Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Lut 2014 14:15 

Dokąd
  • Polska

Data wylotu
  • 03.05.2014

Długość pobytu
  • 3dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • około 300

Dodatkowe informacje
  • Cześć.

Szukam lotu z Hiszpanii do Polski tak, aby 5 maja być już w Polsce. Planuję wyjazd na Autostoprace do Walencji, ale chciałbym wrócić jakoś samolotem.

Znalazłem przelot Alicante - Kraków 3.05 za 307 zl. Czy jest możliwość, że ceny w tym okresie spadną? Czy to już dobra cena i rezerwować?

Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 26 Lut 2014 00:45 

może ktoś pomóc? może być jakoś z przesiadką

ten przelot 3.05 już za około 370 zł
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 26 Lut 2014 00:53 

na teraz tylko ten lot jest tańszy:
Kod:
Wylot Nd 04. 05. ‘14 11.40 Alicante ALC 14.40 Wrocław WRO 3:00 h / bez przesiadek 299 zł

[Historia ceny lotu]   11.40 Alicante ALC 14.40 Wrocław WRO Ryanair Live price! 299 zł Book

Całkowita cena: 299 zł

a że termin wypada na czas powrotów z długiego weekendu majowego, tak więc ciężko to widzę do tego kierunek drogi
 PM off  

#4 PostWysłany: 26 Lut 2014 10:58 

Wrocław wychodzi faktycznie najkorzystniej - 72euro. Dopisz gdzie mieszkasz w Polsce, wtedy będzie łatwiej Ci coś znaleźć...

Musisz się też zastanowić czy przykładowo różnica rzędu 50zł opłaca Ci się jeśli musisz się "tłuc" kilka godzin PB czy Linkiem.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 26 Lut 2014 11:20 

No właśnie jestem z Wrocławia, więc ta opcja jest najwygodniejsza

raczej nie ma co liczyć na spadek tej ceny 72 euro?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Lut 2014 11:25 

ze względu na "a że termin wypada na czas powrotów z długiego weekendu majowego, tak więc ciężko to widzę do tego kierunek drogi" ja niestety wątpię, ale któż to wie...
 PM off  

#7 PostWysłany: 26 Lut 2014 11:33 

grudzin napisał(a):
No właśnie jestem z Wrocławia, więc ta opcja jest najwygodniejsza

raczej nie ma co liczyć na spadek tej ceny 72 euro?

Ryzyk fizyk... Ale większa szansa, że ceny będą rosły.

Poza tym, wydaje mi się, że Alicante jest rzadziej w dobrych cenach niż np. Girona, więc tym bardziej 72E to niedużo.

Ewentualnie 30.04 za 50E do WRO.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Mar 2014 11:56 

no i przespałem te ceny... wszystko drożej

czy jest jakaś możliwość powrotu z Hiszpanii po 1 maja do Polski w cenie ok.300 zl?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości