotu. Zarezerwowałem ponownie bezproblemu. Informacja poniżej.

Thank you for contacting AirFastTickets.

Regarding the booking AFT...... we would like to inform you that it has been cancelled due to the fact that your name was too long.

Kindly note that Title-First name-Last name must be a total of 25 characters. If you could be so kind please try to make a new reservation.

If you have to cut any character it should be from your first name as the last name must be as in the document that you will provide.

We are always at your disposal for any additional information.

#698 PostWysłany: 22 Kwi 2014 00:33 

srebrny
JJ2010 napisał(a):
skoczek650 napisał(a):
kanapek napisał(a):

Oczywiście że jest:
The offer is limited to one coupon per customer, and coupons are non-transferable
i
Subscribing to multiple AirFastTickets emails from different websites can void coupon.

#699 PostWysłany: 22 Kwi 2014 06:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Jak to jest z chargebackiem?
Jeśli anuluję rezerwację hotelu za który zwrot mi nie przysługuje (cancellation fee jest równy wartości poniesionych kosztów), to Visa lub Mastercard obciąża konto AFT?
Dostanę zwrot czy nie mam szans?

Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#700 PostWysłany: 22 Kwi 2014 07:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie masz szans.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2824 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 142  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości