Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Gru 2025 21:37 
Awatar użytkownika

Dzien dobry.
Zawsze latałem wizzair, easyjet lub rynair. Tym razem zakupiłem bilety lotnicze przez Airfrance linią Delta na odcinku Berlin-Nowy Jork i mam pytanie czy należy normalnie odprawic się przez internet i potem prosto do kontroli bagazu tak jak w powyzszych liniach? (lece tylko z podrecznym) czy mimo wszystko musze podejsc do stanowiska delta i tam pokazac dokumenty i wziasc odprawe?
 Profil Relacje PM off  

🔥 MEGA 🔥 Loty do Rzymu od 128 PLN (w obie strony) 🏛️🛵 Latem i na wakacje ☀️ 🔥 MEGA 🔥 Loty do Rzymu od 128 PLN (w obie strony) 🏛️🛵 Latem i na wakacje ☀️
Szalona Środa w PLL LOT 🤍❤️✈️ Bezpośednie loty już od 225 PLN Szalona Środa w PLL LOT 🤍❤️✈️ Bezpośednie loty już od 225 PLN
#2 PostWysłany: 24 Gru 2025 21:43 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Odpraw się online.
Jeśli masz ESTA to na 99.99% wygeneruje ci kartę, z którą możesz iść od razu pod bramkę.
Jeśli masz wizę, to najprawdopodobniej nie wygeneruje karty, po którą trzeba iść do stanowiska odprawy. Tam muszą "ręcznie" sprawdzić wizę.
 Profil Relacje PM off
Matpiecz lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości