Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Gruzja z Warszawy
#1 PostWysłany: 22 Lut 2014 22:46 

Dokąd
  • Gruzja

Data wylotu
  • 08.08.2014

Data powrotu
  • 20.09.2014

Długość pobytu
  • 14-21 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 6

Sam znalazłem
  • Zbyt drogie loty w Wizz Airze na ten termin (około 450), za to zachęcająco tanie w bliższych terminach

Dodatkowe informacje
  • Witam!
    Od jakiegoś czasu razem ze znajomymi jesteśmy nakręceni na podróż do Gruzji na 2-3 tygodnie. Chcemy tam trochę postopować i dokładnie obejrzeć ten kraj. Dziś jest ten dzień, kiedy zaczynam się trochę poważniej przyglądać ofertom do Gruzji. Jednak termin, który mamy wolny w czasie wakacji (okres od połowy sierpnia do połowy września) trochę przeraża cenami.
    Chciałbym się spytać starych wyjadaczy (do tej pory podróżowałem tylko lotami podstawionymi na tacy przez forumowiczów i serwis F4F) czy w tym terminie te loty mogą stanieć do takich cen, jakie obecnie można znaleźć na kwiecień, tj. po nieco ponad 100 złotych bez rejestrowanego (mając Kartę). Myśleliśmy też o tym, żeby zarejestrować jak najmniej bagaży, tylko jeszcze nie ustaliliśmy, ile byłoby optymalnie - 2 lub 3 (mówimy tu o jednym bądź dwóch namiotach, śpiworach itd.)
    A może są jakieś inne linie lotnicze, niekoniecznie wylatujące z Warszawy, które oferują tanie przeloty do Gruzji?

Jestem zielony w tym temacie, prawdopodobnie założyłem temat odrobinę za wcześnie, ale będę wdzięczny za wyrozumiałe odpowiedzi! ;)

Pozdrawiam
    Dominik
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Gruzja z Warszawy
#2 PostWysłany: 22 Lut 2014 23:08 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Krajów: 15 / 7.0%
Na wakacyjne (lipiec, sierpień) ceny poniżej nawet 200 PLN są raczej nieosiągalne.
Innych tanich linii nie ma w Gruzji (prócz PEGASUSa).

Jak się przyglądam tym cenom to myślę że na 6 osób z 2 rejestrowanymi trzeba liczyć 2000 PLN za sam lot i to jest w mojej ocenie minimum.

Jeżeli już to proponuje patrzeć na wrześniowe terminy - wtedy już jest szansa że znajdziecie poniżej 200 PLN.

#3 PostWysłany: 22 Lut 2014 23:24 

Dzięki za taką szybką odpowiedź!
A orientujesz się może, kiedy te najtańsze możliwe loty mogą się pojawić? 2, 3, 4 miesiące wcześniej?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Lut 2014 00:04 

ja ostatnio kupilem na 12.08 bilet ze lwowa za 160zl wiec jesli nie macie daleko moze warto rozwazyc ta opcje (bagaz rejestrowany w cenie)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Lut 2014 00:55 

Loty: 5
Kilometry: 5 119
Krajów: 4 / 1.9%
ale obecnie ceny z Lwowa również nie zachwycają
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Lut 2014 01:04 

bez wdc ok 215 a z wdc ok 180 natomiast z wawy 360zl+bagaz
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 23 Lut 2014 01:10 

215 bez WDC do Gruzji na lato to jest genialna cena. Jeśli faktycznie nie macie daleko do Lwowa, to ja bym brał. Taniej na pewno nie znajdziecie na ten okres. Tym bardziej że to WU realizuje, więc z bagażem! Nie sugerujcie się, że na wczesniejszy okres jet taniej. Poza sezonem wszystkie loty są tańsze. Na wakacje na bank wizz nie obniży. Biznes.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość