Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 26 Lip 2013 08:08 

HON fly4free
04patryk12 napisał(a):
Ja wymieniłem kilka jałowych maili z supportem Easy Jet i tak jak myślałem, napisali mi że u nich w systemie nie ma śladu po mojej rezerwacji i żebym kontaktował się z edreams, także koło się zamknęło;/

Edreams tak ma niestety, że w niektorych przypadkach poprostu nie wystawią biletu i basta. Żadne reklamacje, ani korespondencja nic nie wskórają. Szkoda czasu. Te same historie są na ich francuskim wcieleniu, gdy cena była za niska, zaczęli kręcić że nie da się obciążyć karty podanej w czasie rezerwacji (mimo że pobrali sobie kase!), a potem że nie jest mozliwe potwierdzenie rezerwacji. Skończyło sie na zwrocie tego co pobrali na kartę.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#182 PostWysłany: 26 Lip 2013 08:29 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
marek2011 napisał(a):
04patryk12 napisał(a):
Ja wymieniłem kilka jałowych maili z supportem Easy Jet i tak jak myślałem, napisali mi że u nich w systemie nie ma śladu po mojej rezerwacji i żebym kontaktował się z edreams, także koło się zamknęło;/

Edreams tak ma niestety, że w niektorych przypadkach poprostu nie wystawią biletu i basta. Żadne reklamacje, ani korespondencja nic nie wskórają. Szkoda czasu. Te same historie są na ich francuskim wcieleniu, gdy cena była za niska, zaczęli kręcić że nie da się obciążyć karty podanej w czasie rezerwacji (mimo że pobrali sobie kase!), a potem że nie jest mozliwe potwierdzenie rezerwacji. Skończyło sie na zwrocie tego co pobrali na kartę.

Wiem, że na uznanie rezerwacji mam nikłe szanse, ale powinni mi umozliwic ponowne skorzystanie z kuponu które użyłem do rezerwacji.

#183 PostWysłany: 26 Lip 2013 09:23 

HON fly4free
To zdecydowanie tak skoro nie wystawili biletu.
 Profil Relacje PM off  

#184 PostWysłany: 30 Lip 2013 13:24 
Awatar użytkownika

niebieski
kittycate napisał(a):
Kupię kod zniżkowy -60e za 60 PLN, PM pls !

jak załatwisz żeby edreams umożliwił mi ponowne wykorzystanie kodu, ktory wykorzystałem przy rezerwacji której nie potwierdzili to sprzedam Ci go 50 zł :P ale poki co makaroniarze nei odpisuja na moje reklamacje i jestem w ciemnej dupie

#185 PostWysłany: 30 Lip 2013 13:46 

04patryk12 napisał(a):
jak załatwisz żeby edreams umożliwił mi ponowne wykorzystanie kodu, ktory wykorzystałem przy rezerwacji której nie potwierdzili to sprzedam Ci go 50 zł :P ale poki co makaroniarze nei odpisuja na moje reklamacje i jestem w ciemnej dupie

Jak moj kod zostal niby wykorzystany to odeslalem go wystawcy. Kasa wrocila na paypal. Troche trudnosci przy korespondencji po angielsku ale po kilku mailach dasz rade sprawe załatwić.
 PM off  

#186 PostWysłany: 30 Lip 2013 14:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Był zdaje się link do odzyskiwania niewykorzystanych kodów?

Druga sprawa, jeśli rezerwuję lot Wizzairem przez edreams.it to nie mogę dokupić w ramach zniżki dużego bagażu podręcznego? :S tylko mogę dobrać rejestrowany? Lipa.
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 30 Lip 2013 14:17 
Awatar użytkownika

niebieski
kittycate napisał(a):

Druga sprawa, jeśli rezerwuję lot Wizzairem przez edreams.it to nie mogę dokupić w ramach zniżki dużego bagażu podręcznego? :S tylko mogę dobrać rejestrowany? Lipa.

możesz na infolinii dokupić

#188 PostWysłany: 30 Lip 2013 14:21 
Awatar użytkownika

Loty: 182
Kilometry: 464 715
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
po dokonaniu rezerwacji na edreams, duży rejestrowany można dokupić na stronie Wizzaira ;)
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 30 Lip 2013 14:24 
Awatar użytkownika

niebieski
04patryk12 napisał(a):
kittycate napisał(a):

możesz na infolinii dokupić

Ale wtedy to się zupełnie nie opłaca :( lepiej w ramach kodu zniżkowego na edreams.it by było.

Ostatnio edytowany przez kittycate, 30 Lip 2013 15:27, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 30 Lip 2013 15:21 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Wydaje mi się że przy odprawie też się uda dokupić, ale potwierdzę Ci dopiero jak mi ją otworzą te kilka dni przed lotem.
 Profil Relacje PM off  

#191 PostWysłany: 30 Lip 2013 20:09 

złoty
zbyhu napisał(a):
Wydaje mi się że przy odprawie też się uda dokupić, ale potwierdzę Ci dopiero jak mi ją otworzą te kilka dni przed lotem.

Nie da się ani przy odprawie ani wcześniej przez "moje rezerwacje". Tylko infolinia.

#192 PostWysłany: 31 Lip 2013 08:56 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 72 216
Krajów: 16 / 7.5%
niebieski
mucha napisał(a):
zbyhu napisał(a):

Nie da się ani przy odprawie ani wcześniej przez "moje rezerwacje". Tylko infolinia.

Potwierdzam tylko infolinia
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 31 Lip 2013 13:18 

udalo sie komus w ostatnim czasie kupic bilet przy uzyciu kuponu?

mnie wyskakuje taki blad przy probie rezerwacji:

Cytuj:
Durante il processo di prenotazione, abbiamo notato un cambiamento nella modalità di pagamento del tuo viaggio. Seleziona un nuovo metodo di pagamento e prosegui con la tua prenotazione.

dotyczy to zarowno rezerwacji na 0,00 jak i na drobna kwote...

dzieki z gory za odpowiedz(i)

#194 PostWysłany: 31 Lip 2013 13:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja wczoraj robilem z płatnościa na 8 Euro i poszło, ale wczesniej miałem taki komunikat i pozniej mi napisali klamstwo ze linia lotnicza odrzucila moja karte i cały czas z nimi walcze o uznanie tej rezerwacji.

#195 PostWysłany: 31 Lip 2013 13:41 

jaka masz karte?

ja mam wylacznie vise i mastercard austriacka. dziwne zeby polskie karty przechodzily a austriackie nie. moze to przez verified by visa (VbV) czy mastercard secure
code... sam nie wiem... masz tez to wlaczone?

#196 PostWysłany: 31 Lip 2013 14:03 
Awatar użytkownika

niebieski
matmas napisał(a):
jaka masz karte?

ja mam wylacznie vise i mastercard austriacka. dziwne zeby polskie karty przechodzily a austriackie nie. moze to przez verified by visa (VbV) czy mastercard secure
code... sam nie wiem... masz tez to wlaczone?

Ja za każdym razem płaciłem mastercardem i kilkanascie rezerwacji poszło jak po maśle a z jedna wyniknal taki problem.

Tę wczorajsza rezerwacje opłacałem visa electron i było dobrze.

#197 PostWysłany: 31 Lip 2013 14:09 

Loty: 12
Kilometry: 12 344
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
matmas napisał(a):
udalo sie komus w ostatnim czasie kupic bilet przy uzyciu kuponu?

mnie wyskakuje taki blad przy probie rezerwacji:

Cytuj:
Durante il processo di prenotazione, abbiamo notato un cambiamento nella modalità di pagamento del tuo viaggio. Seleziona un nuovo metodo di pagamento e prosegui con la tua prenotazione.

dotyczy to zarowno rezerwacji na 0,00 jak i na drobna kwote...

dzieki z gory za odpowiedz(i)

ja wczoraj kupilam kilka biletow, niektore za 0, inne z doplata 1-9E
taki blad jak cytujesz mialam kilkukrotnie przy rezerwacji W6, zabookowac udawalo mi sie gdzies za 3-im razem, karta Visa ING
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 31 Lip 2013 14:15 

te sama karta, rozumiem?

dziwne , ja juz probowalem kilkakrotnie i nic z tego... :/

#199 PostWysłany: 31 Lip 2013 14:42 

Loty: 12
Kilometry: 12 344
Krajów: 5 / 2.3%
niebieski
nie, zmienialam karte, ale za kazdym razem w moim przypadku udawalo sie zaplacic Visa ING
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 02 Sie 2013 17:41 
Awatar użytkownika

Loty: 182
Kilometry: 464 715
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Jeszcze wczoraj wszystko z kodami było ok. Dzisiaj wybieram lot Wizzairem za 20 kilka € i wyskakuje błąd - Il codice non è corretto. Zniżkę nalicza tylko wtedy, jeśli cena jest wyższa (np. 44€ i nalicza już dopłatę). Też macie ten sam problem ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości