Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Hiszpania 14.06-21.06
#1 PostWysłany: 29 Sty 2014 13:09 

Dokąd
  • Barcelona El-Prat

Data wylotu
  • 14.06.2014

Data powrotu
  • 21.06.2014

Długość pobytu
  • 7

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • 2800 z waw/2 strony - Norwegian, 4000/2 strony - Lot

Dodatkowe informacje
  • Szukam połączenia dla 2 dor. i 2 dzieci ( 5 i 7 lat) na czerwiec od 14.06 do 21.06. Hotel zarezerwowany niedaleko Barcy od 14.06. W związku z tym, że loty tanimi liniami są późno na miejscu, rozważam przylot np. 13.06 i nocleg w Barcelonie. Czekać do marca/kwietnia czy rezerwować Norwegiana? W związku z tym, że będzie to pierwsza podróż samolotem z dziećmi preferuję połączenia bezpośrednie.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 29 Sty 2014 13:19 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
a może by dało rade zostać do 24 VI?
wieczorem/w nocy z 23 na 24 w bcn obchodzi się uroczystości związane z dniem św jana (sant juan).
generalnie są to pokazy sztucznych ogni. nigdy w tym nie brałem udziału bo nie przepadam za taką formą rozrywki ale ludzie mówią że warto
http://www.barcelonayellow.com/bcn-even ... -barcelona

#3 PostWysłany: 29 Sty 2014 13:26 

namteH napisał(a):

Z tego co przed chwilą sprawdziłem w hotelu, to niestety nie mam już takiej możliwości...ale nie znaczy to że inne też są zajęte :mrgreen:
Na tę chwilę zarzuciłeś mi temat do czytania ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Sty 2014 13:45 

na przyszłość, to organizując samemu wakacje najpierw bukujesz bilety lotnicze, zwłaszcza mając konkretne wymagania, a dopiero hotel w czerwcu (ja proponuję przemyśleć przeniesienie pobytu na 21-28.06 i rezerwację lotów norwegian), w innym wypadku zapewne będzie drogo

najrozsądniej na teraz w twoim terminie, znalezione przez wyszukiwarkę skyscanner:
Kod:
ODLOTY - sob., 14 cze 2014
LOT
LO437

11:50    WAW Warszawa    Wylot    3 h 15 min
15:05    BCN Barcelona    Cel podróży
Podróż powrotna
POWRÓT - sob., 21 cze 2014
Iberia
IB5244
   Realizowany przez Vueling Airlines
18:00    BCN Barcelona    Wylot    3 h 10 min
21:10    WAW Warszawa
całość za 4 osoby 2 757,11 zł
 PM off  

#5 PostWysłany: 29 Sty 2014 14:06 
Awatar użytkownika

HON fly4free
gregor_z napisał(a):
namteH napisał(a):

Z tego co przed chwilą sprawdziłem w hotelu, to niestety nie mam już takiej możliwości...ale nie znaczy to że inne też są zajęte :mrgreen:
Na tę chwilę zarzuciłeś mi temat do czytania ;)

Gdy przedłużysz pobyt do 24.06 to na LOT 2+2 osoby wychodzi 2900 PLN :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Sty 2014 18:19 

Anonymous napisał(a):
na przyszłość, to organizując samemu wakacje najpierw bukujesz bilety lotnicze, zwłaszcza mając konkretne wymagania, a dopiero hotel w czerwcu (ja proponuję przemyśleć przeniesienie pobytu na 21-28.06 i rezerwację lotów norwegian), w innym wypadku zapewne będzie drogo

Przyznam, że tak właśnie było. Miałem rezerwację na wrzesień (najpierw samolot później nocleg). Niestety, za namową sąsiadów, którzy również chcą z nami polecieć i przez to, że we wrześniu jest szkoła, przebookowaliśmy nocleg. Teraz szukamy lotów.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 30 Sty 2014 11:32 

Szkoda, że odpada przylot w godzinach wieczornych.
Jeżeli powodem są dzieci, albo komunikacja z hotelem w nocy, to taniej może wyjść jednak przelot tanimi liniami i wynajem auta na 1-2 dni. Bez problemu przejedziecie do hotelu, a na drugi dzień korzystając z auta możecie zrobić objazdówkę po okolicznych atrakcjach (do wyboru wodospady, wulkany, ogród botaniczny, aquapark, lunapark - co lubicie, mogę ci na prv podesłać atrakcje, do których my będziemy jechać z dziećmi 5 i 9 lat).

Moglibyście polecieć tak:

norwegian Warsaw (WAW) Barcelona (BCN) So, 14 cze 20:15 - So, 14 cze 23:10 2 h 55 250,94 PLN

Powrót:
Vueling Barcelona (BCN) Warsaw (WAW) So, 21 cze 18:00 - So, 21 cze 21:10 3 h 10 283,68 PLN

auto w GoldCar 35 EUR i paliwo
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości