Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2824 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 142  Następna
Autor Wiadomość
#641 PostWysłany: 21 Kwi 2014 16:55 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Chłopaki nie żebym namawiał do zaprzestania bezinteresownej pomocy, ale warto czasem się zastanowić.
Szczególnie gdy chodzi o podanie własnego maila.

Nikomu te 10$ życia nie uratowały, a problem pozostał.

Naiwnych podobno nie sieją... a cwaniaków jak widać na forum jest sporo.

No i zgłaszajcie to administracji, na przyszłość zostanie informacja o takim użyszkodniku.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#642 PostWysłany: 21 Kwi 2014 16:58 
Awatar użytkownika

niebieski
mashacra napisał(a):
Chłopaki nie żebym namawiał do zaprzestania bezinteresownej pomocy, ale warto czasem się zastanowić.
Szczególnie gdy chodzi o podanie własnego maila.

Nikomu te 10$ życia nie uratowały, a problem pozostał.

Naiwnych podobno nie sieją... a cwaniaków jak widać na forum jest sporo.

No i zgłaszajcie to administracji, na przyszłość zostanie informacja o takim użyszkodniku.

Mail był i tak wygenerowany tylko na potrzeby kodu. Naiwność naiwnością ale oddałem dwa kody i jeden kod wrócił do mnie z informacją, że jednak nie został wykorzystany i może się przydać komuś innemu. Więc ja wolę i tak ufać ludziom w zdecydowanej większości przypadków się nie zawiodłem.

#643 PostWysłany: 21 Kwi 2014 17:00 

Jesli kody beda w takiej formie jak do tej pory czyli jedna czesc to nasz e-mail to proponuje zarejestrowac sie ponownie.
 Profil Relacje PM off  

#644 PostWysłany: 21 Kwi 2014 17:02 
Awatar użytkownika

Loty: 253
Kilometry: 496 687
Krajów: 43 / 20.1%
niebieski
scorpion1077 napisał(a):
JJ2010 napisał(a):
czy ktoś z forumowiczów nocował już dwie nocki rezerwowane pojedynczo na dwóch mailach?
Nie ma problemu z powtarzalnością imienia i nazwiska na rezerwacjach?

To jest dobre pytanie. Skoro AFT nie reagował anulacją w tej sprawie, to nie powinno być innych problemów.
Na recepcji jest to raczej do dogadania, chociaż już były przypadki opisywane niegdyś na forum, że trzeba było się wymeldowywać i meldować ponownie...
W sobotę mam taką rezerwację, więc najprawdopodobniej będę króliczkiem doświadczalnym :?

Ja tak spałem kilka dni temu i nie było najmniejszego problemu. Żadnego wymeldowywania i medlowania ponownie, po prostu zapytałem czy mogę zostać w tym samym pokoju.
 Profil Relacje PM off  

#645 PostWysłany: 21 Kwi 2014 17:15 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 8 456
Krajów: 5 / 2.3%
Ile najdłużej czekaliście na etixa? Kupiłem bilet o 13:00 do teraz mam tylko potwierdzenie z AFT i na ich stronie status pending. Dodam że moja dziewczyna rezerwowala w tym samym czasie i od razu dostała etixa.

#646 PostWysłany: 21 Kwi 2014 17:19 

niebieski
Moje 4 loty za 0$ mają "pending" od wczoraj... Mam nadzieje że przejdą bo są mi potrzebne...
 Profil Relacje PM off  

#647 PostWysłany: 21 Kwi 2014 17:22 

Papek napisał(a):
Ile najdłużej czekaliście na etixa? Kupiłem bilet o 13:00 do teraz mam tylko potwierdzenie z AFT i na ich stronie status pending. Dodam że moja dziewczyna rezerwowala w tym samym czasie i od razu dostała etixa.

Ja raz miałam pending i niestety dostałam anulację następnego dnia, ale z tego co czytałam niektórych brali dłużej na 'przetrzymanie' i w końcu dostawali etixa więc chyba nie ma reguły
 Profil Relacje PM off  

#648 PostWysłany: 21 Kwi 2014 17:28 

Zbanowany
niebieski
Nie chce was martwic, ale jak tyle czasu nie ma etixa, to raczej juz go nie bedzie.
Ja etixy dostawalem od razu, a jesli po rezerwacji na ekranie pole web checkin bylo puste, to zawsze przychodzila anulacja, nie tylko na lotach za 0, takze tych platnych.
 Profil Relacje PM off  

#649 PostWysłany: 21 Kwi 2014 17:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja dostałem pending natychmiast i etixa po 2min.

#650 PostWysłany: 21 Kwi 2014 18:19 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
Ja nie straszę, przedstawiam fakty, jak dostawałem na .gr lub .de etix to max w ciągu godziny.
Do tej pory po SŚ jedna rezerwacja po nocy anulowana.

Z wczorajsze rezerwacje .com dalej wiszą, ale może być to efekt Wielkanocy (wolnego) i/lub ilości rezerwacji z dobrym kodem.

Rezerwacja hotelu z wczoraj potwierdzona i opłacona.
 Profil Relacje PM off  

#651 PostWysłany: 21 Kwi 2014 18:26 
Awatar użytkownika

niebieski
Czy przy rezerwacji hotelu na ZERO, chcieli od was dane karty ?
Dostałem maile z potwierdzenie, danych karty nie chcieli tylko tak dziwne to było ujęte:
Price: 45$
Discount: 60$
Total price: 15$

#652 PostWysłany: 21 Kwi 2014 18:31 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
Krajów: 33 / 15.4%
niebieski
nie panikujcie, dostałem etixy ponad 24pozniej raz wystawione automatycznie raz ręcznie,

a dzis non-paymnet cancelation - oczywiście nawet nie próbowali obciążyć karty i jajo poszło sie

Thank you for your email.
Further to your inquiry, we would like to inform you that you should make sure of the following in order to finalize your purchase:
1. The information is not miss-typed.
2. The card is a credit card (visa, master card, american express) and not a debit card.
3. The card you have used has not expired.
4. The daily limit of the card has not been reached.
5. The card holder information matches the information .
Unfortunately due to security reasons, we do not have access to the system to tell you the exact reason as to why you could not complete the booking.

The coupon has been used in your booking whuch was cancelled.

We are always at your disposal for any additional information.

Best Regards
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#653 PostWysłany: 21 Kwi 2014 18:40 

Loty: 74
Kilometry: 95 761
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
luftairways napisał(a):
nie panikujcie, dostałem etixy ponad 24pozniej raz wystawione automatycznie raz ręcznie,

a dzis non-paymnet cancelation - oczywiście nawet nie próbowali obciążyć karty i jajo poszło sie

Further to your inquiry, we would like to inform you that you should make sure of the following in order to finalize your purchase:
2. The card is a credit card (visa, master card, american express) and not a debit card.
Unfortunately due to security reasons, we do not have access to the system to tell you the exact reason as to why you could not complete the booking.

Best Regards

Dostałeś wcześniej potwierdzenie czy od razu otrzymałeś anulacje?
 Profil Relacje PM off  

#654 PostWysłany: 21 Kwi 2014 18:42 
Awatar użytkownika

niebieski
pawelos napisał(a):
Dostałem maile z potwierdzenie, danych karty nie chcieli tylko tak dziwne to było ujęte:

Total price w wersji amerykańskiej nie pokazuje minusa. 45 -60 = -15$
www.okruszek.org.pl
www.pustamiska.pl
 Profil Relacje PM off  

#655 PostWysłany: 21 Kwi 2014 18:48 
Awatar użytkownika

niebieski
student napisał(a):
pawelos napisał(a):

Total price w wersji amerykańskiej nie pokazuje minusa. 45 -60 = -15$

Dobrze wiedzieć na przyszłość.
Dzięki :)

#656 PostWysłany: 21 Kwi 2014 18:56 

niebieski
scorpion1077 napisał(a):
JJ2010 napisał(a):
czy ktoś z forumowiczów nocował już dwie nocki rezerwowane pojedynczo na dwóch mailach?
Nie ma problemu z powtarzalnością imienia i nazwiska na rezerwacjach?

To jest dobre pytanie. Skoro AFT nie reagował anulacją w tej sprawie, to nie powinno być innych problemów.
Na recepcji jest to raczej do dogadania, chociaż już były przypadki opisywane niegdyś na forum, że trzeba było się wymeldowywać i meldować ponownie...
W sobotę mam taką rezerwację, więc najprawdopodobniej będę króliczkiem doświadczalnym :?

w samym hotelu jak już będzie wszystko opłacone przez Airfasttickets to się nie obawiam, choć jak się uprą to najwyżej się wymelduję. Zastanawiam się czy AFT nie wykryje tego i nie anuluje....
Tak czy owak daj znać jak poszło.

Do wyjazdu mam jeszcze troszkę czasu, myślicie, że warto za parę dni napisać do hotelu czy potwierdzają rezerwację czy jechać w ciemno na pewniaka?
 Profil Relacje PM off  

#657 PostWysłany: 21 Kwi 2014 18:58 

Loty: 52
Kilometry: 69 877
Krajów: 11 / 5.1%
luftairways napisał(a):

Best Regards

Mam pytanie: etixy dostajecie jako odrębne rachunki? Dokument w pdf, etc? Dostałem 3 maile ze strony Greckiej, w których w pierwszym miałem info, że jest pending, póżniej drugi confirmed, a w trzecim rachunek w pdf. Kolejne rezerwacje przez UK, bądź COM tylko 2 maile: pending i po chwili confirmed. Czy to wystarczy? (strony LOT potwierdza rezerwację, babka na infolinii też)

Image
 Profil Relacje PM off  

#658 PostWysłany: 21 Kwi 2014 19:11 

Loty: 801
Kilometry: 1 030 727
Krajów: 72 / 33.6%
platynowy
Dostaleś potwierdzenie AFT, masz potwierdzenie z LOT-u i z infolinii, czego Ty jeszcze potrzebujesz listu od prezydenta:>
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#659 PostWysłany: 21 Kwi 2014 19:18 

Tak chyba od Obamy, infolinia 1-80055555, nie znam jego prywatnej komorki. Ciesze sie ze moglem pomoc
 Profil Relacje PM off
travellista lubi ten post.

#660 PostWysłany: 21 Kwi 2014 19:39 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 22 529
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
flus napisał(a):
Nie chce was martwic, ale jak tyle czasu nie ma etixa, to raczej juz go nie bedzie.
Ja etixy dostawalem od razu, a jesli po rezerwacji na ekranie pole web checkin bylo puste, to zawsze przychodzila anulacja, nie tylko na lotach za 0, takze tych platnych.

Ja rezerwowałem za pierwsze jajko i nadal nie dostałem informacji na emaila, że w ogóle bookowałem bilet.

Na checkmytrip działa i ma się dobrze...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2824 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 142  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości