Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 655 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna
Autor Wiadomość
#601 PostWysłany: 11 Kwi 2026 23:26 

Ostrzeżenia: 1
niebieski
Piękne podsumowanie:

Profil Relacje PM off
DAD lubi ten post.

City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN City break w Atenach 🏛️✈️ Loty z Warszawy i noclegi blisko Akropolu za 969 PLN
Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍 Tajskie wyspy 2w1 🌴 Phuket i Ko Lipe w jednej podróży od 3096 PLN 😍
#602 PostWysłany: 12 Kwi 2026 08:22 
Awatar użytkownika

Loty: 272
Kilometry: 522 557
Krajów: 82 / 38.3%
srebrny
Na serio spoko material. Bez takiego chamskiego atakujacego tonu jak w innych filmach.
No ale w sumie nic nowego. :roll:
oskiboski lubi ten post.

#603 PostWysłany: 12 Kwi 2026 10:29 

Loty: 209
Kilometry: 711 502
Krajów: 51 / 23.8%
niebieski
Czyż nie jest znamienne, jak wiele postów mu się poświęca na tym forum. Nie jest to oczywiście wbrew regulaminowi. Jednak chyba pokazuje popularność tej osoby, w tym wśród uczestników forum podróżniczego.
 Profil Relacje PM off  

#604 PostWysłany: 12 Kwi 2026 12:49 
Awatar użytkownika

Loty: 117
Kilometry: 378 877
Krajów: 35 / 16.4%
:roll: Moim zdaniem powód (wpisy na jego temat) jest zupełnie inny:
Nigdy nie grzeszył inteligencjom ale przede wszystkim tym co opowiadał / rekomendował podczas "podróży" - dojazdy etc. (niemal same głupoty). Tyle że początkowo nagrania mimo wszystko były ciekawe.
Jednak od lat to jeden wielki clickbajt, podróże taxi, wynajętym kierowcą etc. a tytułuje się jako podróżnik budżetowy :lol: + pierd... głupot jeszcze większe. Nad to niemal cała jego publika (nie licząc kupionych subów) to plebs który nigdy nigdzie nie był i nie będzie! Tak więc może im nawijać na uszy wszelki makaron (nawet muszelki) i tak łykną / będą oglądać te wypociny...
Tak więc ja bym ujął / podsumował to inaczej - czyli jak dojść: "od (mimo wszystko ciekawego początkowego nagrywania) do pełnego skurw....nia" mającego obecnie niewiele wspólnego z podróżami.
ps. To mój ostatni wpis na temat w/w pacjenta. Parę lat temu zwróciłem mu grzecznie uwagę że gada głupoty (przy czym zaznaczał tam że to jedyna i najtańsza opcja :lol: ) na tematy dojazdów (tanich) to odpisał mi abym założył swój kanał. Tak więc od lat suba wyłączyłem a zaglądam parę razy do roku (przewijając) bo tego się nie da słuchać.
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#605 PostWysłany: 13 Kwi 2026 06:54 
Awatar użytkownika

Loty: 399
Kilometry: 706 193
Krajów: 90 / 42.1%
niebieski
Pająk wpadł na nowy pomysł tworzy ekipę ze swoich widzów i to ma być nowa jakość na YT ;) sam zapowiedział brak filmów do końca miesiąca (może ma dość komentarzy pod każdym filmikiem wypominających jego ostatnie działania)

Wrócił też Faza i wrzucił juz 3 filmy. Ktoś ogladał? Bo nie miałem jeszcze okazji.

#606 PostWysłany: 14 Kwi 2026 10:16 
Awatar użytkownika

srebrny
Ja widzialem u Fazy 3 filmy z Iraku. No nie jest to nic wybitnego, jak to u Fazy. No ale co by nie powiedziec... merytorycznie przepasc do Pajaka.
Stara sie chlopak wrocic do 1 ligi. Kasy potrzebuje. Czego nigdy nie ukrywał.

#607 PostWysłany: 14 Kwi 2026 10:21 
Awatar użytkownika

Loty: 523
Kilometry: 841 507
Krajów: 69 / 32.2%
złoty
Obejrzałem te filmy Fazy - marniutkie, ew. można sobie puścić w tle bo niewiele się dzieje.

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#608 PostWysłany: 14 Kwi 2026 10:34 

srebrny
Wytłumaczcie mi ten fenomen - oglądacie kolesi, których vlogi są nic nie warte, o czym sami piszecie, i zamiast zapomnieć i przerzucić się na coś wartościowego to dalej ich śledzicie. Uzależniliście się od śmieciowego kontentu?
 Profil Relacje PM off
10 ludzi lubi ten post.

#609 PostWysłany: 14 Kwi 2026 11:06 
Awatar użytkownika

Loty: 1033
Kilometry: 2 258 040
Krajów: 145 / 67.8%
HON fly4free
coś jak z jedzeniem w McDonalds, niby syf, ale jak nie ma nic innego to i maka się zje ;-)

#610 PostWysłany: 14 Kwi 2026 11:12 
Awatar użytkownika

srebrny
Wintermute napisał(a):
Wytłumaczcie mi ten fenomen - oglądacie kolesi, których vlogi są nic nie warte, o czym sami piszecie, i zamiast zapomnieć i przerzucić się na coś wartościowego to dalej ich śledzicie. Uzależniliście się od śmieciowego kontentu?

Mysle ze wartosciowe rzeczy tez oglądamy :)
Ja dla przykladu pracuje w wiekszosci z domu przy kompie. Na jednym pracuje, na drugim leca vlogi na YT. No moze czasami bardziej slucham niz ogladam. Dodatkowo inne tematy nie tylko podroznicze. Zeby nie bylo zaraz hejtu, pracuje w swoich firmach, nie na etacie u kogos i tak to u mnie wygląda.
Kalispell lubi ten post.

#611 PostWysłany: 14 Kwi 2026 11:51 
Awatar użytkownika

Loty: 179
Kilometry: 458 354
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Z wartościowego kontentu wystartowała nowa seria Bez Planu z Kolumbii ;)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#612 PostWysłany: 14 Kwi 2026 11:52 

Loty: 12
Kilometry: 62 544
Krajów: 6 / 2.8%
niebieski
Nie wiem czy tu padło (wyszukiwarka nie znajduje), ale jednym z ostatnich których chce mi się oglądać jest Piotr Bratosiewicz. Polecam wszystkim, ciekawe i przede wszystkim bardzo estetyczne filmy.

Zapraszam również na profil facebookowy: https://www.facebook.com/seetheworld89/
 Profil Relacje PM off
Wintermute lubi ten post.

#613 PostWysłany: 14 Kwi 2026 12:16 

srebrny
cart napisał(a):
coś jak z jedzeniem w McDonalds, niby syf, ale jak nie ma nic innego to i maka się zje ;-)

Ze 2 lata temu we Włoszech właśnie w takiej sytuacji się znaleźliśmy że trzeba było skorzystać z maka i to był mój ostatni raz w życiu w tym przybytku. Prędzej będę trawę jadł niż znowu tam coś kupię.
I to jest dla mnie kolejny fenomen, że czy to IT czy ES są tam zawsze tłumy choć dookoła jest masa fantastycznego żarcia...
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#614 PostWysłany: 14 Kwi 2026 16:07 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 635
Kilometry: 1 380 523
Krajów: 76 / 35.5%
Ja to kiedyś tłumaczyłem znajomym. Ty też nie jesz tylko schabowego i pierogów. Zamawiasz chińczyka, pizze i różne inne ? Oni też
Kothson lubi ten post.

#615 PostWysłany: 14 Kwi 2026 18:08 

niebieski
jaco027 napisał(a):
Legion1 napisał(a):
Ogolnie tak. Jaki Pająk jest podróżniczo każdy tutaj wie. Ignorant, ale czasami z braku laku człowiek go obejrzał. Jednak po osiągnięciu miliona subów ( tu trzeba pogratulować)....

No nie wiem czy gratulowac....
Nie bede komentowal tego typa - bo nie, pato zostawiam innym. Natomiast serio wierzycie ze to jest 1mln subow i on tak etycznie to zdobyl, tak jak etycznie i ladnie "pracuje"? Retorycznie pytam...
Kto ma watpliwosci (jak ja).... mala analiza, poswiecilem troche poranaka na zabawe nad tym tutuberem.

Wnioski wyciagnijcie sobie sami - nie na podtsawie randomowych i pojedynczych komentarzy ale na podstawie 3 lat filmow, 644 video i okolo cwierc miliona data points - tych ktorych nie usunal. Jak ktos chce zrobic glebsza analize - sluze zrodlem. Ta moze byc lekko zaburzona i jednostronna. Ale mozna ja pociagnac jeszcze bardziej - na rzie mi sie nie chce na niego tracic czasu. Wiele elementow w danych pokazuje manipulacje zasiagami, lajkami i subskrypcjami, tu tylko maly wycinek. Podkreslam - nie wszystkie dane i wnioski moga byc w 100% poprawne. Sami sobie przemyslce i zastanowcie sie czy warto sie dac wkrecac.
Jakiego narzędzia użyłeś do analizy?
 Profil Relacje PM off  

#616 PostWysłany: 15 Kwi 2026 08:12 

srebrny
oskiboski napisał(a):
Ja to kiedyś tłumaczyłem znajomym. Ty też nie jesz tylko schabowego i pierogów. Zamawiasz chińczyka, pizze i różne inne ? Oni też

No nie bardzo. Gdyby to było takie proste to bym się nie dziwił. Tego co tam serwują nie da się traktować w kategorii jedzenia. Dlatego jeśli już to powinieneś raczej napisać: "Zamawiasz chińczyka, pizze i różne inne a raz jesz ze śmietnika. Raz z tego raz z innego". No ale właśnie ze śmietników nie jadam...
 Profil Relacje PM off
Pawel_88 lubi ten post.

#617 PostWysłany: 15 Kwi 2026 09:24 

dosadnie, ale muszę to powiedzieć, bo niektórzy nie kumają jak należy podchodzić do tego przybytku który mieni się restauracją:
w macu tylko sram :D
a co do vlogów, to bardzo polecam (stary już) odcinek Planety Abstrakcji o Wyspach Alandzkich, to jak nie vlog a opowieść :)
 Profil Relacje PM off
Wintermute lubi ten post.

#618 PostWysłany: 18 Kwi 2026 01:29 
Awatar użytkownika

Loty: 144
Kilometry: 178 010
Krajów: 40 / 18.7%
niebieski
Ja polecam kanał przepis na podróże:

Profil Relacje PM off
bigosm lubi ten post.
bigosm uważa post za pomocny.

#619 PostWysłany: 18 Kwi 2026 01:39 
Awatar użytkownika

platynowy
tamtam napisał(a):
Jakiego narzędzia użyłeś do analizy?

Napisałem własne.

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 18 Kwi 2026 16:51, edytowano w sumie 1 raz
Wypowiedź niekulturalna/obrażająca innych/używanie słów wulgarnych, obraźliwych.
 Profil Relacje PM off
Przemm lubi ten post.

#620 PostWysłany: 19 Kwi 2026 22:58 

Ostrzeżenia: 1
niebieski
Astarloa12 napisał(a):
Ja polecam kanał przepis na podróże:

O, o , o - również polecam! Zero clickbaitu, głupich miniaturek i patologii. Da się? Da się! Niestety z takich treści nie będzie kasy, ale czy to jest najważniejsze?

BTW. Zauważyliście jak ci wszyscy youtuberzy/internetowi twórcy nie widzą różnicy słowa kolaboracja/ kooperacja i namiętnie gdy mówią o jakiejkolwiek współpracy używają słowa KOLABORACJA?
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
oskiboski uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 655 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: dolphi11, Trendiction [Bot] oraz 7 gości