Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sie 2017 19:45 
Awatar użytkownika

Dokąd
  • Tarapoto

Data wylotu
  • 01.03.2018

Data powrotu
  • 30.04.2018

Długość pobytu
  • dwa miesiące

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 2200 za osobę (troszkę za drogo biorąc pod uwagę że jest to w jedną strone)

Dodatkowe informacje
  • Witam serdecznie,
    Poszukuje lotu do tarapoto z europy. Tanie loty na europe moge znalezc, niestety z europy do Peru już nie za bardzo. interesuje mnie jak na razie lot tylko do Peru. Planuje tam pobyć ze dwa miesiące (wszystko zalezy od pieniędzy ile uda sie uzbierać i jak szybko będą się rozchodzić :D )
    najtaniej znalalzłem jak na obecną chwilę za 2200 z madrytu (plus 250 do madrytu) za osobę z bagażem rejestrowanym. Myślę że da sie jeszcze cos urwać z tej kwoty, niestety moje umiejętności poszukiwacza są jeszcze troszkę za słabe. Proszę o pomoc. Wylot na początu marca 2018. Powrotem będziemy się martwić już na miejscu :)

Pozdrawiam
    Alan

Ostatnio edytowany przez Abcn, 17 Sie 2017 22:26, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Sie 2017 19:54 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Pierwszy raz słyszę ze DO Europy jest taniej niż Z Europy
Tespa

Poszukaj do Limy i potem inny lotem do Tarapoto
 Profil Relacje PM off
Alan Balcerzak uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 17 Sie 2017 19:57 
Awatar użytkownika

szukałem do limy by pozniej sie przesiąść i lecieć do tarapoto. cenowo wyglada to podobnie jesli chodzi o lot do peru. natomiast jesli chodzi o Lima - tarapoto to jakieś 500 zł od osoby za ten odcinek.

zaznaczam że na tak dalekich podróżach jestem noga w szukaniu :D
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Sie 2017 21:33 
Awatar użytkownika

niebieski
Wiem, że lecisz w jedną stronę ale na odcinku LIM-TPP szukaj biletów w dwie strony, bo są tańsze od OW.

Masz do wyboru LATAM albo Peruvian. Bliżej daty wylotu bilet w dwie strony na Peruvian będzie kosztował ok $65 w dwie strony, póki co jeszcze za wcześnie na promocje na marzec na ten kierunek. Peruvian nie ma obostrzenia jak LATAM Peru iż najtańsze taryfy są tylko dla rezydentów, ale bilet musi być kupiony przez ich stronę albo przez peruwiańskie OTA.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości