Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
#161 PostWysłany: 23 Lip 2013 16:36 
Awatar użytkownika

Loty: 182
Kilometry: 464 715
Krajów: 45 / 21.0%
srebrny
Ja 2 razy pisałem do groupitalii w sprawie zwrotu, poprzez formularz i mi nie odpisali, raz zostawiłem wiadomość po angielsku, raz napisałem po włosku - zwrot i podałem numery kuponów; cisza; kupowałem po 19€, jak jeszcze nie zauważyłem na forum informacji o kodzie na -7€.

Jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem, to mam ich do odstąpienia sztuk kilka.
 Profil Relacje PM off  

USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️ USA: Nowy Jork + Miami w jednej podróży od 2918 PLN! 🦅🌊 Od drapaczy chmur po rajskie plaże 🏙️☀️
Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨 Weekend w Wenecji za 719 PLN🏛️Loty + 3* hotel w historycznej dzielnicy 🇮🇹🏨
#162 PostWysłany: 23 Lip 2013 17:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja odkupię.

#163 PostWysłany: 23 Lip 2013 18:27 

niebieski
04patryk12 napisał(a):
A numer rezerwacji miałeś wcześniej czy teraz Ci nadali? Chyba też muszę napisać to angielskiego supportu edreams, bo u mnie cisza ale pisałem do Włochów, ale jest jakieś światełko w tunelu przynajmniej :-)

edreams nadali mi od razu po zakupie numer rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#164 PostWysłany: 23 Lip 2013 18:37 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
Krajów: 22 / 10.3%
niebieski
Ich napisał(a):
04patryk12 napisał(a):
A numer rezerwacji miałeś wcześniej czy teraz Ci nadali? Chyba też muszę napisać to angielskiego supportu edreams, bo u mnie cisza ale pisałem do Włochów, ale jest jakieś światełko w tunelu przynajmniej :-)

więc nie rozumiem w czym był problem, skoro numer potwierdzenia Ci się wygenerował od razu w momencie rezerwacji?

#165 PostWysłany: 23 Lip 2013 19:16 

niebieski
04patryk12 napisał(a):
Ich napisał(a):
04patryk12 napisał(a):

więc nie rozumiem w czym był problem, skoro numer potwierdzenia Ci się wygenerował od razu w momencie rezerwacji?

Po zakupie pierwszego biletu oprócz potwierdzenia od edreams otrzymałem potwierdzenie od Easy Jet oraz rezerwacja pojawiła się na moim koncie rezerwacji Easy Jeta, natomiast dla następnych już nie, więc stwierdziłem, że prawdopodobnie nie są potwierdzone przez przewoźnika. Nie przyszło mi do głowy spróbować dokonać odprawy.

Ostatnio edytowany przez Ich 23 Lip 2013 19:22, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#166 PostWysłany: 23 Lip 2013 19:19 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
Cytuj:

Po zakupie pierwszego biletu oprócz potwierdzenia od edreams otrzymałem potwierdzenie od Easy Jet oraz rezerwacja okazała się na moim koncie Easy Jeta, natomiast dla następnych już nie, więc stwierdziłem, że prawdopodobnie nie są potwierdzone przez przewoźnika. Nie przyszło mi do głowy spróbować dokonać odprawy.

Hehe, ja od easy jeta chyba tylko dla dwóch dostałem potwierdzenia a dla 5 nie. Niestety dla jednej nie wygenerowało mi numeru i jestem w kropce.

#167 PostWysłany: 23 Lip 2013 19:26 

niebieski
04patryk12 napisał(a):
Hehe, ja od easy jeta chyba tylko dla dwóch dostałem potwierdzenia a dla 5 nie. Niestety dla jednej nie wygenerowało mi numeru i jestem w kropce.

I co, nie ma żadnego śladu robienia tej jednej rezerwacji, a kupon jest nieważny?
 Profil Relacje PM off  

#168 PostWysłany: 23 Lip 2013 20:41 
Awatar użytkownika

niebieski
Ich napisał(a):
04patryk12 napisał(a):

I co, nie ma żadnego śladu robienia tej jednej rezerwacji, a kupon jest nieważny?

Są ślady, a właściwie były. Mam screena z chwili po rezerwacji z informacja ze rezerwacja nie potwierdzona i później maila od edreams ze moja karta została odrzucona przez linie lotnicza. A co do kodu to nie mam pewności, którego dokładnie uzylem do tej feralnej rezerwacji bo kupiłem 10 grouponów z 10 różnych kont i co najlepsze na 2 z nich po zalogowaniu na Groupalie w ogóle nie ma już jakiegokolwiek śladu zakupu. Na 8 są normalnie kupony. Dzisiaj zarejestrowałem, się na edrams i złożyłem reklamację tym razem po angielsku, załączyłem screen i ich poprzedniego maila o odrzuceniu karty i napisałem im żeby nie robili ze mnie idioty bo tego dnia dokonywałem kilku innych rezerwacji tą karta również w easy jet i nie było problemów i ze nalegam na potwierdzenie mojej rezerwacji bo ze swojej strony zrobiłem wszystko poprawnie i błąd jest ewidentnie po ich stronie W przeciwnym wypadku będę zmuszony zgłosić sprawę do odpowiednich organów. Zobaczymy czy w ogóle cokolwiek odpiszą. Jeśli za kilka dni nic nie odpowiedzą, to mam jeden kupon w zapasie i zarezerwuje jeszcze raz, ale tej sprawy nie odpuszczę, mam namiar już na odpowiednika włoskiego rzecznika praw konsumentów i będę walczył

#169 PostWysłany: 23 Lip 2013 21:11 

niebieski
04patryk12 napisał(a):
A co do kodu to nie mam pewności, którego dokładnie uzylem do tej feralnej rezerwacji bo kupiłem 10 grouponów z 10 różnych kont i co najlepsze na 2 z nich po zalogowaniu na Groupalie w ogóle nie ma już jakiegokolwiek śladu zakupu. Na 8 są normalnie kupony.

Jeżeli dostałeś mejli o tych kuponach, możesz ponownie sobie wydrukować, jeżeli nie to trudno. Daj znać jak tam pójdzie dalej.
 Profil Relacje PM off  

#170 PostWysłany: 25 Lip 2013 08:43 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Krajów: 40 / 18.7%
Odkupie kod 60EUR za 55zl :)
 Profil Relacje PM off  

#171 PostWysłany: 25 Lip 2013 10:40 

niebieski
Jeżeli jest ktoś zainteresowany sprzedażą zniżek edreams.it na 60 EUR proszę do Mnie pisać. Proszę podać cenę po jakiej mam odkupić kupon. Potrzebuje dwóch kodów.
 Profil Relacje PM off  

#172 PostWysłany: 25 Lip 2013 14:09 

a mi dzisiaj z edreams napisali mejla, że LOT zmienił godzinę wylotu WAW-KTW i czy się na to zgadzam :)
 Profil Relacje PM off  

#173 PostWysłany: 25 Lip 2013 14:21 
Awatar użytkownika

niebieski
alberthus napisał(a):
a mi dzisiaj z edreams napisali mejla, że LOT zmienił godzinę wylotu WAW-KTW i czy się na to zgadzam :)

z takimi pierdołami to od razu piszą, a na moja reklamacje cisza.

#174 PostWysłany: 25 Lip 2013 14:28 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
04patryk12 napisał(a):
alberthus napisał(a):

cisza to po iluś tam dniach oznacza zgodę na to co piszesz w reklamacji.

#175 PostWysłany: 25 Lip 2013 14:39 
Awatar użytkownika

niebieski
namteH napisał(a):
04patryk12 napisał(a):
alberthus napisał(a):

cisza to po iluś tam dniach oznacza zgodę na to co piszesz w reklamacji.

no ok, tylko co mi po tej zgodzie jak mi numeru rezerwacji nie przyslą, bo cisza :P

#176 PostWysłany: 25 Lip 2013 15:22 

04patryk12 napisał(a):

po 1,5h przysłali mi potwierdzenie zmiany rezerwacji, a po chwili przyszły dane z amadeusa...
 Profil Relacje PM off  

#177 PostWysłany: 25 Lip 2013 18:11 

nie polecam. napisali mi ze anulowali moja rezerwacje, bo niby nie mogli zweryfikowac karty kredytowej... haha smiech na sali... chodzilo o lot krajowy w indiach, ktory miescil sie w wartosci bonu. reakcja po pieciu dniach od rezerwacji i moim mailu o brak potwierdzenia... porazka!

Ostatnio edytowany przez matmas, 26 Lip 2013 01:07, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#178 PostWysłany: 26 Lip 2013 01:01 

Loty: 57
Kilometry: 112 912
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Zna ktos jakis dzialajacy kod znikowy, zeby cos ugrac na tych 9euro?

#179 PostWysłany: 26 Lip 2013 04:12 

niebieski
Przysłali mi jakąś denną zniżkę na 10 EUR, ale ja u nich nic nie kupię także trzymajcie kod: 6TOGFRVP

#180 PostWysłany: 26 Lip 2013 07:10 
Awatar użytkownika

niebieski
Ja wymieniłem kilka jałowych maili z supportem Easy Jet i tak jak myślałem, napisali mi że u nich w systemie nie ma śladu po mojej rezerwacji i żebym kontaktował się z edreams, także koło się zamknęło;/

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 780 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 39  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość