Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Mar 2024 14:30 

Cześć,
od razu mówię że szukałem tematu na forum i w internecie, ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi.

Za mniej niż 24h mam lot do Japonii z przesiadką w Szanghaju, próbowałem się odprawić online, ale niestety system nie chce współpracować. Pytałem wczensiej, co w takiej sytuacji i dostałem odpowiedź, że po prostu podejść na lotnisku do okienka. Wiecie może jak to dokładnie wyglada? Czytałem na forum, że przy odprawie należy byc jakies 2-3 h wczensiej, ale nigdy nie odprawiałem się stacjonarnie. Dodam jescze, że mam bagaż podręczny do 8kg.
Z góry dzieki za podpowiedzi :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

Tani weekend w Wilnie 😍🍺 Loty i noc w hotelu za jedyne 299 PLN ✈️🛌 Tani weekend w Wilnie 😍🍺 Loty i noc w hotelu za jedyne 299 PLN ✈️🛌
Wycieczka na Kretę w supercenie za 999 PLN 🌊😎 Tydzień w hotelu z wyżywieniem 🍴☕ Wycieczka na Kretę w supercenie za 999 PLN 🌊😎 Tydzień w hotelu z wyżywieniem 🍴☕
#2 PostWysłany: 31 Mar 2024 14:41 

platynowy
Podchodzisz do okienka i się odprawiasz. Już kiedyś pytałeś i otrzymałeś odpowiedź.
Daj like jeśli pomogłem.

Zeus napisał(a):
Matko kochana...
1) Odprawisz się na lotnisku
2) paszport i wymagane dokumenty do kraju docelowego
3) jakie tipy. Uspokoić się i jeszcze raz przeczytać
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 31 Mar 2024 14:45 

srebrny
Jak wpiszesz na YouTube Odprawa Okęcie to znajdziesz sporo filmów jak to wygląda krok po kroku. Niemniej nie wiem czy warto tracić czas na oglądanie bo i tak sprowadza się to do tego co napisano powyżej
3 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 19 Lis 2025 02:33 

Loty: 87
Kilometry: 198 802
Krajów: 28 / 13.5%
Siemanko. Jestem w Nowej Zelandii na WHV i rodzinka chciałaby mnie odwiedzić w terminie ferii zimowych. Bilety oczywiście są kosmicznie drogie. Zawsze kupowałem bilety na loty międzykontynentalne na stronie linii lotniczych, jednak ceny sa zbyt wysokie. Na wyszukiwarkach pokazuje mi się za spoko kase (5600PLN) China Eastern Airlines. Wszystko super, jednak nie moge ich kupic na stronie linii. Sprawa wyglada tak BER-CDG-PVG-AKL i jest AirFrance i ostatni lot China Eastern Airlines. Powrót AKL-PVG-AMS-BER i odpowiednio China Eastern Airlines oraz KLM. Na KLM ani na AirFrance też nie moge takiego połączenia znaleźć. Jeśli kupie to połączenie na mytrip lub innego pośrednika i cos się wykrzaczy, jakis jeden lot to czy moja rodzina jest w dupie czy jednak bezproblemowo bedzie wszystko zapewnione i poleca bez doplat inna kombinacją?

Załączniki:
Zrzut ekranu 2025-11-19 o 13.10.35.png
Zrzut ekranu 2025-11-19 o 13.10.35.png [ 62.88 KiB | Obejrzany 701 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 19 Lis 2025 02:38 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 636
Kilometry: 1 405 712
Krajów: 76 / 36.7%
A na stronie China eastern ?

#6 PostWysłany: 19 Lis 2025 04:30 

Loty: 87
Kilometry: 198 802
Krajów: 28 / 13.5%
oskiboski napisał(a):
A na stronie China eastern ?

Nie ma opcji. Pokazuje, że nie ma takiego połączenia. Swoją drogą ta strona jest ciężka w obsłudze i wygląda jakby się zatrzymała w 2008 roku. Chyba, że ja jestem jakiś specjalny i po porostu nie potrafię tego obsługiwać.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 19 Lis 2025 12:01 

Loty: 547
Kilometry: 1 233 345
Krajów: 131 / 63.3%
złoty
kupowałam przez pośrednika, nic sie nie wydarzyło, ale czat w China eastern działał sprawnie.
Obsługa rezerwacji na www itp jest mocno siermiężna i poza europejskimi i nam znanymi standardami, ale jakoś się dało wybrać miejsce. Odprawa tylko na lotnisku (BUD)
blazejjank lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości