Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2824 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 142  Następna
Autor Wiadomość
#1281 PostWysłany: 12 Maj 2014 20:30 

niebieski
wera921 napisał(a):
Już sie z nimi skontaktowałam i 'maja sie tym zająć', jeżeli nie zwrócą pieniędzy po jakimś czasie to wtedy skontaktuje sie z bankiem, myśle ze wczesniej nie ma sensu

Jaka wersja AFT, który kupon ?
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#1282 PostWysłany: 12 Maj 2014 20:32 
Awatar użytkownika

niebieski
U mnie zeszło z .com i z .de. Też napisałem prośbę o zwrot. Zobaczymy, dam im trochę czasu - w końcu kilka innych rezerwacji mam potwierdzonych :)
 Profil Relacje PM off  

#1283 PostWysłany: 12 Maj 2014 20:34 

niebieski
kamnowacki napisał(a):
U mnie zeszło z .com i z .de. Też napisałem prośbę o zwrot. Zobaczymy, dam im trochę czasu - w końcu kilka innych rezerwacji mam potwierdzonych :)

Ważne z jakiego kodu, w niektórych kodach jest takie T&C ,że nic nie muszą oddać, a nawet mogą sobie pobrać całość bez kodów.
 Profil Relacje PM off  

#1284 PostWysłany: 12 Maj 2014 20:36 
Awatar użytkownika

Mateusz099 napisał(a):
wera921 napisał(a):
Już sie z nimi skontaktowałam i 'maja sie tym zająć', jeżeli nie zwrócą pieniędzy po jakimś czasie to wtedy skontaktuje sie z bankiem, myśle ze wczesniej nie ma sensu

.co.uk
 Profil Relacje PM off  

#1285 PostWysłany: 12 Maj 2014 20:44 

niebieski
wera921 napisał(a):
Mateusz099 napisał(a):
wera921 napisał(a):

.co.uk

ja tez uk i de, bo grekow i ich 59 groszy sobie odpuszcze:)
 Profil Relacje PM off  

#1286 PostWysłany: 12 Maj 2014 20:52 

Jak długo wisiało wam pending na co.uk? Bo czekam na bilety już ze 20 h i żadnej anulacji ale też etixów nie ma. Na tego samego przewoźnika z usd to wystawiali mi 14 h etixy. Transakcja z płatnością. (kilkanaście gbp)

#1287 PostWysłany: 12 Maj 2014 20:57 

subway napisał(a):
Jak długo wisiało wam pending na co.uk? Bo czekam na bilety już ze 20 h i żadnej anulacji ale też etixów nie ma. Na tego samego przewoźnika z usd to wystawiali mi 14 h etixy. Transakcja z płatnością. (kilkanaście gbp)

To się niestety etixa już nie doczekasz...
Z doświadczenia wiem, że jak się czeka ok. 24h (lub dłużej), to lipa z tego wychodzi...
 Profil Relacje PM off  

#1288 PostWysłany: 12 Maj 2014 20:59 

niebieski
MarioWWA napisał(a):
subway napisał(a):

Z doświadczenia wiem, że jak się czeka ok. 24h (lub dłużej), to lipa z tego wychodzi...

Też mam podobne doświadczenia, chociaż nadzieja umiera ostatnia :P
 Profil Relacje PM off  

#1289 PostWysłany: 12 Maj 2014 21:01 

niebieski
MarioWWA napisał(a):
subway napisał(a):

Zycze Ci zebys skorzystal, ale moim zdanie rezerwacja bedzie na bank anulowana.
 Profil Relacje PM off  

#1290 PostWysłany: 12 Maj 2014 21:32 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie chce Ci życzyć zle ale mi właśnie przyszła po 24 godzinach anulacja z uk na 0 zł z paczką. Wiedziałem, że raczej przyjdzie ale wyjatkowo długo to trwało.

Btw wczorajsze odwolanie przyszło jako "fraud", dzisiejsze jako "non payment" :D
 Profil Relacje PM off  

#1291 PostWysłany: 12 Maj 2014 21:38 

niebieski
iwan-82 napisał(a):
Nie chce Ci życzyć zle ale mi właśnie przyszła po 24 godzinach anulacja z uk na 0 zł z paczką. Wiedziałem, że raczej przyjdzie ale wyjatkowo długo to trwało.

Btw wczorajsze odwolanie przyszło jako "fraud", dzisiejsze jako "non payment" :D

Fraud??Jak Ci napisali w mailu??
 Profil Relacje PM off  

#1292 PostWysłany: 12 Maj 2014 21:40 

niebieski
iwan-82 napisał(a):

Wymiennie przychodzi cancellation, non-payment cancellation albo fraud cancellation chyba nie ma żadnej szczególnej prawidłowości.
 Profil Relacje PM off  

#1293 PostWysłany: 12 Maj 2014 21:45 
Awatar użytkownika

borcak napisał(a):
iwan-82 napisał(a):

Wymiennie przychodzi cancellation, non-payment cancellation albo fraud cancellation chyba nie ma żadnej szczególnej prawidłowości.

a treść maili jakoś się różni czy tylko tytuły? Mi jeszcze nigdy nie przyszło 'fraud'
 Profil Relacje PM off  

#1294 PostWysłany: 12 Maj 2014 21:50 

niebieski
Treść jest następująca:
"Unfortunately, we would like to inform you that your reservation has been canceled because some of your payment details did not pass our standard security check. Please contact us at (+44) 0208 896 4200 for assistance to confirm your information and proceed with the booking. You can find the cancellation details below."
 Profil Relacje PM off  

#1295 PostWysłany: 12 Maj 2014 21:54 
Awatar użytkownika

niebieski
borcak napisał(a):
iwan-82 napisał(a):

Dokładnie. Ja sobie chyba narazie robię pauże z bookowaniem. Za 0 nie przechodzą. A te z dopłatą też nie a tylko wystawiamy im numery kart na pokusę. Czekam na coś "gwarantowane" :P
 Profil Relacje PM off  

#1296 PostWysłany: 12 Maj 2014 22:08 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 11 288
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
Mi pękło ponad 24 godziny od wczorajszej rezerwacji, na razie anulacji brak. Wypad paczkowy za niecałe 2 funty. ;)
 Profil Relacje PM off  

#1297 PostWysłany: 12 Maj 2014 22:30 

Cześć,
A na jaki adres emaliowy do nich piszecie, bo mi zeszły pieniądze z konta po anulacji biletów i nie mogę znaleźć adresu do nich, a po zalogowaniu się na konto z rezerwacją, mail nie działa.
Dzięki z góry za informację.
 Profil Relacje PM off  

#1298 PostWysłany: 12 Maj 2014 22:35 
Awatar użytkownika

ja pisałam przez facebook'a
 Profil Relacje PM off  

#1299 PostWysłany: 12 Maj 2014 22:41 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
Krajów: 25 / 11.7%
złoty
Wstrzymajcie się z pisaniem, pozwracają kasę a jak nie, to dopiero po jakimś czasie piszcie.
4 ludzi lubi ten post.

#1300 PostWysłany: 12 Maj 2014 22:47 

niebieski
Gaszpar napisał(a):
Wstrzymajcie się z tym pisaniem pozwracają kasę a jak nie, to dopiero po jakimś czasie dopiero piszcie.

Pisalem to wyzej. Dajcie im czas na "skruche". jak bedziecie pisac i truc im dupy, to sie wezma za wasze rezerwacje ktore sa potwierdzone. Mina 2 tygodnie i wtedy dzialajcie. piszac reklamacje o zwrot 7 czy 10 funtow, albo ich ekwiwalentow w innej walucie, moim zdaniem, narazacie sie i innych nawet na problemy z nielegalnym korzystaniem z kodow. Chyba ze ktos jest bez winy i czuje sie zwyczajnie oszukany:)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2824 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 142  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości