Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
#381 PostWysłany: 08 Maj 2014 17:48 

airman40 napisał(a):
do kiedy sa wazne te kupony?

http://www.fly4free.pl/bilety-lotnicze- ... groupon-2/
 PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#382 PostWysłany: 08 Maj 2014 21:47 

Działają wam kody z tego Groupona? Ja zakupiłem dziś i nie działa - zastanawiam się czy jest poślizg i wstrzymać się z reklamowaniem.

#383 PostWysłany: 08 Maj 2014 21:49 

vito napisał(a):
Działają wam kody z tego Groupona? Ja zakupiłem dziś i nie działa - zastanawiam się czy jest poślizg i wstrzymać się z reklamowaniem.

dzialaja nam, zmien przegladarke, wyczysc ciastka, nie przechodz z przekierowania, poczytaj wczesniejsze Q&A
 PM off  

#384 PostWysłany: 08 Maj 2014 22:28 

niestety, chyba obecnie nie widzi lotów ryanair (wchodzę przez wskazany link do strony, na stronie ryanair wszystko ok, jeszcze rano już po wrzuceniu kodów widział i odliczał bez uwag)
 PM off  

#385 PostWysłany: 08 Maj 2014 22:32 

mi zadziałalo kupilem 1 brakujacy bilet na trasie Barcelona Warszawa. Taniej niz na stronie Vueling o 9 euro wyszlo, zawsze to jakas oszczednosc. Zanim zarezerowalem sprawdzilem czy wogole bedzie znizka. Te kupony nie sa juz az tak bardzo aktrakcyjne jak kiedys ale potwierdzam ze dzialaja i etix przychodzi po 5 minutach od rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#386 PostWysłany: 08 Maj 2014 23:51 

Anonymous napisał(a):
vito napisał(a):

dzialaja nam, zmien przegladarke, wyczysc ciastka, nie przechodz z przekierowania, poczytaj wczesniejsze Q&A

Zakupiłem jeden, a ciasteczka oczywiście wyczyszczone (zarówno pod chrome jak i firefox), adres próbowałem polski jak i włoski i nic, nadal wyskakuje komunikat, że kod nieprawidłowy.

#387 PostWysłany: 08 Maj 2014 23:56 

Zbanowany
Mi również nie działa, a dokładnie co jest kodem rabatowym?

Codice del coupon czy Codice di Sicurezza?
 Profil Relacje PM off  

#388 PostWysłany: 09 Maj 2014 00:28 

niebieski
vito napisał(a):
Zakupiłem jeden, a ciasteczka oczywiście wyczyszczone (zarówno pod chrome jak i firefox), adres próbowałem polski jak i włoski i nic, nadal wyskakuje komunikat, że kod nieprawidłowy.

PodróżnikRafał napisał(a):
Mi również nie działa, a dokładnie co jest kodem rabatowym?

Codice del coupon czy Codice di Sicurezza?

było dwie strony wcześniej !!!
zacznijcie rezerwację z linka http://www.edreams.it/vouchers

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#389 PostWysłany: 09 Maj 2014 00:35 

Było, czytałem i próbowałem wielokrotnie, zaskoczyło dopiero pod IE. Niestety na moim locie (po aktywacji kodu) wywala "volo pieno", chociaż lot na sto procent nie jest zabookowany. eDreams znowu z przygodami.

#390 PostWysłany: 09 Maj 2014 00:52 

Zbanowany
Link mi pomógł.
Virgin America udało się zarezerwować, myślałem, że chwyci jako low-cost i znane "Volo pieno" ;)
 Profil Relacje PM off  

#391 PostWysłany: 09 Maj 2014 07:06 

niebieski
greg0 napisał(a):
santech napisał(a):
UWAGA: robiłem dziś dwie rezerwacje z kuponem 60E oddzielnie, przy żadnej z nich nie naliczyło opłaty za kartę!!!! groupony kupione dziś, może się komuś ta informacja przyda, pzdr

Jaka linia? Kwota rezerwacji darmowa? Bez kodu oplate za karte naliczalo na ten lot?

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

było w postach, ale dla jasności, Franca, BGY-OPO, cena podstawowa ok. 25E, cena administracyjna ok. 27E, co razem dawało ok. 52E, kupon obniżał do OE, dobrałem coś z listy dodatków żeby była jakakolwiek płatność, wychodziło do zapłaty 0,28E (nie było żadnej opłaty za kartę!!)
 Profil Relacje PM off  

#392 PostWysłany: 09 Maj 2014 07:15 
Awatar użytkownika

niebieski
To dziwne że nie było opłaty za kartę :( nawet jak mam do zapłaty 0,00 i wybiorę płatność kartą to dolicza 33,51 euro (a kartą American Express nawet 38,20 Euro) + koszt groupona 19 euro = 52,51 za 60 euro obniżki czyli zysk realny to 7,49 Euro :(

Lipka, kiedyś dało radę zaoszczędzić po 20-30 euro na jednym przelocie a nie 7 euro z groszami.

Spróbuję tego sposobu z dobieraniem dodatków jeśli cena wynosi ZERO, tylko jaką kartę wtedy wybieracie?
 Profil Relacje PM off  

#393 PostWysłany: 09 Maj 2014 08:02 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
santech napisał(a):
greg0 napisał(a):
santech napisał(a):
UWAGA: robiłem dziś dwie rezerwacje z kuponem 60E oddzielnie, przy żadnej z nich nie naliczyło opłaty za kartę!!!! groupony kupione dziś, może się komuś ta informacja przyda, pzdr

Jaka linia? Kwota rezerwacji darmowa? Bez kodu oplate za karte naliczalo na ten lot?

było w postach, ale dla jasności, Franca, BGY-OPO, cena podstawowa ok. 25E, cena administracyjna ok. 27E, co razem dawało ok. 52E, kupon obniżał do OE, dobrałem coś z listy dodatków żeby była jakakolwiek płatność, wychodziło do zapłaty 0,28E (nie było żadnej opłaty za kartę!!)

Jak na mój podróżniczy nos to ta cena administracyjna jest właśnie opłatą za kartę o której wszyscy rozmawiają, masz lot ryana za 25 Euro, a kupiłeś go za 19 bo tyle kosztował kupon, zaoszczędziłeś 6 Euro.

#394 PostWysłany: 09 Maj 2014 08:13 
Awatar użytkownika

niebieski
Zgadza się, opłata administracyjna = opłata za płatność kartą :(

Zaoszczędziłaś 6 euro.
 Profil Relacje PM off  

#395 PostWysłany: 09 Maj 2014 09:07 

Ceny obniżają się jeśli doda się dziecko poniżej 2 lat, tyle ze dochodzi oplata za karte wiec to nic nie daje.
 Profil Relacje PM off  

#396 PostWysłany: 09 Maj 2014 09:10 

niebieski
04patryk12 napisał(a):
santech napisał(a):
greg0 napisał(a):
santech napisał(a):

Jak na mój podróżniczy nos to ta cena administracyjna jest właśnie opłatą za kartę o której wszyscy rozmawiają, masz lot ryana za 25 Euro, a kupiłeś go za 19 bo tyle kosztował kupon, zaoszczędziłeś 6 Euro.

nie wiem do końca jak jest i nie będę wnikał bo się na tym nie znam, ale zaoszczędziłem 20E, bo mój lot kosztuje u francy 40E a z grouponem na edreams zapłaciłem niecałe 20E, pzdr
 Profil Relacje PM off  

#397 PostWysłany: 09 Maj 2014 09:49 
Awatar użytkownika

niebieski
-
 Profil Relacje PM off  

#398 PostWysłany: 09 Maj 2014 10:49 

Dla zainteresowanych WMI jest w systemie eDreams, w tym eDreams.it i jest bookowalny ;-)

Ostatnio edytowany przez vito, 09 Maj 2014 11:48, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#399 PostWysłany: 09 Maj 2014 11:06 

złoty
Już od kilku tygodni jest. Było na forum.

#400 PostWysłany: 09 Maj 2014 11:49 

mucha napisał(a):
Już od kilku tygodni jest. Było na forum.

Dzięki, nie śledzę wszystkiego na forum, a w połowie kwietnia mimo, że był w systemie to nie wyszukiwało z niego/do niego lotów.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 39  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości