Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Sazan z Wlory
#1 PostWysłany: 08 Paź 2020 18:24 

Polecam Trips 4 fun na fb albo tripadvisor https://www.tripadvisor.com/Attraction_ ... ounty.html
Za 50E/os mieliśmy prywatnego speedboata z alkoholem, transfer z hotelu oraz pyszny obiad. Można sporo utargować, mają też inne wycieczki.
Departure at 9:00 from Hotel Bologna
We sail to Sazan Island,in the island we stop for aproximatly 1-2h.
The second place to visit it is Haxhi Ali Cave,we enter inside the cave,we ll have time 40 min for swimming inside the cave.
Third stop it is in St.Basil Bay a beautiful beach in Karaburun.
The way back we sail along Vlore coast and we finish our Tour aproximatly at 17:00.
 Profil Relacje PM off  

Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍 Złote Piaski w wakacje za 980 PLN 🏖️ Loty do Bułgarii i hotel na tydzień ☀️😍
Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊 Costa Brava bez dziury w budżecie 😎☀️ 7 nocy all inclusive w Lloret de Mar za 1627 PLN 🏖️🌊
 Temat postu: Re: Sazan z Wlory
#2 PostWysłany: 10 Cze 2021 20:56 

Loty: 546
Kilometry: 835 517
Krajów: 74 / 35.8%
niebieski
Nie polecam Teuta Boat Tours. Wystawili nas.
Umówiliśmy się, że dotrzemy przed 11 do ich biura i że wycieczka około 11:00 wyruszy - 20 Euro od osoby. To było jeszcze przed otwarciem sezonu, ale znaleźli innych chętnych. Więc o nas zapomnieli (pewnie mieli więcej osób), w tym także nawet nie dali znać, że to będzie odwołane. Zabawa była tym większa, że mieli mieć biuro przy hotelu Bolonia, a okazało się, że tam remont, więc ich biuro zostało zrównane z ziemią i gdzieś przeniesione. Nie przeszkadzało im to umówić się z nami w biurze. Potem telefonicznie mieli mnóstwo pretensji - nie ma Państwa w biurze... albo nie było Państwa pod hotelem o 9 rano, by tylko pokazać, że to nie nasza wina. I jedyną opcją był speedboat za 220 Euro. Odmówiliśmy.Szkoda, już nie tylko Sazan, ale i tego, że rozwalili nam dzień. Gdyby normalnie dali znać wcześniej to może dałoby się coś pozmieniać, a tak... niesmak pozostał :/.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Cze 2021 22:35 

Loty: 106
Kilometry: 190 104
Krajów: 41 / 19.8%
W niedzielę, przedostatni weekend czerwca byłem na boat tour do Sazan.
Kilka informacji co i jak.
Z wycieczkami w weekendy nie ma problemu, kilka firm oferuje boat toury. Cena: od 1 500 lek za osobę do 2 500 lek za osobę. Wycieczki wypływają między 9:30, a 10:00. Za 1 500 trafiłem na jedną ofertę, ofertę za 2 500 znalazłem w internecie. Jako standardową cenę należy przyjąć 2 000 lek i tyle tez zapłaciłem. Czas trwania wycieczki to 8h.Istnieje również możliwość płynięcia speed boat, cena to 3 000 lek/osoba.

Wycieczka w której uczestniczyłem zatrzymuje się na wyspie Sazan (stop ok 1h, następnie przepływa w pobliżu jaskini (speed boat do niej wpływa, ale nie jestem pewien czy każdy). Następnie łódź płynie na plaże na półwyspie Karaburun (stop ok 3h, wynajęcie 2 leżaków pod parasolem to koszt 1 000 lek). Można rozłożyć się na plaży na swoim ręczniku (problemem jest brak cienia), albo pod krzakami (jest cień, trochę tam bałaganu :)). Plaża w Karaburun kamienista, ale ładna z czystą wodą, polecam zabrać buty do wody. Na plaży znajduje się knajpa, gdzie można kupić coś do jedzenia i picia. Jest tez toaleta z prysznicem.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Wrz 2022 17:34 

Loty: 45
Kilometry: 81 086
Krajów: 19 / 9.2%
niebieski
Ja akurat z Teutą mam pozytywne doświadczenie. Za 20 euro rejs od 9.30 do 17.45. Nie trzeba iść do żadnego biura, idzie się do portu, przy łódce stoją hostessy i kupuje się bilet. Godzina na Sazan (zbyt krótko), 3h Karaburun (zbyt długo). Ale co ważne łódka wpływa do jaskini Haxhi Aliego. Pozostałe łodzie to jakieś dramatyczne molochy z albańskim disco, które jest tak głośne, że słychać je chyba w Otranto.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość